سرداور جشنواره شهید غنیپور در بخش نوجوانان:
داوری و انتخاب آثار رسیده به دبیرخانه به دلیل کیفیت بالای آثار سخت بود
خسرو باباخانی گفت: داستان و رمانهای نوجوان منتشر شده در سال گذشته بهترین نمونههای منتشر شده در چند سال گذشته است و به همین دلیل داوری جشنواره را سختتر میکرد.
تاريخ : چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۲۳
به گزارش هنرنیوز، خسرو باباخانی سرداور یازدهمین جشنواره شهید حبیب غنیپور در بخش نوجوانان در گفتوگو با ستاد خبری این جشنواره، درباره آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره گفت: بدون اغراق آثاری که امسال به دفتر جشنواره رسیده از لحاظ کیفی و کمی بهترین آثار این سالها هستند.
وی تاکید کرد: بیش از ۱۰۰ اثر به دفتر جشنواره رسید که
” این جشنواره تمایزات زیادی با دیگر جشنوارههای مشابه خود دارد. به نام یک شهید است، برگزارکنندگان این جشنواره از اعضای مسجد جوادالائمه (ع) هستند و دغدغه واقعیشان خدمت به ادبیات و زنده نگه داشتن نام یاد شهید غنیپور است و کاملا مستقل و غیر دولتی است. “
از میان آنها ۳۰ رمان خوب برای داوری به مرحله دوم راه پیدا کرد و انتخاب نهایی میان این آثار واقعا دشوار بود.
وی افزود: شايد پیشرفت رمان نوجوانان در این سالها مدیون برنامهریزی و سرمایهگذاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان باشد. آقای حمیدرضا شاهآبادی به عنوان مدیر تولید این کانون کمک بزرگی به رمان کودک و نوجوان کردند و فعالیت و تاثیر این فرد در ارتقای رمان نوجوانان در ادبیات کشور ثبت خواهد شد.
باباخانی تصریح کرد: نویسندگان قدیمی ادبیات نوجوانان در این سال پا به عرصه گذاشتند و ما بعد از سالها شاهد آثاری از نویسندگان حرفهای داستان نوجوانان بودهایم. آثار امسال کاملا نوجوانانه بود، به این معنا که دقیقا دغدغه نوجوانان در آنها مطرح شده است، نه اینکه فقط راوی نوجوان باشد و روایت و شخصیتپردازی و فضا از دنیای نوجوانان به دور باشد.
این نویسنده جشنواره شهید غنیپور را کاملا غیردولتی و مستقل خواند و عنوان کرد: این جشنواره تمایزات زیادی با دیگر جشنوارههای مشابه خود دارد. به نام یک شهید است، برگزارکنندگان این جشنواره از اعضای مسجد جوادالائمه (ع) هستند و دغدغه واقعیشان خدمت به ادبیات و زنده نگه داشتن نام یاد شهید غنیپور است و کاملا مستقل و غیر دولتی است. همینها این جشنواره را از دیگر جشنوارهها متمایز کرده است.
خسرو باباخانی گفت: ما تمام تلاشمان را میکنیم تا در داوری دقت کنیم و این کار عادلانه صورت بپذیرد و آثار برگزیده با معیارهای فکری شهید غنیپور هماهنگ باشد.