كارگاه های عكاسی و فيلمنامه نويسی جشنواره تسنيم برگزار می شود
با حضور صافي وسالاری؛
كارگاه های عكاسی و فيلمنامه نويسی جشنواره تسنيم برگزار می شود
كارگاه های عكاسي و فيلمنامه نويسي براي هنرمندان در دومين روز از دومين جشنواره ملي تسنيم برگزار مي شود.
 
تاريخ : چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۴۹

به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی این جشنواره؛ روز چهارشنبه ۲۳ مرداد ماه جشنواره تسنيم علاوه بر نمايش فيلم و نقد و بررسي فيلمهاي بخش مسابقه شاهد آغاز فعاليت هاي كارگاه هاي آموزشي در دو زير مجموعه فيلم و عكس است.

در بخش فيلمنامه محمود سالاري فيلمنامه نويس و مدرس دانشگاه و يكي از داوران بخش فيلمنامه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در مبحث راهكارهاي جذابيت يك فيلمنامه و راهكارهاي جذابيت يك فيلمنامه باخلق شخصيت براي علاقه مندان صحبت خواهد كرد و در پايان كارگاه فيلمنامه خواني با حضورداوران بخش فيلمنامه در سينما هويزه برگزار ميشود.

همچنين در بخش عكس نيز تورعكاسي از ساعت ۶ صبح الي ۱۳ با حضور ابراهيم صافي و اساتيد عكاسي خراسان برگزار مي شود و در ادامه در عصر اين روز نيز شاهد برگزاري كارگاه تئوري عكاسي با موضوع انتخاب سوژه در عكاسي با حضور ابراهيم صافي و نوشين وفادار خواهيم بود كه پايان بخش اين روز گپ خودماني در باره عكسهاي نمايشگاه است كه با حضور فاطمه تعميدي از داوران بخش عكس در محل گالري عكس سينما هويزه برگزار مي شود.

جشنواره تسنيم پنجره اي به سوي معاني و مفاهيم

اولين جلسه نقد و بررسي فيلم هاي كوتاه جشنواره تسنيم در سينما هويزه مشهد برگزار شد.
به گزارش كميته اطلاع رساني جشنواره تسنيم، حامد سليمان زاده كارشناس و منتقد در اين نشست با بيان اين كه با برگزاري جشنواره تسنيم پنجره اي رو به سوي معاني و مفاهيم قرآن گشوده شد گفت: اين جشنواره در سايه هنري ترين و ادبي ترين كتاب آسماني فعاليت خود را در پيش گرفته است و درسال هاي آتي مي تواند به يكي از قدرتمند ترين جشنواره هاي كشور تبديل شود.

وي تاثير گذاري، نفوذ و گستره سازي مفاهيم را از عوامل مورد توجه در فيلم كوتاه برشمرد و ادامه داد: اين سه عامل با پيشروي همپاي يكديگر مي توانند در توليد يك اثر فاخر نقش مؤثري را بازي كنند.

سليمان زاده با اشاره به ساختار روايي گونه برخي فيلم هاي كوتاه حاضر در جشنواره گفت: ريشه روايت در شرق نقل است كه منجر به تك گويي مي شود و اين ريشه در غرب بر نقد استوار است كه گفتگو ايجاد مي كند.

وي با بيان اين كه ايرانيان روي تك گويي بيشتر كار مي كنند و از نقد فاصله گفته اند افزود: نقد اثر سازنده اي دارد و مي تواند در ارتقا آثار ساخته شده در كشورتاثير بسزايي داشته باشد. در ادامه اين نشست علي جعفري منتقد خراساني با انتقاد از كمبود امكانات و بودجه در توليد فيلم كوتاه بر فراهم كردن فضاي مناسب براي استقبال تهيه كنندگان از توليد اين آثار تاكيد كرد.

وي تزريق بودجه به بخش توليد فيلم كوتاه را منجر به گسترش تكنيك در جامعه هنري دانست و افزود: بودجه اندك توليد فيلم هاي كوتاه سطح سليقه فيلمسازان را كاهش داده و مشكلات عديده اي را در بستر اين نوع فيلم سازي ايجاد كرده است.

جعفري با بيان اين كه قرآن سرمنشا و سر لوحه زندگي ماست گفت: با سرمايه گذاري درست مي توانيم سينماي قرآني ايجاد و منتظر توليد آثار ارزنده اي با اين مضامين باشيم.

وي برگزاري جشنواره تسنيم را قدم بزرگي در ديده شدن فيلم هاي كوتاه ساخته شده دانست و تصريح كرد سينماي كوتاه مقدمه سينماي بلند حرفه اي ست كه در سال هاي اخير با ضعف ربه رو بوده است.

جعفري با تاكيد بر تداوم جشنواره در سال هاي آتي خاطر نشان كرد تنها برگزاري جشنواره نبايد محور توليد آثار با مضامين قرآني قرار گيرد بايد با حمايت از فيلم سازان اطمينان توليد اين گونه آثار كه با ارزش هاي معنوي جامعه در ارتباط هستند را گسترش دهيم وي در پايان سينما را جزو پرمخاطب ترين هنرها دانست و خاطر نشان كرد با نگاه هوشمندانه به اين هنر مي توان از قدرت تاثيرگذار آن براي گسترش مفاهيم قرآني بهره گرفت.

شايان ذكر است در اين نشست فيلم كوتاه "ب" ساخته اسماعيل بيگي "من قديمي هستم" ساخته عادل تبريزي و ايران انتظام و "فراموشي" ساخته مجيد لشكري مورد نقد و بررسي قرار گرفت.

دومين جشنواره ملي تسنيم توسط انجمن سينماي جوانان ايران و اداره كل فرهنگ و ارشاداسلامي استان خراسان رضوي از ۲۲ تا ۲۴ مرداد ماه در مشهد مقدس در حال برگزاري است.

کد خبر: 62359
Share/Save/Bookmark