به گزارش هنرنیوز؛ محمدحسين ايمانیخوشخو، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی از ايجاد شبكه سراسری تخصصی و فوق تخصصی آموزش در جهاد دانشگاهی خبر داد و اظهارداشت: ۱۰۰ پايگاه آموزشی با هزار عضو هيئت علمی و ۵۰۰ هزار فراگير در كل كشور و همچنين ۶۰۰ عنوان آموزشی ۳۰ سال تجربه را شكل داده كه زمينهساز ايجاد اين شبكه آموزشی شده است.
وی هدف از ايجاد اين شبكه آموزشی را تربيت نيروهای انسانی متكی به منابع علمی و مطابق با نيازهای جامعه دانست و گفت: بايد از توان تخصصی فارغالتحصيلان دانشگاهها برای رفع نيازهای جامعه استفاده كنيم و بدين ترتيب فاصله بين فارغالتحصيلی و اشتغال را از بين ببريم و گامی در راه حماسه اقتصادی برداريم. ازطرفی فعاليت عمده اين نهاد در سالی كه با عنوان حماسه سياسی، حماسه اقتصادی نامگذاری شده است ، تأسيس كارگروه ويژه انتخابات در جهاد دانشگاهی است . چرا که انتخابات رياست جمهوری در سال جاری از اهميت ويژهای برخوردار است. برای ايجاد حماسه در اين زمينه بايد دولتهای مردم و نامزدها به يكديگر اتصال داده شوند.
ايمانی كارگروه ويژه انتخابات جهاد دانشگاهی را متشكل از چهار كميته علم و فناوری، اقتصاد، دين و فرهنگ و جامعه و سياست معرفی كرد و تصریح کرد: اعضای هيئت علمی جهاد دانشگاهی طی دو ماه آتی با توجه به حوزه تخصصی خود در اين كميتهها مستقر و وظيفه ايجاد ارتباط علمی و فرهنگی بين مردم و كانديدها را برعهده میگيرند و از جمله نهادهای زير مجموعه جهاد دانشگاهی فعال در اين كارگروه ويژه ايسپا، سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهی، پژوهشگاه علوم انسانی و پژوهشكده فرهنگ، هنر و معماری است و پايگاه اطلاعرسانی اوج مخفف كلمه انتخابات و جهاد دانشگاهی است كه از امروز به صورت آزمايشی فعاليت خود را در راستای انتخابات رياست جمهوری آغاز كرده است.
وی هدف از برپايی اين كارگروه را برقراری ارتباط بين كانديدهای رياست جمهوری و مردم و همچنين نقد، بررسی و ارائه برنامههای آتی آنان به شهروندان ارزيابی كرد و گفت: شاخصهای مورد نظر در چهار كميته ياد شده تعيين و به كانديدهای رياست جمهوری اعلام میشود تا برنامههای خود را در اين راستا معرفی و توسط اين كارگروه نيز به مردم ارائه شود.