رایزنی کاندیداها با سینماگران به شو تبلیغاتی مبدل نشود
محمد خزاعی در گفتگو با هنرنیوز:
رایزنی کاندیداها با سینماگران به شو تبلیغاتی مبدل نشود
یک تهیه کننده سینمای ایران گفت: چه خوب است اهالی سینما، برنامه های کاندیداها را ببینند و به دور از حب و بغض و شتاب زدگی نسبت به یک کاندیدای خاص؛ محتوای برنامه کاندیداها را ارزیابی کنند.
 
تاريخ : دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۲۳

محمد خزاعی تهیه کننده سینمای ایران در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز در مورد انتخابات ریاست جمهوری افزود: همان طوری که اقشار دانشجویی یا نخبگان برای خودشان موضع بندی سیاسی دارند لذا هنرمندان و سینماگران نیز نباید از این موضوع منفک باشند. خیلی اوقات، هنرمندان به دلیل جنس افق و منظرنگاهی که دارند می توانند نگاه عمیق تری به مسائل انتخابات داشته باشند و چه بسا می توانند در عرصه انتخابات، تاثیرگذارتر باشند.

وی ادامه داد: به دلیل تاثیرگذاری هنرمندان و سینماگران در عرصه انتخابات، همه دوره ها شاهد بودیم که کاندیداها تمایل بسیار زیادی برای تعامل با سینماگران دارند. اما باید توجه کرد که این تعاملات چند روزه کاندیداهای ریاست جمهوری با اهالی سینما و هنرمندان که معمولا منجر به قول هایی از سوی این کاندیداها می شود چقدر در آینده امکان عملیاتی شدن دارد.

تهیه کننده فیلم سینمایی «قلاده های طلا» تصریح کرد: اگر یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری در جمع سینماگران قولی می دهد حتما باید به قول خودش عمل کند و حتما باید اهالی سینما ، حق خودشان را بعدا از این کاندیدا – به شرطی که برنده انتخابات شد - مطالبه کنند.

خزاعی تاکید کرد: نباید تعامل و رایزنی کاندیداها با هنرمندان و سینماگران به صورت یک شو تبلیغاتی باشد. به گونه ای که هنرمندان فقط به دور کاندیداها جمع شوند و شاهد یکسری قول هایی از آنان باشند و بعد از انتخاب هم ، همه چیز به فراموشی سپرده شود.

دبیر سی امین دوره جشنواره فیلم فجر با اشاره به شعار «حماسی سیاسی» گفت: امسال سالی است که باید انتخابات با شکوه برگزار شود و می بایست همه تلاش کنند تا شاهد حضور حداکثری در این انتخابات باشیم و من اطمینان دارم که این اتفاق خواهد افتاد به طوری که انتخابات این دوره حتی نسبت به سال ۸۸ نیز وسیع تر و گسترده تر خواهد بود و حماسی سیاسی مد نظر رهبری نیز محقق خواهد شد.

تهیه کننده فیلم سینمایی « جعبه موسیقی » افزود: چه خوب است اهالی سینما، برنامه های کاندیداها را ببینند و به دور از حب و بغض و شتاب زدگی نسبت به یک کاندیدای خاص، محتوای برنامه کاندیداها را در قبال حوزه فرهنگ و سایر حوزه ها را ارزیابی کنند و آنگاه بر اساس این برنامه ها، تصمیم گیری کنند و دست به انتخاب بزنند.

این تهیه کننده سینمای ایران اضافه کرد: بی شک گرایش های سیاسی هنرمندان مثل سایراقشار جامعه، متفاوت خواهد بود ولی معتقدم این گرایش ها تا قبل از برگزاری انتخابات باید باشد اما زمانی که مردم به انتخاب رسیدند و یک نفر به کرسی ریاست جمهوری رسید باید اختلافات به کناری برود و فضای سیاسی از فضای فرهنگ رخت بربندد و شاهد اتحادی باشیم که در سایه اتحاد، همه بتوانند برای توسعه فرهنگ و سینما، توسعه اقتصاد ، سیاست و غیره تلاش کنند و دیگر فرقی برای افراد نداشته باشد که کاندیدای او موفق شده یا کاندیدای دیگری، بلکه ملاک کمک به رئیس جمهور برای تحقق برنامه ها و  وعده هایی که داده باشد.
کد خبر: 58778
Share/Save/Bookmark