کارگروه‌های ویژه برای بررسی فیلمنامه‌در معاونت سیما تشکیل می‌شود
کارگروه‌های ویژه برای بررسی فیلمنامه‌در معاونت سیما تشکیل می‌شود
 
تاريخ : سه شنبه ۳۰ آذر ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۴۳
علی دارابی، معاون سیما سازمان صدا و سیما با تاکید بر تشکیل کارگروهی ویژه برای نقد و بررسی فیلمنامه‌ها و سریال‌های پخش شده در شبکه‌های مختلف از حضور کارشناسی مشاوران و ناظران دینی در سریال‌ها و تولیدات نمایشی سیما خبر داد.

به گزارش هنر نیوز به نقل از مهر، علی دارابی، معاون سیما در آستانه هفته پژوهش درنشست مشترک مدیران سیما و مدیران پژوهش و آموزش صدا وسیما با اشاره به سیاست‌های دوره جدید معاونت سیما از تقویت بانک اطلاعاتی کارشناسان خبره برای استفاده بهینه از تحقیقات بنیادی و علمی آنان در برنامه های سیما خبر داد.

وی با تاکید بر تدوین برنامه پنج ساله پژوهشی بر اساس نیاز سنجی های سیما گفت: پژوهش، پایه اولیه تولیدات سیما‌است و هر گونه برنامه‌سازی بدون پشتوانه پژوهشی قوی ممنوع است.

دارابی با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره ملی فیلم دانشجویی و حمایت سیما از تولیدات منتخب دانشجویی، استفاده ازایده‌های نمایشی و ادبیات خلاقانه دانشجویان را ضروری دانست و گفت: برای بهره‌گیری از تولیدات جشنواره های دانشجویی، دبیرخانه ویژه ای درسیما تشکیل خواهد شد.

معاون سیما همچنین ازتربیت مجری کارشناسان و مجریان تخصصی جدید برای برنامه‌های گفتگو محور، معارفی، ورزشی، مسابقات و کودک و نوجوان خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده از این مجریان به تدریج درتولیدات جدید سیما استفاده خواهد شد.

دارابی با تاکید بر تشکیل کارگروهی ویژه برای نقد و بررسی فیلمنامه‌ها و سریال‌های پخش شده در شبکه‌های مختلف، از حضور کارشناسی مشاوران و ناظران دینی در سریال ها و تولیدات نمایشی سیما خبر داد.

علی‌اصغر غلامرضایی معاون آموزش و پژوهش سازمان نیز با اشاره به آمادگی این معاونت برای همکاری با معاونت سیما به منظورارایه پژوهش‌های برنامه سازی گفت: آموزش و پژوهش باید در خدمت برنامه‌سازی قرار گیرد.

معاون آموزش و پژوهش سازمان صدا و سیما همچنین با اشاره به ایجاد مشاغل جدید رسانه ای در رسانه‌های دنیا، از برنامه‌ریزی آموزشی متناسب بامشاغل مورد نیاز در سیما خبر داد.

گودزری رئیس مرکز پژوهش های اسلامی قم نیز با اشاره به توانایی‌های این مرکز برای ارائه پژوهش‌های برنامه‌سازی به سفارش برنامه‌سازان معاونت سیما گفت: این مرکز می‌تواند حلقه وصل بین حوزه علمیه و رسانه باشد.

اربابی‌فر رئیس مرکز آموزش هم با ارائه گزارشی از آموزش تطبیقی همکاران معاونت سیما و برگزاری دوره‌های مختلف جلوه های ویژه، دوبلاژ ، تصویربرداری در شرایط ویژه و ... ، از برنامه‌ریزی این مرکز برای آموزش مدیران و کارکنان معاونت سیما بر اساس نیازسنجی بخش های مختلف این معاونت خبر داد.

رضوی طوسی رئیس دانشکده صداوسیما نیز با اشاره به ظرفیت و قابلیت های دانشکده برای آموزش دانشجویان متناسب با نیاز سازمان، بر همکاری بیش از پیش معاونت سیما برای کارورزی و کارعملی دانشجویان دانشکده در این معاونت تاکید کرد.

ملکی تبار رئیس مرکز تحقیقات، برای پژوهش‌های بنیادی بر اساس نیاز و سفارش معاونت سیما اعلام آمادگی کرد و ارائه اولویت‌های پژوهشی و تحقیقاتی معاونت سیما را خواستارشد.

کد خبر: 21499
Share/Save/Bookmark