چرا دوره صفار هرندی «انصار» دنبال اجرایی شدن بند میم وصیت امام (ره) نبودند؟
اکبر حر در گفتگو با هنرنیوز:
چرا دوره صفار هرندی «انصار» دنبال اجرایی شدن بند میم وصیت امام (ره) نبودند؟
اکبر حر گفت: زمان صفار هرندی شاهد انواع و اقسام مشکلات فرهنگی درحوزه سینما مثل تولید بیشمار فیلم های کمدی سخیف بودیم چرا این دوستانی که امروز به فیلم ها اعتراض می کنند و خواستار تجمع خیابانی هستند آن موقع هیچگونه اعتراضی نداشتند و به دنبال اجرایی شدن بند میم نبودند؟
 
تاريخ : چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۱۲
 
اکبر حر کارگردان سینمای ایران و کارشناس مسائل فرهنگی و سینمایی در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز در مورد اعتراض برخی از گروه ها نسبت به اکران بعضی از فیلم های سینمایی که روال قانونی خود را طی کرده اند افزود: با همه احترامی که برای دوستانی که شاید صادقانه و با نیت خیر وارد این جریان های سیاسی می شوند اعلام می کنیم که ابزار دست برخی ها قرار نگیرند و از تندروی کردن و ملتهب کردن فضای فرهنگی در شرایطی که گروه های مسئول دراین زمینه وجود دارند بپرهیزند. 
وی با بیان اینکه اینگونه تندروی ها به جز سوء استفاده دشمنان کاربردی نخواهد داشت ادامه داد: متاسفانه این نوع حرکتها که از اوائل امسال شکل گرفت تنها سوء استفاده از جریان فتنه سینما است و من از دوستانی که صادقانه و چه بسا با نیت خیر هم وارد این ماجرا می شوند و فکر می کنند به اهداف جامعه انقلابی و حتی اهداف رهبری کمک کنند عرض می کنم الان راه اینگونه تندروی ها نیست به خصوص بعد از فتنه سال ۸۸ که مشخص شد وضعیت جامعه به گونه ای است که باید هر اعتراضی از مجاری حقوقی و قانونی خود طی شود نه از راه های غیرطبیعی و غیرقانونی. 
کارگردان فیلم سینمایی «شمارش معکوس» تصریح کرد: گاهی اوقات این نوع حرکت های غیرقانونی به مسیرهایی کشیده می شود که خواست دشمنان انقلاب اسلامی است امری که شاید هم، خواسته دل اعتراض کنندگان نباشد اما آنها باید مراقبت کنند تا چنین فضاهایی را ایجاد نکنند تا دشمنان ازاین فضاها به نفع اهداف خود استفاده کنند . 
این کارشناس مسائل فرهنگی و سینمایی یادآور شد: متاسفانه این نوع حرکت ها و فعالیت های افراطی و ظهور و بروزهای برخواسته از این جماعت می تواند به اسلام، حکومت و ارزش های جامعه ضربه وارد سازد. 
اکبر حر تاکید کرد: طبق بند میم وصایای امام خمینی (ره) این نوع حرکت ها نمی تواند مصداق این بند باشد همان طوری که دوستان نمایندگان مجلس و بسیاری از دغدغه داران حوزه فرهنگ نیز معتقدند این نوع حرکت ها نه تنها حرکتهای خوب و سازنده ای نخواهد بود بلکه می تواند ترمزی برای اهداف فرهنگی و هنری و حتی اهداف ارزشی جامعه در حوزه فرهنگ و سینما نیز باشد. 
وی با اشاره به دوره چهارساله مدیریت صفارهرندی گفت: درحالی که ما در آن زمان شاهد انواع و اقسام مشکلات فرهنگی درحوزه سینما مثل تولید بیشمار فیلم های کمدی سخیف بودیم چرا این دوستانی که امروز به فیلم ها اعتراض می کنند و خواستار تجمع خیابانی هستند آن موقع هیچگونه اعتراضی نداشتند و به دنبال اجرایی شدن بند میم نبودند؟ حتی روزنامه هایی مثل کیهان و رسانه های اصول گرا هم درآن دوره، اعتراضی نمی کردند این درحالی بود که بسیاری ازمسئولین سینمایی که درکناروزیرارشاد دولت نهم بودند هیچ کدام ازاهالی سینما نبودند و درحالی پست های خود را ترک کردند که تجربه موفقی درزمان مسئولیت خود نداشتند اما امروزه که بسیاری ازمسئولین سینمایی ازاهالی سینما هستند وهمه ازگروههای ارزشی جامعه محسوب می شوند به گونه ای که به دنبال احیای سینمای واقعی انقلاب هستند ما به یکباره با اعتراض های گروههایی مواجهه می شویم که دردوره های گذشته به ویژه درزمان مدیرت آقای صفارهرندی سکوت اختیارکرده بودند؟ چرا الان مدیریت سینمایی کشور باید شاهد عدم اکران برخی ازفیلمها ازسوی یک نهاد فرهنگی باشد یا چرا امروز سینمادارها تهدید به عدم اکران فیلمها به بهانه ریزش مخاطب کرده اند یا چرا امروزبه بهانه اکران بعضی ازفیلمها، برخی ها قصد اعتراض دارند؟ آیا اتفاق افتادن این مسائل به یکباره؛ نمی تواند اهداف سیاسی داشته باشد؟ 
اکبر حر در خاتمه، همه گروههای فرهنگی جامعه را به تعامل و همکاری و انقیاد به قانون دعوت کرد تا ضمن جلوگیری ازفرصت سوزی ها، فضایی برای جولان دادن دشمنان انقلاب اسلامی ازاین مسائل فراهم نشود.
کد خبر: 50389
Share/Save/Bookmark