به گزارش هنرنیوز؛ دکتر علی تیموری با بیان مطلب فوق اظهار كرد: از ابتدا قرار بود این برنامه به عنوان یک برنامهي مشترک جهت بازآموزی پزشکان توسط شبکه آموزش و وزارت بهداشت تولید شود که تاکنون بار مالی زیادی به شبکه تحمیل شده است؛ در حالی که هنوز هم میتواند به عنوان یک راهکار مناسب برای آموزش اقشار خاص جامعه شناخته شود.
وی افزود: «آموزش مداوم» برنامهای است که احتیاج به حمایت دارد و به شخصه احساس میکنم که وزارت بهداشت و دانشگاه شهید بهشتی پشت برنامه را خالی کردهاند؛ البته این برنامه مشکلاتی دارد که شاید خیلی قابل طرح در رسانهها نباشد اما تا زمانی که این مشکلات وجود دارد برنامهای مانند «آموزش مداوم» که قابلیتهای فراوانی دارد نمیتواند موفق باشد.
عضو شورای سلامت سیما خاطرنشان کرد: شبکه آموزش بهترین زمان پربینندهترین روز هفته را یعنی ساعت ۲۱ روز جمعه به پخش این برنامه اختصاص داده است که از آن به عنوان زمان طلایی در همه شبکهها نام میبرند اما در سوی مقابل توجه چندانی به این برنامه نشده است.
تیموری ادامه داد: در حال حاضر ۲۱ قسمت از این برنامه پخش شده است و تاکنون ۸۰ قمست نیز ضبظ شده است که برای ادامه کار منتظر حمایت واقعی مسولان وزارت بهداشت هستیم.
وی همچنین درخصوص میزان استقبال پزشکان از پخش برنامه «آموزش مداوم» اظهار كرد: به دلیل اینکه برنامه سامانه خاصی ندارد نمیتوانیم خیلی بازتابهای آن را متوجه شویم چرا که سامانه ارتباطی برنامه در دست دانشگاه شهید بهشتی اما به طور کلی در شروع پخش برنامه شاهد استقبال بسیار خوبی بودیم و رفته رفته یک افت را مشاهده کردیم که یکی از دلایل آن پايین بودن امتیاز پرآموزی هر برنامه است که امیدوارم وزارت بهداشت یک تصمیم درستی در این ارتباط بگیرد.