قدرتالله صلح ميرزايی درگفتگو با هنرنیوز؛
مشغول نوشتن فیلمنامه ای کمدی اجتماعی هستم
قدرتالله صلح ميرزايی کارگردان سینما و تلویزیون گفت: یک سال زمان برای ساخت سریال «پنجره» صرف کردم و نتوانستم برای سینما فیلمی بسازم و این روزها مشغول نوشتن فیلمنامه ای کمدی اجتماعی هستم تا آن را بسازم.
تاريخ : چهارشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۴۷
قدرتالله صلح ميرزايی کارگردان سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوزاظهارداشت : این روزها سریال تلویزونی «پنجره» از شبکه تهران درحال پخش است تا به اینجا سریال مورد توجه مدم قرار گرفته و نشان دهنده این است که سریال به خوبی توانسته با مردم ارتباط برقرار کند.
وی افزود: سریال تلویزونی «پنجره» نگاهی نمايشی و داستانی به مسائل تربيتی و پرورشی دارد ومعتقدم که امروزه يکی از بزرگترين دغدغههای خانوادهها، مسائل تربيتی، اخلاقی و آموزشی نوجوانان و جوانان است که بايد به
” صلح ميرزايی گفت: در سينما برايم مخاطب از همه چيز مهمتر است و از همان لحظهای كه ايده فيلم به ذهنم میرسد، مخاطب را ملاک قرار میدهم و اگر هر زمان احساس كنم مخاطب نمیتواند با فيلمهایم ارتباط برقرار كند، بهطور كلی آن پروژه را كنار میگذارم و سعی میكنم با بازبينی فيلمنامه، آن را به شرايطی برسانم كه اهميت مخاطب در فيلمم محدود نشده باشد. “
آن توجه ويژهای شود. ما هم تلاش کردیم که در این زمینه سریالی بسازیم که مورد توجه خانواده ها قرار گیرد.
صلح ميرزايی ادامه داد: «پنجره» بر اساس داستانی از «شعله شريعتی» ساخته شده و روايت بخشی از زندگی يک نابغه رياضی است و به مشکلات و مسائل زندگی جوانان نخبه و خانوادههای آنان می پردازد و بازيگرانی چون عبدالرضا اکبری، فريبا کوثری، کامران تفتی، فريبا نادری، مريم سلطانی و سمانه پاکدل به همراه تعداد ديگری از بازيگران سينما و تلويزيون ايران در آن به ایفای نقش می پردازند.
این کارگردان سینما در خصوص فعالیتهای سینمایی خود هم خاطرنشان کرد: یک سال زمان برای ساخت سریال «پنجره» صرف کردم و به همین دلیل نتوانستم برای سینما فیلمی بسازم . به همین دلیل این روزها مشغول نوشتن فیلمنامه ای کمدی اجتماعی هستم تا آن را بسازم و با آماده شدن فیلمنامه و دریافت پروانه ساخت فکر می کنم بعد از عید نوروز این فیلم را کلید بزنیم.
صلح ميرزايی یادآورشد: در سينما برايم مخاطب از همه چيز مهمتر است و از همان لحظهای كه ايده فيلم به ذهنم میرسد، مخاطب را ملاک قرار میدهم و اگر هر زمان احساس كنم مخاطب نمیتواند با فيلمهایم ارتباط برقرار كند، بهطور كلی آن پروژه را كنار میگذارم و سعی میكنم با بازبينی فيلمنامه، آن را به شرايطی برسانم كه اهميت مخاطب در فيلمم محدود نشده باشد.
کارگردان فیلم دلداده خاطرنشان کرد: تمامی سوژههايم را بهطور مستقيم از دل جامعه پیدا می کنم .ازطرفی بعد از چندین سال كاردرسینمای ایران به اين نتيجه رسيدم كه جدیترين مسائل اگر به زبان طنز مطرح شود، هم تاثيرگذاری بيشتری دارد و هم اينكه مخاطب به راحتی پيام و مقصود فيلم را درک خواهد كرد به همین دلیل هيچ فيلمی را بدون پيام نمیسازم و معتقدم اگر كارگردانی بدون پيام به سراغ فيلم برود، قطعا با شكست مواجه خواهد شد .
وی درپایان گفت : سینمای ایران نيازمند تنوع است وباید درهمه ژانرها و گونهها سليقه مخاطب را در نظر داشته باشيم و بايد شرايط اكران به گونهای باشد كه در كنار فيلمهای اجتماعی ،جدی ، تاریخی واکشن فیلمهای كمدی و طنز هم به نمايش گذاشته شود .