به گزارش خبرنگارهنرنیوز ؛ نشست خبری مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص ارائه گزارش عملكرد جشنواره و نمايشگاه رسانههای ديجيتال، آخرين وضعيت برگزاری ليگ آنلاين بازیهای رايانهای و نيز راهاندازی باشگاه سرآمد(خدمات آموزش رايگان سواد ديجيتال) امروز با حضور «حسن علیزاده» رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال و خبرنگاران در ساختمان این مرکز برگزار شد.
در این نشست رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال ارشاد اظهارداشت: تا پایان سال برای آموزش ۶ میلیون و ۲۰۰هزار نفر کلاسهای آموزشی در زمینههای مفاهیم پایه ای فنآوری اطلاعات، اصول زندگی الکترونیکی، سبک نوین زندگی، زبان، خانواده دیجیتال، مبانی اشتغال و کارآفرینی برگزار خواهد شد.
وی افزود: در بخش دوم ظرفیتها برای آموزش ۱۰میلیون نفر تدارک دیده شده و شرکت در این دورهها رایگان خواهد بود و امکان شرکت در این دورهها در سایر استان نیز فراهم شده است. بنابراین باشگاه «سرآمد» کار خود را از شنبه آینده شروع خواهد کرد و در این زمینه با چند دانشگاه تفاهمنامه امضا شده است و شهرداریها نیز با اختصاص فضای لازم برای اجرای این طرح، در این زمینه مشارکت کردهاند.
دکتر علیزاده تصریح کرد: همچنین برای این طرح یکی از بانکها مسئولیت اسپانسری را خواهد داشت و در برخی نقاط که مردم امکان ثبت نام از طریق اینترنت را ندارند، میتوانند از طریق شعب این بانک در باشگاه ثبت نام و کارت آن را دریافت کنند. ازسویی شبکه ملی فرهنگ نیز میزبان بحث آموزشهای الکترونیک خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه تا کنون ۳۰۰ خانه فرهنگ راهاندازی شده است خاطرنشان کرد: شرایط ثبت نام در شبکه ملی فرهنگ بهزودی اعلام میشود و در این باشگاه، یک شبکه اجتماعی وجود خواهد داشت و تالار گفتگو نیز برای آن در نظر گرفته شده است. همچنین بهزودی آییننامه رگولاتوری محتوا با همکاری وزارت فنآوری اطلاعات ابلاغ خواهد شد.
رییس مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه اضافه کرد: از زمان راهاندازی سامانه دریافت شکایتهای پیامکی، نزدیک به ۳ هزار شکایت گرفته شده که جزییات آن به تفکیک اعلام خواهد شد. ازسویی متأسفانه چون پیامکهای بانکی از پیامکهای تبلیغاتی تفکیک نشده ، کسانی که درخواست قطع پیامکهای تبلیغاتی را میدهند، پیامکهای بانکی را نیز دیگر نیافت نخواهند کرد، درپی آن هستیم که این مشکل به زودی برطرف شود.
وی یاآورشد: رگولاتوری محتوا به هیچ عنوان به معنای ورود به پیامکهای خصوصی افراد نیست و ما به هیچ عنوان اجازه ورود به حریم خصوصی افراد را نداریم و این رگولاتوری محتوا صرفا برای پیامکهای انبوه است. خوشبختانه شرکتهایی که در زمینه ارزش افزوده فعالیت میکنند لزوما باید از وزارت ارشاد مجوز داشته باشند و از ابتدای سال ۹۲ شرکتهای بدون مجوز نمی توانند فعالیتی داشته باشند.
علیزاده عنوان داشت: ما باشگاه سواد دیجیتالی را با همکاری دانشگاه تهران و پارک علم و فناوری این دانشگاه در راستای افزایش ضریب سواد دیجیتال و زندگی شهروندی جامعه راه اندازی خواهیم کرد و در این باشگاه دیجیتالی برنامه های تشویقی و استفاده از اساتید مجرب دانشگاه ها نیز در نظر گرفته شده است.