به گزارش هنرنیوز، عكسهاي اين مجموعه مستند مربوط به روستاي گوميش تپه و ماسوله است.
«محسن راستاني» - هنرمند عكاس - در يادداشتي با عنوان « ساده، آرام، طبیعی» بر اين مجموعه نوشته است:« مجید دوختهچیزاده» یکی از عکاسان معاصر ایران در حوزه مستند اجتماعی است که با سودای تأمل در لحظات طبیعی زندگی «واقعیت» را به اشارتی فرمگرایانه تبدیل نمود.
به گفته وی، عکسهای «دوختهچی زاده» ضمن نمایندگی یک دوران جدی در عکاسی معاصر ایران، به ما نشان میدهد که هیچ تخیلی شریفتر و شایستهتر از خود واقعیت پیشروی نیست.
راستاني همچنین افزود:« این تصاویر به خوبی نشان میدهند که عکسهای خوب، محصول مطالعات و مطالبات اجتماعی ذهن عکاس و پیگیری نقادانه نسبت به واقعیتهای پیرامون است. کنترل فرمها و بکارگیری آنها در جهت هرچه طبیعیتر کردن فضای حضور از مشخصههای بارز این مجموعه از عکسهاست که به کارهای او امتیازی ویژه میبخشد.»
اين نمایشگاه روز جمعه - پنجم خرداد ماه - در گالري دي افتتاح ميشود و علاقهمندان ميتوانند تا ۱۳ خرداد ماه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ از اين آثار ديدن كنند.
مجيد دوختهچی زاده متولد سال ۱۳۳۶ و فارغالتحصیل رشته عکاسی و گرافیک از مدرسه عالی تلویزیون و سینما در سال ۱۳۵۶ است.
اولین نمایشگاه انفرادی عکاسی او سال ۵۹ در موزه هنرهای معاصر تهران برپا شد و همان سال در گالری وصال شهر شیراز نمايشگاه ديگري برپا كرد.
او در فاصله سالهاي ۵۹ تا ۶۲ به عکاسی از جنگ تحمیلی پرداخت. عکاسی از موزه ایران باستان و موزه دفینه را در سالهاي ۱۳۶۲-۱۳۶۵ و عکاسی تبلیغاتی و معماری را در سالهاي ۱۳۶۳-۱۳۷۸ انجام داد.
برگزاری نمایشگاه «یادداشتهای سفر» (عکسهایی از تورنتو کانادا) در نگارخانه هفتثمر و حضور در چندین نمایشگاه گروهی تهران نيز در كارنامه هنري او ثبت شده است.
دریافت تندیس سیمین از جشنواره هنری مهر ،برگزاری نمایشگاه انفرادی عکسهای جنگ در خانه هنرمندان، دریافت (تندیس لنز نقرهای) جایزه دوم از مسابقه عکاسی کنوکه بلژیک ۲۰۱۲ برای عکسی از ماسوله و کار برروی چندین پروژه عکاسی از ديگر فعاليتهاي دوختهچي زاده است.
از جمله آثار او، «راویان نور»، «گزارش مصوری از جبهههای جنگ»،کتاب «لبیک» (گزارش مصور از رویدادهای پس از انقلاب) و کتاب «نگاهی به ماسوله روستا» میباشند.