دومین همایش ملی «حماسه ماندگار۹ دی» صبح امروز با حضور دکتر اسحاق صلاحی رئیس کتابخانه ملی، حجت الاسلام ادیب یزدی و مقامات سیاسی، فرهنگی، نظامی صبح امروز در سالن همایش های سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد.
به گزارش هنرنیوز در این برنامه دکتر اسحاق صلاحی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ضمن اشاره به وقایع تاریخی ملت هایی که به واسطه انقلاب فرو پاشیده اند گفت: چنانچه نگاهی
” بلندی نگاه امام(ره) در زمانی که همه تفکرات حاکم، دین را نفی می کرد، دین را حاکم بر جامعه و تفکر خویش نمود. “
بر فضای سیاسی کشورهای منطقه بیاندازیم حقایق زیادی بر ما روشن شود، زمانی شوروی به عنوان ابرقدرت جهانی در مقابل آمریکا وجود داشت و کمیته ای به نام « خطر جاری» تمام فعالیت های سیاسی، اجتماعی، نظامی شوروی را دنبال می کرد که پس از فروپاشی همه امکانات این کمیته برای رصد فعالیت های انقلاب اسلامی ایران به کار گرفته شد زیرا آمریکا تمرکز عجیبی بر کشور ایران پیدا نمود.
وی با بیان این مطلب تصریح نمود: اختصاص چنین کمیته ای برای ایران نشان دهنده قدرت انقلاب اسلامی ایران و ما را در مقایسه با ابر قدرتی به نام شوروی در آن سالها قرار می داد.
وی به مهار قدرت نرم جمهوری اسلامی، تغییر رفتار مردم و تغییر ساختار به عنوان سه پارادایم مهم مبارزه با انقلاب ایران از دیدگاه دشمنان و غربی ها اشاره نمود وگفت: پس از پیروزی انقلاب این فرایند به طور کامل توسط دشمنان خارجی و مزدوران بی مزد و مواجب
” حق و باطل به بزرگی انسان نیست، اینکه شخصی با امام بود، شاگرد امام بود، بسیجی بود، وزیر بود و ... اینها ملاک حق بودن نیست، بلکه شرایط حال افراد ملاک داوری است. “
داخلی از زمان جنگ آغاز شد.
وی در تشریح تفکر حضرت امام(ره) در خصوص به چالش کشیده شدن تفکر ماتریالیسم و امپریالیسم اظهار داشت: بلندی نگاه امام(ره) در زمانی که همه تفکرات حاکم، دین را نفی می کرد، دین را حاکم بر جامعه و تفکر خویش نمود.
دکتر صلاحی با اشاره به فرمایش امیر المومنین(ع) در شناسایی حق از باطل گفت: حق و باطل به بزرگی انسان نیست، اینکه شخصی با امام بود، شاگرد امام بود، بسیجی بود، وزیر بود و ... اینها ملاک حق بودن نیست، بلکه شرایط حال افراد ملاک داوری است.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی به یاری و هدایت خداوند به انسان هایی که در مسیر دین و خدا گام بر می دارند، اشاره کرد و افزود: از اینکه در ۹ دی مردم حضور پیدا کردند و توانستند پیروی از ولایت را به صورت عملی نشان دهند، بسیار خرسندیم و امیدواریم همیشه در صف پیروان و مدافعان ولایت باشیم.
در ادامه این همایش، حجت الاسلام والمسلمين مرتضي اديب يزدي با اشاره به انگیزه های مشترک انقلاب اسلامی فی ما بین عصر حاضر و صدر اسلام گفت: در دفاع از حريم ولايت نبايد مصلحت انديشي كرد و بايد با تمام قدرت از اين حريم مقدس دفاع كرد.
حجت الاسلام اديب
” ما مي بايست منتظر فتنه هاي بزرگتري نيز باشيم چون خاصيت اين انقلاب همانند دوران صدر اسلام مبارزه با طواغيت و دنيا گرايي است. “
یزدی ادامه داد: اهداف و ويژگي هاي دوران صدر اسلام در انقلاب اسلامي ما هم بي كم و كاست مطرح است و مشكلاتي كه در آن دوران دامن جامعه اسلامي را گرفت بالطبع دامن انقلاب اسلامي را هم مي گيرد، ما مي بايست منتظر فتنه هاي بزرگتري نيز باشيم چون خاصيت اين انقلاب همانند دوران صدر اسلام مبارزه با طواغيت و دنيا گرايي است.
اديب يزدي در ادامه با مرور بر حوادث جنگ صفين و مشابهت هاي بصيرت برخي از ياران نزديك حضرت علي (ع) نظير «عمار» با حماسه سازان ۹ دي گفت: با بررسي تاريخ به ويژه تاريخ تشيع كه از حوادث عجيب و عبرت آموزبسياري برخوردار است در مي يابيم كه چگونه حضرت عمار صد نفر از ياران سر امام (ع) را در جنگ صفين جمع كرد تا با هم در دفاع از ولايت امير(ع) پيمان مرگ ببندند. ما مي بايست پايداري در دفاع از ولايت را اينگونه به جاي آوريم و بدانيم كه اگر خدايي ناكرده سر سوزني از رهبري جدا شويم خيانتي بزرگ را مرتكب شده ايم، زیرا سنت های خداوند متعال پا برجاست و این سنت در زمان فتنه بسیار رخ نمود دارد چندانکه در زمان فتنه ۸۸ وجود داشت.