به گزارش هنرنیوز، مراسم رونمایی از سردیس پروفسور معتمدینژاد پدر علوم ارتباطات ایران امروز در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.
بنا بر این گزارش،امیر خوراکیان رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این مراسم که با حضور جمعی از اساتید حوزه علوم ارتباطات در فرهنگسرای رسانه برگزار شد اظهار داشت: ارتباطات در حوزه های فرهنگی از دغدغه های ماست. اگر ارتباطات اقناعی در حوزه فعالیت های فرهنگی را بپذیریم به ایجاد انگیزه و هدفمندسازی اقدامات این عرصه کمک کرده ایم.
وی نیروسازی را از دیگر دستاوردهای تقویت ارتباطات اقناعی در عرصه فعالیت های فرهنگی و هنری عنوان کرد و افزود: مدیران کارآمد بسیاری در حوزه فرهنگ را می شناسیم که در فعالیت های خود از ارتباطات اقناعی استفاده می کردند اما متهم به هدر دادن زمان شده اند و امروز از این صحنه کنار رفته اند.
خوراکیان علم و حلم را دو ویژگی لازم برای فعالیت در حوزه های فرهنگی و هنری مبتنی بر ارتباطات اقناعی دانست و گفت: استاد معتمدنژاد توانسته اند با دو ویژگی علم و حلم نقش آفرینی جدی در عرصه فعالیت خود داشته باشند.
وی موضوع هویت در چهار حوزه دینی، ملی، انقلابی و شهری و محلی را از جمله اولویت های سازمان در برنامه ریزی ها اعلام کرد و گفت: ستارگانی چون پروفسور معتمدنژاد اجزای هویت ساز کشورمان هستند و برگزاری مراسم تجلیل و بزرگداشت این مفاخر رجوع به هویت ماست.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برای برگزاری نشست های ماهانه مرتبط با حوزه علوم ارتباطات به میزبانی این سازمان در فرهنگسرای رسانه اعلام آمادگی کرد
**محسنیان راد: استاد معتمدنژاد در حق ارتباطات پدری کرد
مهدی محسنیان راد از اساتید حوزه علوم ارتباطات در این مراسم ضمن بیان خاطراتی از پروفسور معتمدنژاد اظهار داشت: عنوان پدر ارتباطات برای این استاد به دلیل مسن بودن ایشان نیست بلکه به این خاطر است که ایشان در حق ارتباطات پدری کرده اند.
وی افزود: ما اینجا جمع شده ایم تا پیام محبتی که در قلب هایمان نسبت به استاد معتمدنژاد است، مطرح کنیم. استاد معتمدنژاد در آخرین سالهای دههی ۶۰، مهمترین تأثیرات خود را که تأسیس مرکز تحقیقات رسانهها و برگزاری اولین سمینار مطبوعات بود، در این حوزه گذاشت.
**شکرخواه: استاد معتمدنژاد یک کهکشان ارتباطی تولید کرد
یونس شکرخواه در مراسم رونمایی از سردیس پروفسور معتمدنژاد و تجلیل از یک عمر فعالیت های وی در حوزه علوم ارتباطات گفت: آنچه استاد معتمدنژاد انجام داد، تولید یک کهکشان ارتباطی بود، چون او خود را بین دانشجویان تکثیر کرد.
وی افزود: یکی از ویژگیهای عجیب استاد که همهی شاگردان او آن را احساس کردهاند، امید و روشنبینی ایشان است، دکتر هیچوقت از وظیفه و کسوت معلمیاش فاصله نگرفت. ما شاگردان آن استاد حق نداریم ناامید باشیم و کاری را ناامیدانه انجام دهیم.
**رونمایی از سردیس پروفسور معتمدنژاد
در پایان این مراسم و در چهارمین روز از هفتهی روابط عمومی با حضور یونس شکرخواه، مهدی محسنیان راد، حسن میرعابدینی، امیر خوراکیان رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مرتضی طلایی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، نامدار صداقت مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری تهران و دو برادر پروفسور معتمدنژاد و رؤیا معتمدنژاد، دختر ایشان رونمایی شد.
این سردیس به پیشنهاد ستاد هفته روابط عمومی و توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران طراحی و ساخته و در فرهنگسرای رسانه رونمایی شد.