«شهریارنامه» برآبادی به شهر و آبادی می آید
دبیر انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در گفتگو با هنرنیوز خبر داد؛
«شهریارنامه» برآبادی به شهر و آبادی می آید
محمود برآبادی دبیر انجمن نویسندگان کودک و نوجوان گفت: کتاب «شهریارنامه» محمود برآبادی به زودی منتشر خواهد شد.
 
تاريخ : يکشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۳۸

برآبادی در گفتگو با خبرنگار کتاب هنرنیوز از تدوین و تکمیل رمان «شهریارنامه» برای گروه سنی نوجوان خبر داد و گفت: «شهریارنامه» کتابی است که در دست تدوین دارم، این کتاب بر اساس منظومه ای است از عثمان مختاری غزنوی شاعر قرن پنجم هجری است.
وی افزود: این اثر یکی از آثار کلاسیک ادبیات ایران است و راجع به اساطیر پهلوانی ایران است که به نوعی یک اثر حماسی است و شباهت زیادی به شاهنامه فردوسی دارد و برخی از قسمت ها و داستان های آن مشابه شاهنامه فردوسی است که شاید علت این امر معاصر بودن مختاری غزنوی و فردوسی توسی باشد.
دبیر انجمن نویسندگان کودک و نوجوان ناشر این اثر را انتشارات «دانش نگار» معرفی نمود.
وی همچنین از انتشار مجموعه شش جلدی به اسم «ون کوچولو» برای گروه سنی سالهای پیش از دبستان و الف خبر داد و گفت: این کتاب به شکل فانتزی در قالب یک ون طراحی شده است.
برآبادی تاکید نمود: این کتاب به شکل ون برای آموزش امور ایمنی به کودکان و آشنایی با قوانین راهنمایی و رانندگی همچون تابلوهای راهنمایی و رانندگی، عبور از خیابان، آشنایی با وسایل نقلیه، محل‌های عبور از خیابان، سرویس رفت و آمد به مدرسه و چراغ راهنمایی و رانندگی نوشته شده است.
گفتنی است این کتاب را نشر چکه با تصویرگری تهمینه حدادی منتشر خواهد کرد.
محمود برآبادی عضو هیئت‌مدیرۀ انجمن نویسندگان کودک و نوجوان بوده و هم اکنون دبیر این انجمن نیز است. انجمن نویسندگان کودک و نوجوان که از سال ۱۳۷۸ تشکیل شده، نهادی صنفی و غیردولتی است که نویسندگان، پژوهشگران، مترجمان، شاعران و روزنامه‌نگاران حوزۀ کودک و نوجوان در آن گرد آمده‌اند. این انجمن شامل پنج کمیتۀ آموزش و پژوهش، رفاهی، حقوقی، فرهنگی و روابط عمومی است. وی در تابستان ۱۳۹۰ رییس انجمن نویسندگان کودک و نوجوان شد.
برآبادی، ادبیات را محملی می‌داند که همه چیز در آن قابل طرح است به شرطی که شیوۀ طرح آن هنرمندانه و ادیبانه باشد. وی ایران را مرکز تمدن دنیای قدیم و خاورمیانه را مکانی می‌داند که ادیان بزرگ الهی از آن نشئت گرفته‌اند.
از نظر وی برای جلب دانش‌آموزان به مطالعۀ کتاب، باید در شیوۀ گزینش کتاب برای کتابخانه‌های مدارس تجدیدنظر شود زیرا تاکنون روند خرید، تعیین منابع و انتخاب موضوع کتاب‌ها به گونه‌ای بوده که با علایق و خواسته‌های دانش‌آموزان متناسب نبوده و از لحاظ کیفیت هنری نیز توجه لازم صورت نگرفته است.
از آثار او می توان به موارد زیر اشاره کرد:
آن كس كه حقیقت را مى‌داند، بهارى دیگر، آتش زیر خاكستر، بالایى‌ها و پایینى‌ها، دنیاى كوچك جوجه تنبل، مشهدى حسن آسیابان ما است، یادهاى كودكى، تصویرها چگونه جان گرفتند، توپ احمد، لبخند با بزرگان، كارمند نمونه، عبدالرحمن جامى (زندگی‌نامه)، حكایت‌هاى شیرین از گنجینۀ ادب پارسى، آبچلیك پاكوتاه، عین القضات همدانى (زندگی‌نامه)، امیراسماعیل سامانى، ابوریحان بیرونى (جلد ۱، ۱۳۸۸، انتشارات مدرسه)، ابوریحان بیرونی (جلد ۲، ۱۳۸۹، انتشارات مدرسه)؛ افسانه هاى مردم ایران، سرداران نامى ایران (۵ جلد)، سامسون (بازنویسى از تاریخ طبرى)، روزهاى آبى، الفباى شهر (مجموعه مقالات)، عاقبت لوطی صالح (۱۳۸۹)، دوچرخه‌سواری ایمن (۱۳۸۹)، فرهنگ ترافیک برای کودکان و نوجوانان (۱۳۸۹).




کد خبر: 37799
Share/Save/Bookmark