در پی برگزاری کنسرت های خیریه؛
دمیدن روح انسان دوستی در کالبد سازهای بی جان
از دیرباز سنت همیاری و کمک به هم نوع در فرهنگ اصیل ایرانی حضوری عمیق و تأثیرگذار داشته، این فرهنگ در کنسرتهای موسیقی و اهالی موسیقی نیز وجود داشته که در چند سال اخیر شاهد تبلور این فرهنگ در اجرای کنسرتهای اهالی موسیقی بوده ایم.
تاريخ : چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۳۳
از دیرباز سنت همیاری و کمک به هم نوع در فرهنگ اصیل ایرانی حضوری عمیق و تأثیرگذار داشته، این فرهنگ در کنسرتهای موسیقی و اهالی موسیقی نیز وجود داشته که در چند سال اخیر شاهد تبلور این فرهنگ در اجرای کنسرتهای اهالی موسیقی بوده ایم.
به گزارش هنرنیوز، در سالهای اخیر بسیار پیش آمده که شاهد اجرای کنسرتهایی توسط بزرگان موسیقی سنتی، کلاسیک و پاپ بوده ایم که این نوع کنسرتها خبر از اعتقادات و احساسات انسان دوستانه ایرانی دارد. حال آنکه در کشورهای کاپیتالیستی کم پیش می آید که چنین برنامه هایی را شاهد باشیم.
چراکه در اینگونه کشورها سودجویی شخصی و منطق اقتصادی حتی در فعالان عرصه هنر که دایه ی احساس و انسانیت را دارند حضوری ناگذیر و پررنگ دارد و اجازه برگزاری چنین مراسمی را به آنان نمی دهد.
اگر بخواهیم به پیشینه اینگونه اقدامات انسان دوستانه در ایران بپردازیم، نمونه اینگونه اقدامات مراسم گلریزان در مساجد و زورخانه های یک محله بوده، همچنین در حوزه موسیقی هم اینگونه مراسم پیشینه ای داشته، که نمونه آن اجرای مراسم شاد همراه موسیقی برای کمک به اشخاص مورد نظر می باشد.
البته لزومی به پرداخت و بررسی پیشینه این اقدامات در ایران احساس نمی شود چرا که این تمایلات که در دنیای صنعتی امروز بین ایرانیان فراوان دیده می شود به طور حتم در دوران دیوارهای خشتی و خانه های بی ریا پر رنگتر بوده است. همچنین نیاز به بررسی زیادی برای اثبات این سخنان وجود ندارد اگر به حتی چند ماه اخیر بنگریم مستندات این بیانات را به دست می آوریم.
چندی پیش با بیمار شدن یکی از بازیگران خوب تئاتر (مجید بهرامی) خوانندگانی چون بنیامین بهادری، محسن یگانه و رضا صادقی برای کمک به او و درمانش به روی صحنه رفتند.
یا اگر به برنامه هایی که در حوزه موسیقی در حال رخ دادن است بنگریم به همان نتیجه گیری سابق خود باز می گردیم، به عنوان مثالی دیگر می بینیم که درآمد حاصل از فروش بلیت ۴ کنسرت از کنسرت های نخستین جشنواره هنرهای معاصر اسلامی «طواف تا ولایت» به یتیمان تعلق می گیرد. طرحی با نام «بابای یتیمان» قرار است در جشنواره اجرا شود تا درآمد بلیت فروشی کنسرت ها به بچه های بی سرپرست تعلق بگیرد. در این طرح، بلیت ها یک قیمت پایه دارند ولی هریک از خریداران با توجه به تمایل خود می توانند بلیت را با قیمت بالاتری بخرند و به این طریق کمک بیشتری کنند. پس از اجرای کنسرت ها نیز تمام درآمد فروش کنسرت ها جمع آوری و به موسساتی که از یتیمان حمایت می کنند، تعلق می گیرد. گفتنی است عواید ۴ کنسرتی که قرار است به یتیمان تعلق گیرد، عبارتند از: محمد اصفهانی، احسان خواجه امیری، سینا سرلک و سید جلال الدین محمدیان که به ترتیب از ۱۸ تا ۲۱ آبان - ساعت ۲۱:۳۰ - در تالار وحدت اجرا می شوند.
همچنین سری دوم کنسرتهای خیریه با اجرای مازیار فلاحی، فرزاد فرزین، علی اصحابی و گروه سون در برای مداوای «مجید بهرامی» شروع می شود. فرزاد فرزین، مازیار فلاحی ، گروه «سون» و علی اصحابی هم در ادامه کنسرتهای خیریه رضا صادقی، محسن یگانه و بنیامین برای تهیه هزینه درمان مجید بهرامی به روی استیج میروند.
هنوز یک روز از انتشار و رسانه ای شدن خبر وضعیت نامساعد «مجید بهرامی» هنرمند خوب تئاتر کشور ، به دلیل نرسیدن پول حاصل از کنسرت های خیریه ستاره های پاپ در ماه قبل نگذشته که سئانس دوم کنسرتهای خیریه هم استارت خورد و این بار فرزاد فرزین ،مازیار فلاحی ، گروه «سون» و علی اصحابی یکم تا سوم آذر ماه برنامه اجرا میکنند.