زیارت امام حسین(ع)؛ آرزویی که بر دل ماند
گزارش هنرنیوز از آیین نکوداشت علی‌اکبر لرنی؛
زیارت امام حسین(ع)؛ آرزویی که بر دل ماند
نماینده خانواده لرنی در مراسم نکوداشت این هنرمند فقید گفت: علی‌اکبر لرنی یک گلایه و سه آرزو داشت که تنها به یک آرزویش که به خاکسپاری در قطعه هنرمندان بود، دست یافت.
 
داخلی آرشيو خبر
تاريخ : يکشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۲۸
 

به گزارش هنرنیوز، مراسم نکوداشت «علی‌اکبر لرنی» هنرمند نقاشی قهوه‌خانه‌ای در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

«مجید سرسنگی» مدیر‌عامل خانه هنرمندان ایران در مراسم نکوداشت علی لرنی ضمن بیان ارزش تقارن نکوداشت این هنرمند با ایام اربعین حسینی(ع) گفت: شاید این نشانه دیگری است که این مرد در دلش و با نقالی‌هایش نسبت به ائمه معصومین و به ویژه امام حسین (ع) ارادت داشت.
مدیر‌عامل خانه هنرمندان در ادامه گفت: امیدوارم روح این پیر‌غلام اباعبدالله الحسین (ع) با شهدای کربلا محشور شود و خانواده‌اش از فیوضات این مرد که آمیخته با مذهب و دین بود، بهره‌مند شوند.
سرسنگی درباره پژوهش‌های خانه هنرمندان افزود: حرکت بسیار خوبی در واحد پژوهش خانه هنرمندان ایران آغاز شده است که طی آن از پیشکسوتان فرهنگ و هنر تقدیر می‌شود و این باعث افتخار ماست که به عنوان رهروان‌شان یادی از آن‌ها کنیم‌.
سرسنگی ، درگذشت هر هنرمندی را از دست رفتن بخشی از فرهنگ و هنر کشور دانست و اضافه کرد: درگذشت هر هنرمندی معمولی نیست زیرا آن‌ها پاره‌ای از فرهنگ و هنر این سرزمین هستند و با رفتن‌شان بخشی از این فرهنگ و هنر از دست می‌رود.
هم چنین سرسنگی ابراز امیدواری کرد که راه این هنرمندان به واسطه حضور شاگردان‌شان تداوم یابد و غم و اندوه درگذشت این هنرمند را بکاهد.
سرسنگی درباره علی‌اکبر لرنی هم گفت: علی‌اکبر لرنی سال‌های بسیاری از عمرش را برای نقاشی قهوه‌خانه‌ای صرف کرد و آثارش امروز در بسیاری از موزه‌ها و گالری‌های ایران و جهان به نمایش در‌می‌آید که خود موجبات تعالی تمدن اسلامی را فراهم می‌کند اما باید در کنار برگزاری چنین بزرگداشت‌هایی، برای برپایی کارگاه‌های آموزشی هم همت شود تا هنرشان توسعه یابد و اجازه ندهیم که هنرشان فراموش شود چرا که فراموش هنر آن‌ها ضایعه بسیار سنگین‌تری است.
مدیر‌عامل خانه هنرمندان ایران به تفاوت هنرهای مدرن و سنتی اشاره کرد و گفت: امروزه تعبیر غلطی در حوزه مدرنیسم ایجاد شده است که باعث غفلت جدی نسبت به هنرهای سنتی شده است، در حالی که ما نمی‌توانیم همچون گذشته سردمدار هنرهای جهانی باشیم بدون آن که پیوند میان هنرهای سنتی با نسل معاصر را ایجاد کنیم که قطعاً این چنین اتفاقی از سوی هنرمندان و مدیران فرهنگی باید صورت بگیرد.
وی ابراز امیدواری کرد با برگزاری برنامه‌های نکوداشت و برپایی کارگاه‌های آموزشی برای انتقال تجربه‌ها باعث شود که این پیوند میان نسل‌های مختلف برقرار شود و راه استادانی که عمر پربرکت خود را صرف این هنر کردند امتداد یابد.

کد خبر: 35782
Share/Save/Bookmark