حسنی: بنیاد ادبیات داستانی برای پیشکسوتان جایگاه ویژه ای قائل است
گزارش هنرنیوز از نشست رسانه ای نکوداشت استاد محمود حکیمی؛
حسنی: بنیاد ادبیات داستانی برای پیشکسوتان جایگاه ویژه ای قائل است
نشست رسانه ای نکوداشت استاد محمود حکیمی صبح امروز با حضور محمد حسنی مدیر عامل بنیاد ادبیات داستانی و حسین فتاحی دبیر علمی این نکوداشت در سالن کنفرانس بنیاد ادبیات داستانی برگزار شد.
 
تاريخ : سه شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۰۵
به گزارش هنرنیوز در این نشست حسنی مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان ضمن اشاره به استقرار این بنیاد در ساختمان جدید در تشریح ماموریت ذاتی این بنیاد گفت: بنیاد ادبیات داستانی برای پاسداشت بزرگان عرصه فرهنگ و ادب به ویژه اهالی ادبیات داستانی آیین بزرگداشت برگزار کند و در صدد است تعداد این توجهات را در قالب نکوداشت و بزرگداشت بیشتر کند.
وی به شخصیت و دانش استاد حکیمی اشاره نمود و تصریح کرد: استاد حکیمی حرکت داستان‌نویسی دینی و مذهبی را در فضای خالی نوشتار آغاز نمود لذا برگزاری آن نخست به صورت عقلی و سپس دلی بود و سرانجام تصمیم بر آن شد تا این نکوداشت پاسداشتی نسبت به قلم و زحمات او باشد.
مدیر عامل بنیاد ادبیات داستانی افزود: تصور ما بر این است که ارزش انسان‌ها به طول و عرض رزومه‌ها نیست اگر
استاد حکیمی حرکت داستان‌نویسی دینی و مذهبی را در فضای خالی نوشتار آغاز نمود
چه استاد حکیمی در این عرصه سابقه ای طولانی دارد و پیشکسوت این حوزه محسوب می شود.
وی به توجه بنیاد ادبیات داستانی جایگاه پیشکسوتان اشاره نمود و اظهار داشت: ترجیح ما بر این است که به افرادی بپردازیم که هنوز در قید حیات هستند سعی داریم اما در آینده برای بزرگان دیگر نیز آیین نکوداشت برگزار خواهیم.
وی به فعالیت های حوزه پژوهش اشاره کرد و گفت: این حوزه عرصه بسیار مهمی است و حوزه آموزش بعد دیگر است که آنرا به صورت ملی پیگیری می‌کنیم و برای این منظور کارگاه هایی در نظر داریم که در برخی استان های کشور شروع به فعالیت نموده اند و سطوح مختلف را در بر می گیرند.
در ادامه این نشست حسین فتاحی دبیر علمی این نکوداشت با اشاره به هدف بنیاد که معرفی پیشکسوتی فردی است که بیش از ۴۰ سال در عرصه نویسندگی کوشیده است گفت: استاد محمود حکیمی متعلق به همگان است و بنیاد برای این آیین نکوداشت تدارکات خاصی از جمله تهیه یک کتاب با عنوان جشن‌‌نامه استاد حکیمی در نظر گرفته است.
فتاحی به فصول این کتاب اشاره و افزود: فصل اول این جشن‌نامه پیرامون گاه‌شمار، فصل دوم زندگینامه، فصل سوم قصه‌گوی نسل اول انقلاب،
تصور ما بر این است که ارزش انسان‌ها به طول و عرض رزومه‌ها نیست
فصل چهارم یادداشت‌ها و دیدگاه‌های دیگران در مورد حکیمی که ۳۹ نویسنده و صاحب‌نظر یادداشت های خود را درباره این استاد نویسنده به دبیرخانه ارسال کرده‌اند از جمله این اساتید می‌توان به محمدرضا سرشار،‌احمد عرب‌لو، محسن پرویز و دکتر ذوالفقاری اشاره کرد.
دبیر علمی این نکوداشت به قرائت پیام آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی اشاره نمود و گفت: آیت الله مکارم شیرازی سابقه کاری طولانی با حکیمی دارند؛ البته ایشان مشوق حکیمی در کارهای ادبی نیز هستند چرا که این استاد دینی، خواننده و مشوق حکیمی نیز بوده است که پیام ایشان در نکوداشت قرائت خواهد شد و امیدواریم با توجه‌به برنامه‌های فراوان ایشان فراغت بالی حاصل شده و در مراسم حضور یابند.
فتاحی دیگر برنامه روز نکوداشت را نمایش فیلم لحظات زندگی حکیمی معرفی نمود و تصریح کرد:‌ کلیپی از زندگی محمود حکیمی آماده و در نکوداشت پخش می‌شود و از کتاب جشن‌نامه و سخنرانی محمود حکیمی رونمایی خواهد شد.
گفتنی است آیین نکوداشت استاد محمود حکیمی روز دوشنبه ۸ اسفند ساعت ۱۵ در سالن پژوهشگاه فرهنگ، هنر و معماری برگزار خواهد شد.


کد خبر: 37609
Share/Save/Bookmark