به گزارش هنرنیوز؛ برنامه هفت شب گذشته روی آنتن شبکه سوم سیما رفت و در ابتدای برنامه «محمود گبرلو» مجری و سردبیر برنامه با طرح این سوال که باید دید سینمای ایران چقدر توانسته به فضای عاشورایی نزدیک شود عنوان کرد: اگر فیلمهایی که در این زمینه ساخته شده اند بررسی کنیم شاید به تعداد انگشتان دست هم نرسد. شاید یکی از عوامل این رویداد عدم ارتباط علمای دین با سینماگران باشد.
وی ادامه داد: خوب است بتوانیم هنرمندان سینما و علمای دینی را کنار هم بنشانیم تا سینمای ایران از این تعامل و گفتگوی دو طرفه استفاده کنند همچنین علمای دینی نیز نیازمند آشنایی با تکنولوژی سینما هستند تا این بستر مناسب فراهم شود.
در ادامه نیز گزارشی در مورد چگونگی پرداختن سینمای ایران با فیلم هایی با مضمون عاشورا پخش شد.
«احمد میرعلایی» مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی پشت خط آمد و درباره کمبود پوزتیو و نگاتیو در سینمای ایران گفت: واقعاً تعجب میکنم که برخی سایتها و خبرگزاریها فقط دوست دارند مشکلات را بزرگنمایی کنند. من در گفتگو با یکی از خبرگزاریها اعلام کردم که ما برای جشنواره فیلم فجر مواد مصرفی داریم اما بعد از جشنواره باید به فکر ارز و اعتبار لازم برای تهیه این مواد باشیم. با نوساناتی که ارز در طول این مدت داشته تلاش کردهایم که هیچگونه تغییر قیمتی در مواد مصرفی نداشته باشیم تا بتوانیم اقتصاد سینما را تا جایی که امکان دارد از نوسان دور کنیم.
وی افزود: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با هیات دولت و رئیس جمهور صحبت کرده و آنها نیز قول دادهاند که این مشکلات حل شود. واقعیت این است که ما هرچه بیشتر به طرف سینمای دیجیتال برویم مصرف پوزتیو کمتر میشود. در حال حاضر با آمدن دوربینهای دیجیتال ۵۵ درصد در مصرف مواد مصرفی صرفه جویی شده و هیچ فیلمی در طول چند سال گذشته در مورد مواد مصرفی با مشکلی برخورد نکرده است.
وی ادامه داد: قرار نیست هیچ افزایش قیمتی بعد از جشنواره در مورد مواد مصرفی داشته باشیم. باید تلاش کنیم با بودجه اندک فیلمهای بیشتری بسازیم نه اینکه ساخت فیلمهای پرهزینه را متوقف کنیم. ساخت فیلم درباره واقعه عاشورا نیز پرهزینه است و نمیتوان بدون صرف هزینه میلیاردی به سراغ این نوع مضامین رفت.