تكذيب يك شايعه
چه كسي فيلم انتخاباتي دكتر احمدي نژاد را مي سازد
تاريخ : سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۴۴
موضوع فيلم انتخاباتي دكتر احمدي نژاد هم مدتي است كه مورد علاقه و كنجكاوي شديد گردانندگان سايت هاي خبري و برخي روزنامه ها و خبرگزاري ها واقع شده است.
البته اين علاقه و كنجكاوي، في نفسه چيز بدي نيست ولي وقتي به خيالپردازي و شايعهسازي - كه در ادبيات رسانه اي جديد به خبرسازي معروف شده است - منجر شود، اعتبار و صداقت و سلامت اين رسانه ها را زير سئوال مي برد.
چندي پيش در همين سايت هاي خبري با نام و بي نشان كه براي پر كردن ستون هاي خبر برخي روزنامه هاي سياسي تأسيس شده اند، شايع شد مجيد مجيدي قرار است در اين دوره فيلم انتخاباتي دكتر احمدينژاد را بسازد كه تكذيب شد.
مدتي آب از آسياب گذشت تا در فضاي مجازي همين سايت ها و روزنامه هاي حامي و هادي آنها نوشته شد مسعود دهنمكي فيلم انتخاباتي دكتر احمدي نژاد را مي سازد. بلافاصله پس از تكذيب دهنمكي شايعه ساخت فيلم انتخاباتي رئيس جمهور توسط فرج الله سلحشور بر سر زبان سايت هاي با نام و بي نشان افتاد.
سلحشور در گفتگو با يك خبرگزاري در حال تكذيب اين شايعه بود كه اين بار قرعه تخيل خبرسازان به نام نادر طالبزاده رقم خورد و براي پرهيز از تكرار، حتي به ذكر صحنه ها و جزئياتي از اين فيلم تخيلي پرداخته شد تا شايد باور خواننده به صحت خبر كمي تقويت شود.
هر چند بخش رسانه اي دفتر رئيس جمهور رسماً انتشار اين مجموعه از شايعات و خبرسازي ها را تكذيب كرد اما به نظر نمي رسد اين پروژه كه توسط يك جريان رسانه اي مديريت مي شود ادامه نداشته باشد.
هر چند نادر طالبزاده هم پس از تكذيب اين شايعات، احتمال خوش بينانه تري را مطرح كرده و از «گمانهزني» سايت هاي خبري و روزنامه هاي مذكور درباره فيلم انتخاباتي دكتر احمدينژاد سخن گفته است، اما در اين صورت نيز هيچ رسانه اي مجاز نيست حدس و گمان و توهم خود را به اسم خبر داغ يا گرم در افكار عمومي تزريق كند. اين رفتار، روش يا تكنيك، نه اخلاقي است و نه قانوني و مهمتر اينكه ويروسي است كه قبل ديگران، خود رسانه را از پا درميآورد.