به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ آیین پایانی بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران شب گذشته با حضور «سید محمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «جواد شمقدری» رییس سازمان سینمایی کشور،«علی رضا سجادپور» معاون امور فعالیتهای سینمایی و سمعی و بصری فعالیت هایی سینمایی سازمان سینمایی ،«هاشم میرزاخانی» مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران ودبیر این جشنواره و جکعی از هنرمندان و رسانه های جمعی در تالار وحدت تهران برگزار شد.
در ادامه این مراسم «هاشم میرزاخانی» دبیر بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران اظهارداشت: در این دوره از جشنواره با رسیدن قریب به ۲۰۲۴ فیلم مواجه بودیم که این اتفاق خجسته نشان می دهد، ایران در زمینه فیلم کوتاه جایگاه رفیعی را در جهان کسب نموده و وظیفه برگزار کنندگان این جشن بزرگ را سخت تر نموده است.
وی افزود: نکته قابل توجه این است که جمع کل زمان آثار ثبت نام شده در جشنواره فیلم کوتاه تهران در سال جاری ۷۰۵۶۱ دقیقه معادل ۷۸۴ فیلم ۹۰ دقیقه ای بود که این رکوردی تازه در جشنواره های کشور است و همچنین در این دوره از جشنواره تلاش شده تا از ۱۰۸ کشور حاضر در جشنواره حداقل آثار ۸۰ درصد آنان در بخشهای مسابقه، خارج مسابقه، جنبی و ویژه به نمایش در آید .
میرزاخانی اضافه کرد: امسال در پی ثبت نام اینترنتی شاهد چینش ۶ تیم برای انتخاب آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره بودیم که پس از بررسی این هیئت ۲۰۴ فیلم از ایران در بخش مسابقه ملی و ۲۵۰ فیلم از ۶۵ کشور جهان در بخش بین الملل، به عرصه داوری راه پیدا کردند.
وی عنوان داشت: در بخش ملی نمایش بهترین بهترینها از دوره اول تا بیست وهشتم جشنواره / مروری بر آثار فیلمسازان شهرهای ساحلی / نمایش آثار فیلمسازان منتخب سه دهه/ و در بخش بین الملل نمایش آثار کشور فرانسه، برزیل، انگلستان، آلمان، فیلمهایی با موضوع کودک، نمایش آثار ۱۸ کشور تحت عنوان دنیای پیرامون، مرور آثار کشورهای عضو اکو و مسلمان و برگزیدگان دوره بیست و هشتم جشنواره و همچنین برپایی ۵ کارگاه تخصصی آموزشی با حضور اساتید ارجمند بهرام جوانرودی، رسول صدرعاملی، مهدی جعفری و حسین زندباف و مهرداد اسکویی در باب سینمای مستند، فیلمنامه و ایده پردازی، تصویربرداری، تدوین و جلوه های ویژه بصری را داشتیم.
مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران یادآورشد: نشست با اساتید و هنرمندان کشورهای هند، ایتالیا، پرتغال، صربستان، مصر و کره ، برگزاری ۵ جلسه دو ساعته نقد و بررسی فیلمهای بخش مسابقه با حضور اساتید محترم حوزه نقد کشور جناب آقایان علی علایی، طهماسب صلح جو، عزیز ا.. حاجی مشهدی؛ رامتین شهبازی، هادی مقدم دوست و منوچهر اکبرلو، برگزاری کارگاه هم اندیشی برای سرپرستان دفاتر سراسر کشور و همه و همه نشان از اهمیت این جشنواره و محتوا و کیفیت آن دارد.
وی خاطرنشان کرد: نمایش آثار با فرمت HD Full برای سومین بار در این جشنواره و در کلیه سالن های پردیس سینمایی ملت و پخش فیلمها با استفاده از دستگاه مولتی مدیا تحویلی در نمایش آثار محسوب می شد و در این دوره از جشنواره با مدیران فستیوال های معتبر خارجی از جمله ریور ایتالیا، پورتو پرتغال، و سئول کره تفاهمنامه همکاری منعقد گردید .
حضور گرم و پرشور هنرمندان و فیلمسازان و مدیران حوزه فرهنگی کشور در این جشنواره باعث دلگرمی برگزارکنندگان این رویداد مهم هنری بود و امید است با همکاری مسئولان محترم حوزه فرهنگی و هنری کشور، سازمان صدا و سیما، ریاست محترم سازمان امور سینمایی و جوانان ژرف اندیش هنرمند این سرزمین در کنار هم و با هم ، افقی جدید از سینما و فرهنگ ترسیم نمائیم تا انشاءا... به بیداری ، بصیرت و امید بیش از پیش ایران و ایرانی بیفزاید.
دبیر انجمن سینمای جوان در پایان از قول شمقدری برای اکران فیلمهای کوتاه از سال آینده خبر داد و گفت: این روزها شاهد ماراتن جشنوارهها در این ایام اذیت کننده است و از آقای شمقدری میخواهیم که در این بابت برنامهریزی کنند.