در این نشست نویسندگانی چون رضا امیرخانی، جهانگیر خسروشاهی، سهیلا عبدالحسینی، سرهنگ احمد حیدری حضور داشتند. از سوی دیگر اسدالله بادامچیان نیز در این جلسه حضور پیدا کرده بود و با سخنان خود از خاطره زندان رفتن اکبر خلیلی سخن گفت.
اکبر خلیلی در این جلسه تنها نبود و به همراه سه پسر خود در این جلسه شرکت کرده بودند. اکبر خلیلی بارها در سخنان گفت که این کتاب را من ننوشتم بلکه این شهدا بودند که این کتاب را نوشتند. وی همچنین به برخی از خاطراتی را که در هنگام نوشتن این کتاب اتفاق افتاده بودند را برای حضار مرور کرد.
رضا امیرخانی به نقد از مسئولان فرهنگی کشور پرداخت و عنوان کرد چرا با پیشکسوتان خود این گونه رفتار میکنیم. وی در ادامه افزود چرا کتابی که ۲۳ سال پیش منتشر شده و تاثیرگذار بوده با این تاخیر زیاد باید منتشر شود.
سرهنگ احمد حیدری در این جلسه بارها به دفاع از ارتشیان و نادیده گرفته شدن تلاشهای آنها در ۸ سال دفاع مقدس پرداخت. وی همچنین سندی از جنگ را در این جلسه برای حضار نمایش داد. سندی که شهید بروجردی آن را نوشته بود و در آن سند گفته بود که بدون حضور نیروهای ارتش کردستان برای همیشه از دست می رفت.
سهیلا عبدالحسینی کتاب «ترکههای درخت آلبالو» را یکی از مهمترین آثار دفاع مقدس نامید و ار تاثیرگذاری این کتاب بر نویسندگان نسل بعد از خود سخن گفت.
همچنین دوستداران و نویسندگان جوان نیز در این جلسه حضور پیدا کرده بودند. در چند ماهه اخیر این یکی از پر مخاطبترین جلسات رونمایی کتاب بود و سالن برپایی جلسه تقریبا پر شده بود. جمله ای که در این جلسه از زبان بسیاری از افراد در مورد رونمایی از این کتاب شنیده شد، در مورد طراحی کتاب بود. طراحی که زبان تمجید جهانگیر خسرو شاهی را باز کرد و از دست اندکاران و طراحان بسیار تشکر کرد.