آلبوم «چه می‌شد» شنیدنی شد
با صدای هاتف شرار
آلبوم «چه می‌شد» شنیدنی شد
آلبوم موسیقی «چه می شد» در فضای موسیقی ایرانی با ترکیبی از تصانیف قدیمی و جدید با صدای هاتف شرار خواننده جوان نابینا روانه بازار شد.
 
داخلی آرشيو خبر
تاريخ : شنبه ۱۳ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۷
به گزارش هنرنیوز، هاتف شرار در تشریح ویژگی های این آلبوم گفت: آلبوم «چه می شد»با رویکردی به تصانیف گذشته و نحوه تنظیم آثاری که در طول دهه های سی و چهل توسط بزرگان موسیقی ایران و وفاداری به فضای اصیل آن تصانیف تولید شده است. این آلبوم نخستین مجموعه موسیقایی من است. تصانیف آلبوم نیز در مایه دشتی و بیات اصفهان شامل سه تصنیف قدیمی از ساخته های زنده یادان مجید وفادار و همایون خرم و دو تصنیف از ساخته های خودم تنظیم شده است.

این خواننده جوان در توضیح تصانیف آلبوم گفت: تصنیف های «گلنار» و «خنده عاشق» از ساخته های زنده یاد مجید وفادار با کلامی از زنده یاد کریم فکور و تصنیف «چه می شد» از ساخته های زنده یاد همایون خرم با کلامی از زنده یاد تورج نگهبان تصنیف های قدیمی هستند که با تنظیم استاد محمود رضایی، از موسیقیدان های بنام جامعه نابینایان با رویکرد وفاداری به فضای اصلی آن آثار اجرا و ضبط شده اند.

وی ادامه داد: در کنار این تصنیف ها، دو تصنیف «قرار بود» با کلامی از حامد عسگری و «حالمان بد نیست» با کلامی از حمیدرضا رجایی از ساخته های خودم آهنگ های جدید این آلبوم را تشکیل می دهند. مضاف بر این ها، قطعه آوازی در مایه بیات اصفهان با سنتور امیرحسین رؤوفی بر روی شعری از حمیدرضا رجایی تنها قطعه ساز و آواز این آلبوم است.

شرار با اشاره به بهبود شرایط اخذ پروانه انتشار آلبوم موسیقی بیان کرد: در طول چند سال اخیر تولید یک آلبوم موسیقی برای یک هنرمند جوان پروسه های پیچیده ای را در پی داشت، اما خوشبختانه این روند رو به اصلاح است؛ خود من ظرف ده روز موفق به اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شدم و با توجه به ذهنیتی که از گذشته در خصوص سختی های تولید آلبوم موسیقی داشتم، زمانی که اقدام به اخذ مجوز کردم و با همراهی مسئولان ذیربط در دفتر موسیقی مواجه شدم، دورنمای روشنی در ذهنم ترسیم شد.»

این خواننده اقبال عمومی جامعه از یک اثر هنری را یکی از راه های جذب حامی و اسپانسر دانست و تصریح کرد: در روزگاری که تنوع یکی از مهمترین محور های علائق اقشار مختلف جامعه به شمار می رود، کار تولید کنندگان آثار شنیداری سخت تر می شود. در این شرایط، تولید آثار فاخر با در نظر گرفتن علائق و شعور بالای مخاطبان می تواند یکی از راه کار های جذب حامیان مالی باشد.

هاتف اسلامی شرار متولد سال 65 مقدمات آموزش ردیف های آوازی را نزد پدرش آموخت و به منظور تکمیل دانش خود در حوزه فراگیری ردیف های ایرانی، محضر استاد اکبر گلپایگانی را درک کرد. این هنرمند نابینا در کنار آواز، نوازندگی سنتور را نزد استاد میلاد کیایی فرا گرفت.
کد خبر: 77948
Share/Save/Bookmark