صادقی: هدف ما نشان دادن فرهنگ و هنر اسلامی کشورمان به جهانیان است
گزارش هنرنیوز از نشست خبری سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت؛
صادقی: هدف ما نشان دادن فرهنگ و هنر اسلامی کشورمان به جهانیان است
حبیب‌الله صادقی دبير كل سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت گفت: هدف ما از برگزاری این رویداد هنری نشان دادن فرهنگ و هنر اسلامی کشورمان به جهانیان است وامیدوارم برگزاری این جشنواره به هنر کشورمان نیزکمک کند.
 
تاريخ : يکشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۵۱

به گزارش خبرنگارهنرنیوز؛ نشست خبری سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت امروز با حضور «حبیب‌الله صادقی» دبير كل این جشنواره و «محمد حبیبی» دبیر اجرایی این جشنواره و خبرنگاران در سالن کنفرانس بنیاد فرهنگی روایت برگزار شد.
در این نشست دكتر حبيب‌الله صادقی اظهارداشت: در سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت ما انتشار دو كتاب پژوهشی را در حاشيه اين جشنواره خواهیم داشت وتلاش می کنیم كه اين كتاب‌ها ۲ يا ۳ ماه قبل از برگزاری مراسم پایانی این جشنواره، یعنی در آذر ماه سال ۱۳۹۲ به چاپ برسند.
وی افزود : من قبل از هر چیز از همکاری صمیمانه بنياد فرهنگی روايت فتح، انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع‌مقدس، حوزه‌هنری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ساير نهادهای فرهنگي كشور برای برگزاری هرچه بهتر سومين جشنواره جهانی هنر مقاومت تشکر می کنم که ما را تنها نگذاشتند.
صادقی تصریح کرد: سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت در بخش‌هايی چون: «انيميشن و كارتون» ، «نقاشی»، «طراحی و چاپ دستی»، «پژوهش‌های تخصصی»،«عكاسی»، «هنرهای جديد و مفهومی» و «نگارگری» برگزار می شود. ازطرفی ما انتشار كتاب‌های «هنر مقاومت» را نیز خواهیم داشت که حاصل تلاش هنرمندان ۳ نسل در كنار يكديگر است و دوستان اگر یک مقايسه واژگانی تصويری و نشانه‌شناختی اين دو كتاب را با یکدیگر داشته باشند .می بینند که چاپ این کتاب ها اتفاق بزرگی است.
وی خاطرنشان کرد: همان گونه که همه می دانید حوزه هنر جهان اسلام به دلیل برخی تفکرات غلط سردمداران غربی مورد تحريم‌ قرار گرفته و مظلوم واقع شده است. به همین دلیل بخش «پژوهش» در سومين جشنواره جهانی هنر مقاومت، به صورت جدی و با همكاری دبيران ارشد هنر دفاع‌مقدس و هنر معنوی كشور راه‌اندازی شده و «غلامعلی طاهری»، «سيد عباس ميرهاشمی»، «سيد مسعود شجاعی طباطبايی» و «مصطفی گودرزی» از جمله دبيران بخش‌های اين جشنواره‌اند.
دبير كل سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت اضافه کرد: تاكنون ۲ كارگاه تخصصی و آموزشی به همت دانشگاه‌های تهران، الزهرا (س) و تربيت مدرس با محوريت «هنر معنايی و مقاومت» با حضور اعضای هيات علمی و دانشجويان برگزار شده و خوشبختانه فراخوان سومين جشنواره جهانی هنر مقاومت نیز توسط سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ساير كشورها منتشر شده و آخرين مهلت ارسال آثار۲۵ بهمن امسال اعلام شده است.
وی یادآورشد: به دلیل زمان‌بر بودن آماده‌سازی آثار انيميشن و پژوهش‌های تخصصی علاقه‌مندان به شركت در اين دو بخش تا خرداد سال آینده مهلت خواهند داشت تا بتوانند در این رویداد هنری شرکت کنند و در کل هدف ما از برگزاری این رویداد هنری نشان دادن فرهنگ و هنر اسلامی و معناگرای کشورمان به جهانیان است . بنابراین ما نیاز به مخاطبان جدی در سطح بين‌الملل خواهيم داشت وامیدوارم برگزاری این جشنواره به هنر کشورمان نیزکمک کند.
در ادامه این نشست خبری هم «محمد حبیبی» دبیر اجرایی سومین جشنواره هنر مقاومت هم ابرازداشت: جشنواره دوم هنر مقاومت در ۸ بخش برگزار شد و این دوره ۴ رشته دیگر به آن افزوده شده که شامل رشته‌های تصویرسازی، نگارگری،‌خط نقاشی و پژوهش است. همچنین در این دوره از جشنواره ۲ بخش به لحاظ محتوایی گسترش یافته‌اند و بخش طراحی رشته چاپ دستی و بخش کاریکاتور رشته کارتون را دربرمی‌گیرد.
وی ادامه داد: آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره را ۲۵ بهمن‌ماه جاری خواهد بود و سایت این جشنواره ۳ زبانه فارسی، انگلیسی و عربی است که در بخش انگلیسی سایت، مبلغ جوایز معادل دلار آورده شده است.

کد خبر: 50632
Share/Save/Bookmark