به گزارش هنرنیوز،محمود امانی تهرانی در این رابطه اظهار داشت: داوری ها در ۶ گروه امروز به پایان می رسد و خوشبختانه در مجموع کیفیت آثار رسیده به جشنواره خوب و قابل توجه بود.
وی با اشاره به تفاوت آثار ایرانی و خارجی رسیده به جشنواره فیلم رشد گفت: فیلم های خارجی بیشتر به موضوعات روز و مسائل جامعه توجه دارند اما فیلم های ایرانی بیشتر به طبیعت، تاریخ، باستان شناسی و فرهنگ ایران پرداخته اند که این می تواند به نوعی نقطه ضعف فیلم های ما از لحاظ محتوایی و نه ساختاری باشد.
رییس هیات داوران جشنواره بین المللی فیلم رشد ادامه داد: در واقع فیلم های ایرانی در انتخاب سوژه دچار مشکل هستند و نمی توانند به مسائل روز جامعه بپردازند که دلایل آن را باید تحلیل کرد.
امانی تهرانی ابراز کرد: شاید این ضعف ناشی از ترس چالش برانگیز شدن موضوع فیلم باشد یا ممکن است نکته بینی فیلم سازان ما ضعیف باشد. امکان ترس از محدودیت پخش و نمایش و عدم حمایت نیز از دیگر دلایل این نقیصه در فیلم های ایرانی است. شاید هم ما نتوانستیم بستر مناسب را برای ظهور چنین فیلم هایی ایجاد کنیم.
وی درباره تفاوت داوریهای امسال جشنواره فیلم رشد با سال های گذشته نیز گفت: در جشنواره امسال سعی کردیم داوری ها را ارتقا دهیم و از افراد برجسته در این حوزه استفاده کنیم ضمن این که امسال یک گروه به بخش داوری در مورد تولید فیلم های حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی اضافه کرده ایم.