مدیران سینمایی ریل‌گذاری جدیدی درعرصه سینما داشته‌اند
داود رسولیان در گفتگو با هنرنیوز:
مدیران سینمایی ریل‌گذاری جدیدی درعرصه سینما داشته‌اند
عضو شورای مرکزی هیات اسلامی هنرمندان گفت: یکی از سیاستهای جدی این هیات، بسترسازی برای جذب نیروهای تازه نفس بویژه از میان جوانهای مقید ، مومن و انقلابی است.
 
تاريخ : سه شنبه ۲۰ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۲۹


داود رسولیان یکی از اعضای شورای مرکزی هیات اسلامی هنرمندان که در هیجدهمین سالگرد تاسیس این هیات حضور داشت در خصوص این نشست افزود: مسائل متعددی از جمله موضع گیری اخیر حوزه هنری در مورد عدم اکران برخی از فیلم ها، ساختار جدید سینما در قالب سازمان سینمایی، مراحل چگونگی تدوین قانون سینما و مسائل دیگر در حوزه سینما و مسائل روز سینما در این نشست مطرح شد که آقای شمقدری و برخی از دوستان نظرات خویش را در این زمینه عنوان کردند.

وی در مورد تاثیر هیات اسلامی هنرمندان در عرصه سینما ادامه داد: معتقدم در میان سینماگران دو نگاه در بحث سینما، ساری و جاری است یکی نگاه ارزشی و متکی بر ارزشهای انقلاب و همچنین ولایت محوری است که این ویژگیها در مجموعه ای از هنرمندانی که در زیر چتر هیات اسلامی هنرمندان فعالیت می کنند و هم اکنون نیز سکانداری هدایت و پیشرفت سینمای ایران را برعهده دارند به چشم می خورد لذا با عنایت به نگاهی که این دوستان ارزشی به سینما دارند تمام تلاش خویش را در منطبق کردن سینما با ارزشها مصروف کردند.

رسولیان اضافه کرد: اما نگاه دومی که از سوی برخی از سینماگران بر سینمای این کشور حاکم است یک نگاه مشکوک، منحرف و مساله داری است که از جنبه هنر و بویژه سینما قابل بررسی است. متاسفانه این نوع نگاه سالهاست که تیشه بر ریشه فرهنگ و سینمای این کشور زده است و با انواع و اقسام محصولات فرهنگی، دل همه عاشقان به ولایت و متدین ها را مکدر کرده است این نگاه سعی داشته فرهنگ دینی و ملی ما را به انحراف بکشاند اما در دوره اخیر مدیریت سینما و همچنین مجموعه دوستان وابسته به هیات اسلامی هنرمندان تلاش کردند تا ریل گذاری جدیدی در عرصه سینما پایه گذاری شود تا به تبعیت از آن، محصولاتی را به عنوان الگو تولید کنند که اگر فردا روزی؛ دوستان منتسب به هیات اسلامی هنرمندان در عرصه مدیریت سینما نبودند، مدیران جدید با الگو قرار دادن این فیلمها و تبعیت از آرمانها و ارزشها، گامهای خود را در مسیر ریلهای جدید تنظیم نمایند.

عضو شورای مرکزی هیات اسلامی هنرمندان با بیان اینکه خروجی حرکتهای فرهنگی نیازمند زمان نسبتا طولانی است تصریح کرد: اینگونه نیست که مباحث فرهنگی و سینمایی طی یکی دو سال به نتیجه برسد بلکه مستلزم یک حرکت دراز مدت است .

رسولیان با اشاره به بحث نرم افزاری و سخت افزاری که لازمه حرکتهای فرهنگی است اظهار داشت: فارغ از بحث نرم افزاری که در ذهن همه هنرمندان متبلور است ما در بخش سخت افزاری این مبحث هم ، نیازهای خیلی عمده ای داریم که این بخش نیازمند به بودجه و هزینه است که دراین ارتباط ، رئیس جمهوری در شورای عالی سینما دستورات لازم را صادر کرده اند و برای امسال نیز بودجه قابل توجه ای را به این امر اختصاص دادند. اگرچه بخش سخت افزاری زمان بر است.

به گفته وی باید تعداد زیادی سالن برای اکران فیلمها وجود داشته باشد تا تهیه کنندگان اطمینان خاطر بیشتری برای اکران داشته باشد.

عضو شورای مرکزی هیات اسلامی هنرمندان گفت: در حالیکه قبل از انقلاب، جمعیت ما حدود ۳۶ میلیون نفر بود اما تعداد سالنهای سینما نزدیک به ۴۵۰ سالن بود ولی اکنون با جمعیت حدود ۷۵ میلیون نفری، تعداد سالنهای سینمای ما حدود ۳۰۰ سالن است این در حالی است که هم اکنون حدود ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ سالن کم داریم.

رسولیان تاکید کرد : ما برای بخش نرم افزاری و سخت افزاری هم به زمان دراز و هم به بودجه زیادتری لازم  داریم  تا این ریل گذاری و سیاستهای جدید به نتیجه  برسد.

وی در مورد گسترش حلقه دوستان هیات اسلامی هنرمندان اظهار داشت: یکی از اصلی ترین دغدغه هیات اسلامی هنرمندان با توجه به مسن تر شدن برخی از اعضای آن این است که در فکر جذب و جلب نیروهای تازه نفس بویژه از میان جوانان باشند.

عضو شورای مرکزی هیات اسلامی هنرمندان افزود: نداشتن استراتژی برای جذب جوانها یکی از مسائلی است که شورای مرکزی این هیات باید برای آن چاره اندیشی نماید به عبارت دیگر باید بچه های هیات اسلامی هنرمندان در این وادی تلاش های زیادی بخرج دهند تا بتوانند زمینه جدی جلب و جذب نیروهای تازه نفس بویژه جوانهای مقید، مومن و انقلابی را فراهم سازند.

کد خبر: 43233
Share/Save/Bookmark