به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، بر اساس گزارش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پژوهشکده مذکور که در عرصه سند پژوهی مشغول به فعالیت و پژوهش است، یک رتبه ارتقاء درجه یافت.
در حال حاضر سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران دارای یک پژوهشکده در زمینه اسناد و تاریخ و سه گروه پژوهشی در زمینه های علوم کتابداری و اطلاع رسانی، ایران شناسی و اسلام شناسی و توسعه فناوری اطلاعات است. همچنین این سازمان در حوزه های مرتبط دارای دو فصلنامه علمی – پژوهشی با عناوین "علوم کتابداری و سازماندهی اطلاعات" و "گنجینه اسناد" و یک فصلنامه تخصصی با عنوان "نامه ایران و اسلام" است.
گفتنی است سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران به عنوان مؤسسهاي آموزشي، پژوهشي، علمي و خدماتي در کشور شناخته می شود و دارای ۶۰ پست هیأت علمی مصوب است.
آغاز فهرست نويسي ۲۳ هزار پرونده اسناد سانسور در دوره پهلوي دوم
فهرست نويسي ۲۳ هزار پرونده مربوط به اسناد سانسور كتاب و مطبوعات دوره پهلوي دوم در آرشیو ملی سازمان اسناد و كتابخانه ملي آغاز شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوری اسلامی ایران، اين اسناد كه در سال های گذشته از سازمان مدارك فرهنگي انقلاب اسلامي به سازمان منتقل شده ، از اهميت پژوهشي در تاریخ مطبوعات کشور برخوردار است.
گفتني است با تلاش كارشناسان سازمان، كار فهرست نويسي اين اسناد طی مدت سه ماه به پايان می رسد و پس از آن روي وب سايت سازمان برای استفاده پژوهشگران قرار می گيرد.