در این نشست که پویا نظری رهبر ارکستر و آهنگساز، داستانپور - سرپرست آموزشگاه موسیقی سی ساز - و حسین زاده سرپرست گروه حضور داشتند؛ ابتدا نظری درباره ساختار و اهداف ارکستر گفت: سه روز دیگر به اجرا باقی مانده است. علت تاریخ ۲۲ و ۲۳ اسفند ماه است. سیساز با حمایت و مدیریت حسین زاده به اجرا رسیده است. ما معتقدیم باید استعدادهای موسیقی که کمتر خود را نشان دادند؛ مجال بروز و ظهور یابند. سرپرست این گروه رامین قرطاسیاست که به باور من سهم بزرگی در این کنسرت دارد.
وی درباره ساختار موسیقی در این ارکستر گفت: کوالیتی این ارکستر بسیار بالاست و ما سعی کردیم قطعات خاطره انگیز، که با مردم ما ارتباط بیشتری دارند؛ و به نظر من شرط موفقیط ما و برگ برنده مان این است که نوازندگان ما با تمام وجود خود ساز میزنند.
این آهنگساز با بیان این نکگته که قطعات آشنا را استفاده کرده است؛ گفت: تفاوت در تنظیم قطعات که من بر روی آن ها کار کردهام؛ سبب شده تا برای مخاطب تکراری نباشند. به نظر من این تنظیمات تازه و شنیدنی است. قطعاتی را قبول دارم که فکر مخاطب را به چالش بکشند. قصد ما اجرا کردن یک فضای صرفاً مدرن نیست، بلکه هدف ما این است که یک و نیم ساعت پر انرژی را برای مخاطبان خود به ارمغان آوریم. ترجبح میدهیم به جای یک فضای صرفاً حرفهای، به مخاطبان و سلیقه آنها احترام بگذاریم.
وی در تشریح قطعههای ارکستر گفت: بخش اول شامل ۵ قطعه موسیقی کلاسیک اروپا در سبک رمانتیک یعنی میانه سالهای ۱۸۰۰ تا ۱۹۰۰ میلادیست. قطعه جرج ویزت با نام اپرای کارمن یکی از این قطعات است. سپس سوییت دریاچه قو اثر چایکوفسکی، پس از آن قطعه پیر گینت اثر گابریل فورن، و قطعه آخر را از آثار ادوارد پرینت به اجرا در خواهیم آورد. در بخش دوم سه موسیقی فیلم و ۲ قطعه موسیقی نوستالژیک و مردم پسند را اجرا میکنیم.
او در مورد ترکیب سازهای ارکستر گفت: در این ارکستر سه گروه با یکدیگر ادغام شدند؛ اما هیچ گاه این گروه ها مستقل عمل نکرده اند. ساختار سازهای ما بر مبنای سه گروه ضربی بادی و کوبه ایست که در ساختار ارکستر زهی خود چند جوان را راه دادهایم. ترکیبی از نوازندگان حرفهای و نیمه حرفهای هستند؛ از ۵۰ نفر گروه ارکستر زهی ۱۰ نفر آنان از هنرجویان آموزشگاه سیساز هستند.
وی در مورد وجود یا عدم وجود آواز در اجرای این ارکستر گفت: در این ارکستر آواز نداریم. تنها ووکالهای این مجموعه یک قسمت ساده است اما تکیه ما بر موسیقی است.این ارکستر در یک کلام تنظیم سازها برای موسیقی کلاسیک است.
نظری در پایان به این نکته اشاره کرد که در اجرای خود شعار نمی دهیم. بلکه معتقدیم باید فضایی را فراهم کنیم که جوانترها فرصت تلاش کردن و حضور در یک فضای حرفهای را بیابند.
در ادامه این نشست حسین زاده سرپرست گروه سیسازبا تکیه بر تلاش در جهت فرصت دادن به هنرجویان آزاد موسیقی گفت: ارکستر تهران یا ملی از هنرستان موسیقی هنرجو می گیرند و ما بر این اعتقادیم که هنرجویان هنرکدههای آزاد هم باید فضای حرفهای را تجربه کنند.