تقی‌زاده: جشنواره تئا‌تر دانشگاهی امسال بدون تالار مولوی برگزار می‌شود
گزارش هنرنیوز از نشست رسانه‌ای شانزدهمین جشنواره تئا‌تر دانشگاهی؛
تقی‌زاده: جشنواره تئا‌تر دانشگاهی امسال بدون تالار مولوی برگزار می‌شود
علی تقی‌زاده دبیر شانزدهمین جشنواره بین المللی تئا‌تر دانشگاهی گفت: جشنواره تئا‌تر دانشگاهی امسال ممکن است بدون تالار مولوی برگزار شود و ما در سالن‌هایمان تالار مولوی را نداشته باشیم.
 
تاريخ : يکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۳۰


نشست رسانه‌ای شانزدهمین جشنواره بین المللی تئا‌تر دانشگاهی ایران صبح امروز با حضور ۶ اسفند ماه با حضور علی تقی‌زاده دبیراین جشنواره، سید بهیاد نجفی دبیر اجرایی و امیر مرسلی مدیر بخش‌های صحنه‌ای در تالار امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
در ابتدای این نشست علی تقی‌زاده دبیر جشنواره گفت: دبیرخانه جشنواره تئا‌تر دانشگاهی ۶ شهریور ماه سال جاری کار خود را شروع کرد و در این دبیرخانه برحسب حساسیت‌ها بخش‌های متفاوت شکل گرفت.
وی ادامه داد: شانزدهمین جشنواره تئا‌تر دانشگاهی شامل ۱۲ بخش است که در این دوره بخش تله تئا‌تر را به جشنواره اضافه کرده‌ایم که البته این بخش با همکاری و حمایت دفتر تکنولوژی وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است.
دبیر شانزدهمین جشنواره تئا‌تر دانشگاهی افزود: هدف از ایجاد این بخش این بود که وزارت آموزش و پرورش در پی این است تا در تئا‌تر نگاهی به مسائل تعلیمی و تربیتی در مورد کودکان و نوجوانان شود که البته این کار‌ها ممکن است با حمایت وزارت آموزش و پرورش در تلویزیون پخش شود.
علی تقی‌زاده بودجه شانزدهمین جشنواره تئا‌تر دانشگاهی را این گونه عنوان کرد: بودجه این دوره جشنواره تئا‌تر دانشگاهی نسبت به دوره قبل تغییری نکرده است، اما آیا ارزش ریالی هم مانند سال گذشته است؟ مشکل بودجه ما به گونه‌ای است که شاید امسال تالار مولوی را در جشنواره تئا‌تر دانشگاهی نداشته باشیم، امسال یکی از سخت‌ترین سال‌های مدیریتی در هر حوزه‌ای است و کسی که در حوزه هنر این وظیفه را دارد ایثار می‌کند.
وی ادامه داد: البته باید بگویم که نیمی از هزینه‌های ما در جشنواره تئا‌تر دانشگاهی شهرستان‌ها حذف شد و ما سعی در ترمیم آن داریم چرا که تصمیم داشتیم تا رپرتوار ی از نمایش‌ها را در کل کشور اجرا داشته باشیم که با حذف این بودجه امکان پذیر نیست.
این دبیر در مورد حضور گروه‌های خارجی در این دوره جشنواره گفت: گروه‌های خارجی با توجه به شرایط جشنواره انتخاب می‌شوند البته ما درخواست‌هایی از کشورهایی چون ایتالیا، آلمان، برزیل، مصر، تونس، اسلواکی، پاکستان، فرانسه، نیجریه، مراکش، کره جنوبی و... داشته برای حضور این دوره داشته‌ایم.
تقی‌زاده از مشکلات این جشنواره گفت: جشنواره تئا‌تر دانشگاهی در این دوره مشکلاتش را با دانگاه هنر و معماری مرتفع کرد.
در ادامه این نشست امیر مرسلی اطلاعات آماری در خصوص جشنواره گفت: در شانزدهمین جشنواره تئا‌تر دانشگاهی ۷۴ اثر در بخش نمایش صحنه‌ای دانشجویان تئاتری در مرحله اول مورد پذیرش قرار گرفتند و در مرحله دوم تعدادی از این نمایش‌ها کنار گذاشته می‌شود.
وی افزود: در بخش صحنه‌ای سایر رشته‌ها ۵۴۷ اثر به دبیرخانه رسیده که بازبینی این گروه‌ها هنوز شروع نشده است، در بخش رادیو نمایش نیز ۵۸ اثر، در بخش نمایشنامه خوانی ۴۶ اثر، در بخش تله تئا‌تر ۲۸ اثر، بخش پژوهش ۱۹ اثر، بخش مدرسان دانشگاه‌ها ۱۶ اثر به دبیرخانه رسیده است که تاکنون مورد بازبینی صورت نگرفته است البته بخش تئا‌تر خیابانی و پایان نامه‌های برگزیده نیز هنوز زمان دارند تا اثر به جشنواره ارسال کنند.
مرسلی ادامه داد: در این دوره جشنواره توجه داشتیم تا کار‌ها از لحاظ کیفی قابل توجه باشند و کیفیت برایمان بسیار اهمیت داشت.

کد خبر: 54970
Share/Save/Bookmark