مسئول اتاق ايران دانشگاه دولتي اوستیای شمالي: مجامع و كنگرههاي تخصصي زبان فارسي برگزار شود
تاريخ : سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۱۳
«مدینه سوخیوا» پيشنهاد داد تا مجامع و كنگرههاي تخصصي براي ارائه روشهاي نوين آموزش زبان فارسي برگزار شود.
در حاشيه برگزاري دومين نشست «قند پارسي» مدینه سوخیوا، مسئول اتاق ايران دانشگاه دولتي اوستیای شمالی در گفتوگو با خبرنگار سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، درخصوص سومين سفر خود به ايران، اظهار كرد: بنده از ديرباز با ايران و فرهنگ ايرانيان آشنا هستم و همين علاقه است كه من را به اين سمت و سو سوق داده است.
وي، معتقد است كه اگر فارسيآموزان خارجي در اين دورههاي آموزشي حضور يابند، فضايي براي لمس كردن ايران از نزديك و افزايش انگيزه براي تعامل با اساتيد ايراني و دانشجويان زبان فارسي ايجاد ميشود.
فارغالتحصیل زبان و ادبیات فارسی دانشگاه دولتی ولادی قفقاز درباره برگزاري دوره دانشافزايي، ميگويد: با حضور در ايران و شركت در اين دوره آموزشي، توانستم نحوه مكالمه و دستور اين زبان را تقويت كنم، چراكه با تداوم اين دورهها ميتوان زمينه پيشرفت معلومات خود را فراهم كرد.
لزوم برگزاري مجامع و كنگرههاي تخصصي زبان فارسي
سوخیوا در بخشي از سخنان خود، پيشنهاد برگزاري مجامع و كنگرههاي تخصصي براي ارائه روشهاي نوين آموزش زبان فارسي و بهرهگيري از آن در مرکز ایرانشناسی اوستیای شمالی و دانشگاههاي مسكو را داد.
وي كه تاكنون دو کتاب «دموکراسی یا دموقراضه» و «من زندهام» را ترجمه كرده است، گفت: زبان، موسیقی و تبعات فرهنگ ايران زمين، من را به ترجمه كتاب به زبان فارسي علاقهمند كرده است كه اميدوارم در آيندهاي نزديك با همكاري رايزاني فرهنگي ايران در مسكو به چاپ كتب ديگر به اين زبان اصيل بپردازم.
بنابر اعلام اين خبر، دومين نشست «قند پارسي» با حضور و سخنراني ابوذر ابراهيميتركمان، رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، غلامعلي حدادعادل، رييس بنياد سعدي و شركت ۲۲۰ نفر از اساتيد و دانشجويان زبان فارسي از ۴۳ كشور جهان، مسئولان اتاقهاي ايران در ۹ كشور و تني چند از ايرانشناسان برگزار شد.
اساتيد و دانشجويان زبان فارسي به همت رايزنيهاي فرهنگي ايران در خارج از كشور براي شركت در هشتادودومين دوره دانشافزايي زبان و ادبيات فارسي بنياد سعدي از ۱۳ مرداد در كشورمان حضور دارند و دوره هاي دانش افزايي را تا نهم شهريور ماه در دانشگاه شهيد بهشتي سپري مي كنند.
همچنين، همزمان با اين نشست، نخستين دوره دانشافزايي ايرانشناسي نيز با حضور ۱۶ مسئول اتاقهاي ايران در دانشگاهها و مراكز علمي معتبر از كشورهاي چين، افغانستان، تاجيكستان، تركيه، قزاقستان، گرجستان، بوسني، بلاروس و روسيه و ۴ ايرانشناس، افتتاح شد.