ابوالفضل صفاری درباره پخش مستند "به هم بیاموزیم" گفت: همیشه به ساخت مستندهایی که حرف جدیدی داشته باشند علاقه دارم و سوژه این مستند نیز از آنجایی که به افرادی میپردازد که نقش آموزشی مهمی دارند ولی کسی آنها را نمیشناسد، برایم جذاب بود.
وی افزود: اين مجموعه در ۱۳ قسمت ۳۰ دقيقهای تهيه و توليد شد كه با محوريت آموزش در زمينههاي مختلف پيرامون بهداشت، اميد، طبيعت و ... است و از همان ابتدا به نیت پخش از شبکه آموزش ساخته شد.
کارگردان مستند "به هم بیاموزیم" ادامه داد: تصويربرداري اين مجموعه مستند در شهرهايي چون سيستان و بلوچستان، گيلان، كردستان، يزد، كاشان و تهران توسط دوربين رضا حماسي انجام گرفت و يكي از ويژگيهاي ساختاري اين مستند پرتعدد بودن لوكيشنها و ديگري وجود جلوههاي تصويري زيبا در مناطق كويري، شهري بود.
صفاری تصریح کرد: قصد داشتیم افرادی را به تصویر بکشیم که نقش پررنگی در مسایل آموزشی کشور دارند اما هیچگاه دیده نمیشوند.
وی در پایان یادآور شد: ما در این مستند سوژه جدیدی را انتخاب کردیم و فکر میکنم فیلمهای مستند آموزشی برای اینکه بتوانند تاثیرگذاری بهتری داشته باشند باید به بطن جامعه بروند و آدمهایی را که در بالابردن سطح سواد عمومی جامعه نقش دارند به مردم معرفی کنند.
در مستند "به هم بیاموزیم" که هرشب ساعت ۱۹:۲۰ از شبکه آموزش پخش میشود، گروههایی متشکل از خانواده، دوست و ... به آموزش برخی از صنوف خاص مانند اسب سواری، کاشیکاری، درختکاری و ... میپردازند.