خیاط در کوزه افتاد:
اندر حکایت منتقدانی که هنرپیشه و فیلمنامه نویس شدند!
 
تاريخ : چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۳۴
"امیر پ" یکی از این منتقدان امسال به عنوان باز نویس فیلمنامه فیلم" آل" در جشنواره حضور داشت  که نمایش این فیلم با انتقاد بسیاری روبرو شد و افراد زیادی این فیلم را خصوصا فیلمنامه آن را ضعیف قلمداد کردند .
 از سویی دیگر "خسرو ن"  و "محمد ب " دو منتقد دیگر سینمای ایران نیز در اپیزود  دوم فیلم "طهران تهران"  با نام سیم آخر به کارگردانی مهدی کرم پور حضور داشتند که این فیلم نیز با واکنش تند بسیاری از منتقدان مواجه شد وحتی نشست مطبوعاتی این فیلم نیز به نشستی پر حاشیه تبدیل شد .
"خسرو ن" نویسنده فیلمنامه این فیلم بود و "محمد ب" نیز از بازیگران اصلی این فیلم محسوب می شد.
واکنشهای تند به فیلم سیم آخر به گونه ای بود که "خسرو ن" مجبور شد با انتشار یادداشتی به این واکنشها پاسخ تندی دهد . او در بخشی از یادداشت خود آورده بود :در تمام اين سال‌هاي رفاقت با مهدي کرم‌پور که چندسال متاخرش همکاري‌هايي را هم در پي داشته،  نوعي واکنش و بازخورد از محيط اطراف گرفته‌ام که هميشه سعي کرده‌ام چندان به آن توجهي نکنم، اما آن‌چه از سوي چندنفري بر «سيم آخر» رفت به‌ نظرم شايستة سکوت نيست. حيران‌ام از اين حجم حسادت و تنگ‌نظري !بر يک کار گروهي و يک رابطه‌ي به درازا کشيده که پشت‌اش نه کار، که رفاقت است و اين براي گروهي، انگار اصلا قابل هضم نيست.  
 واکنشها به بازی "محمد ب" نیز به شدت منفی بود به عنوان مثال همشهری جوان در همان شماره معروفی که تمشک طلایی را به بدترین فیلمهای سینمای ایران اهدا می کند، "محمد ب" را  بی حس ترین بازیگر جشنواره معرفی می کند ومی نویسد :آقای ب در خشک وبی حس ادا کردن دیالوگها ،راه رفتن مجسمه وار و نگاههایی که در  لحظه های غم یا عصبانیت هیچ حسی ندارند سنگ تمام گذاشتند.
اپیزود سیم آخر  اتفاقا از جمله فیلمهایی بود که نقدهای بسیار  شدیدی برعلیه فیلم و به خصوص بازیگر - منتقد آن منتشر شد .
 به نظر می رسد  انتقادات وحملات تند وشدید وگاه توهین آمیزی  که سال گذشته همین منتقدان بر فیلمهای فیلمسازان مطرح سینمای ایران وارد کردند این بار همین انتقادات و حملات  گریبانگیر همین منتقدان شده است .
کد خبر: 8312
Share/Save/Bookmark