به گزارش هنرنیوز ، نشست خبری سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن دانش آموزان و دومین دوره مسابقات قرآن فرهنگیان صبح امروز 11 تیرماه در ساختمان شهید علاقهمندان وزارت آموزش و پرورش با حضور محمدرضا مسیبزاده مدیر کل اداره قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.
مسیب زاده طی سخنانی به اقدامات تحولی در حوزه فعالیتهای قرآن این وزارتخانه در سال تحصیلی جاری اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جدید 63 عنوان کتاب ویژه فعالیتهای قرآنی، عترت و نماز تولید و عرضه شد که هفت عنوان آن در زمینه صحیفه سجادیه، 12 عنوان درباره احکام و نماز ویژه دختران دانشآموز و 17 عنوان کتاب امامشناسی (مصباحالهدی)، 3 عنوان کتاب ویژه مقاطع ابتدایی در زمینه اهلبیت(ع) شناسی، 11 عنوان در خصوص حفظ قرآن در 55 هزار جلد تحت عنوان کتاب «ندای رحمت» در بین مدارس توزیع شد.
وی افزود: برگزاری 3 دوره توانمندسازی نیروی انسانی با مشارکت دارالقرآنها، آموزش داوران در بخشهای مختلف همچون صحیفهسجادیه، تفسیر، حفظ و تشکیل همایشهای کارشناسان قرآنی وزارتخانه که نمونه آن با حضور 1500 نفر در رامسر برگزار شد از برنامههای جامع وزارت آموزش و پرورش به شمار میآید.
مدیر کل اداره قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش به تشریح مسابقات سراسری قرآن دانشآموزان پرداخت و اظهار کرد: سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن دانشآموزان در مهرماه سال 95 آغاز شد که پس از گذراندن مرحله منطقهای و استانی، نهایتاً مرحله کشوری آن در تیرماه و شهریورماه در دو بخش پژوهشی و آوایی برگزار میشود.
مسیب زاده افزود: مسابقات قرآن فرهنگیان چهارشنبه 14 تیرماه در مشهد مقدس کار خود را آغاز خواهد کرد که در این دوره 256 نفر ثبتنام کردند و هر کدام یک از استانها یک نفر را در رشته های تفسیر، نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه و احکام نماز معرفی کردهاند که متسابقان با حضور 26 داور و 6 ناظر به مدت سه روز در جوار ملکوتی امامالرئوف به رقابت خواهند پرداخت.
پنجمین مسابقات بینالمللی قرآن دانشآموزان نقطه تحول وزارتخانه است
وی برگزاری پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن دانش آموزان را نمونه تحول در آموزش و پرورش دانست و افزود: امسال با حضور 32 کشور اسلامی مسابقات بینالمللی قرآن دانشآموزی را در اردیبهشت ماه برگزار کردیم که در نوع خود بی نظیر و قابل توجه بود همچنین امسال در 23 آذرماه برای نخستینبار دانشآموزان مکلّف به محضر رهبر معظم انقلاب شرفیاب شدند و برای نخستینبار جشن تکلیف دانشآموزان پسر در محضر معظمله برگزار شد که سخنان ایشان نیز در قالب کتابچه در اختیار عموم قرار گرفته است.
مدیر کل اداره قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش به حضور این اداره در نمایشگاه بینالمللی قرآن اشاره کرد و گفت: توفیق این را داشتیم تا در بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم بخش آموزش و پرورش، به عنوان برترین بخش نهادهای دولتی انتخاب شود.
مسیب زاده همچنین به سند 2030 اشاره کرد و گفت: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب و دغدغههای مطرح شده در رابطه با موضوع سند 2030 قابل بیان است که هیچ فعالیت قرآنی در جهت سند 2030 و پیرو مسائل مربوط به آن در وزارت آموزش و پرورش، تعطیل نشده است و اجرای فعالیتهای مربوط به این اداره به قوت خود ولو بیش از گذشته پیگیری میشود.
وی در ادامه به تشریح برنامههای مسابقات سراسری دانش آموزان پرداخت و افزود: در بخش دختران 670 دانشآموز و در بخش پسران 750 دانشآموز در این دوره شرکت داشتند که اختلاف آمار پسران با دختران به جهت بیشتر بودن رشتههای بخش پسران به نسبت دختران است. مسابقات بخش آوایی در مشهد و بخش پژوهشی در اردبیل برگزار میشود که در این بخش، 34 داور خواهر و 46 داور برادر قضاوت این دوره را برعهده خواهند داشت.
مدیر کل اداره قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش درباره زمان برگزاری مسابقات نیز گفت: 14 تا 17 تیرماه مسابقات قرآن فرهنگیان در مشهد مقدس، 20 تا 23 تیرماه مسابقات بخش پژوهشی پسران و 25 تا 28 تیرماه بخش پژوهشی دختران در مشهد مقدس و 15 تا 18 تیرماه بخش آوایی پسران و 20 تا 23 برای دختران در شهر اردبیل برگزار میشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، مسیب زاده در پایان سخنانش به تفاهمنامه وزارت آموزش و پرورش با سازمان اوقاف در جهت همکاری در اجرای مسابقات بخش دانشآموزی اشاره کرد و گفت: طی نامهای که حجتالاسلام محمدی رئیس سازمان اوقاف با وزارت آموزش و پرورش داشت انعقاد تفاهمنامه بین این نهاد در این زمینه، مقرر شد تا مسابقات دانشآموزی که از پیش از این تحت عنوان شکوفهها توسط اوقاف اجرا میشد از سه سال گذشته با همکاری این دو نهاد اجرا شود که دارای برکات بسیاری بوده و سبب شده هم اتحاد و همدلی بین دو نهاد قرآنی شکل گیرد و هم از جهت کیفی و کمی نقاط قوتی را در پیش داشته باشد.