هوشنگ مرادی کرمانی از «ته خیار» می گوید
هوشنگ مرادی کرمانی از «ته خیار» می گوید
هوشنگ مرادی کرمانی از انتشار کتاب داستانی «ته خیار» خبر داد.
 
تاريخ : چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۰

«ته خیار» مجموعه‌ بیش از ۳۰ داستان کوتاه است که مرادی کرمانی خود آن‌ها را زهرخند می‌خواند.
این نویسنده پیشکسوت در توضیحی درباره این کتاب گفت: بیشتر داستان‌های این مجموعه زهرخندهایی هستند که به موضوعات غم‌انگیز همچون مرگ، بیماری و پیری می‌پردازند ولی از آن‌جایی که «پشت هر فاجعه‌ای کمدی‌ای نهفته است» من در این مجموعه به جنبه‌های طنز این واقعیت‌ها پرداخته‌ام.
نویسنده‌ «قصه‌های مجید» درباره گروه مخاطبان کتاب تازه‌اش گفت: من در موقع نوشتن مخاطب خود را تعیین نمی‌کنم. درست مثل سبزی‌فروش که برای خریدارش مشخص نمی‌کند که خیار را در اختیار چه کسی و با چه ویژگی‌هایی قرار دهد. همه می‌توانند از آن استفاده کنند.
«ته خیار» عنوان یکی از داستان‌های این مجموعه است که پیش‌تر در مراسم بزرگداشت سلیم نیساری خوانده و بعدها در مجله «داستان» چاپ شده است.
این مجموعه داستان قرار است در انتشارات معین منتشر شود.
دو کتاب مرادی کرمانی نیز به تازگی در همین نشر تجدید چاپ شده‌اند؛ «قصه‌های مجید» (چاپ بیست‌وششم) و «شما که غریبه نیستید» (چاپ نوزدهم).
هیأت داوران جایزه جهانی هانس کریستین اندرسن ۲۰۱۴ نام شش نویسنده و تصویرگر برتر در حوزه ادبیات کودک و نوجوان را برای دریافت جایزه اندرسن در سال ۲۰۱۴ اعلام کرد که هوشنگ مرادی کرمانی یکی از آن‌ها بود.

کد خبر: 72690
Share/Save/Bookmark