سرافراز بمانید آقای «سرافراز»!
سرافراز بمانید آقای «سرافراز»!
در پی تعاریف بی نظیر رهبر معظم انقلاب و چشم انداز رسانه ملی؛ این چشم انداز با برخی تساهل و تسامحات مدیریت­ های میانی، به مرور با ادبیاتی همچون جذب حداکثری و ... در پیکره­ رسانه­ ملی استحاله نگردد.
 
تاريخ : سه شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۰۴
فرید یکتا/ روز گذشته حضرت آیت الله خامنه ­ای در اقدامی بی­ نظیر، محمد سرافراز ریاست سازمان صدا و سیما را با ۱۳ صفت و ویژگی باارزش مورد خطاب قرار داده و ایشان را فردی پرکار، سخت‌کوش، باهمت، منظم، ساده‌زیست و به‌دور از تشریفات و تجملات، پاک‌دست، حساس در مورد بیت‌المال، شجاع، دارای جسارت در تصمیم‌گیری و خلاق و مبتکر و نوآور معرفی نمودند؛ تعابیری که تا به حال شاید در مورد کمتر مدیر و شاید جمع هر ۱۳ مورد آن در وصف هیچ مدیری توسط ایشان بیان نگردیده بود.

اهمیت این رضایت­مندی در آن است که ۱۵ آبان ۱۳۹۳ سرانجام پس از ماه­ها گمانه زنی، دوران مدیریت سرافراز بر این دانشگاه عمومی آغاز گردید؛ مدیریتی که با تاکید و خطاب صریح «ماموریت خطیر هدایت و مدیریت فرهنگ و افکار عمومی جامعه» در حکم رهبر معظم انقلاب و ابلاغ استراتژی­ های کلان سازمان صدا و سیما توسط معظم له همراه بود و این همه بسیاری را مُردد در سرافرازی جناب دکتر، حداقل در سال­های نخست مدیریتی بر این سازمان به شدت چاق از لحاظ جُثه می­نمود.

بر کسی پوشیده نیست که در دوران مدیریت مهندس ضرغامی بر سازمان صدا و سیما، بیش از هر چیز بر توسعه­ کمی این سازمان و گسترش شبکه­ ها و ابعاد فنی و هندسی آن تمرکز شده بود و این همه سبب گردید تا این دانشگاه عمومی دچار آسیب­ های ناشی از چاقی مفرط گردیده و به صورت ناوگانی متلاطم و بعضا ناهمگون، با میراثی در گیرودار جو راه ­اندازی و افتتاح شبکه­ های مختلف و پروژه­ های عمرانی و ... به آقای دکتر تحویل گردید.

حال پس از گذشت کمتر از یکسال از حضور پنجمین رییس صدا و سیما در صحنه­ مدیریت کلان این سازمان، صدا و سیما رژیمی متعارف را برگزیده و رویکرد عمرانی و توسعه­ کمی سازمان، جای خود را به پیشرفت­ های کیفی و با مدیریتی خلاقانه و گهگاه برنامه سازی­ های نسبتاً هوشمندانه داده و شاید این همه موجبات خشنودی رهبری و تحسین ایشان و به تبع آن سرافرازی مدیریت صدا و سیما در مجموع عملکرد یک سال گذشته خود را فراهم ساخته است؛ پس ضمن تبریک به این برادر عزیز، نکاتی چند را می­بایست یادآور شد:

۱. «جنگ نرم»، جنگی برنامه‌ریزی شده، گسترده و همه‌جانبه نظامِ سلطه با جمهوری اسلامی است و به حق صدا و سیما قرارگاه مقدم و فعال مقابله با جنگ نرم است؛ پس توجه داشته باشید که موفقیت این قرارگاه در جنگ پیش رو در گرو آن است که اولاً ‏اطلاعات صحیح و دقیقی از دشمن داشته باشد؛ ثانیاً از همه‌ منابع مورد نیاز در چارچوب اصول بهره‌گیری نموده و نهایتاً منطبق بر واقعیات، مشروع و مبتنی بر تعالیم انقلاب اسلامی عمل نماید.
۲. توجه داشته باشید که تا به امروز دشمنان نظام اسلامی در پیگیری پیچیده‌ اهداف خود، کاملاً جدی و دارای برنامه هستند اما ما در این زمینه عقب هستیم؛ پس جبران این عقب­ ماندگی نیازمند استمرار حرکت پرشتاب کنونی شما برادر گرامی در عرصه­ تولید محتوی و ارایه­ هوشمندانه­ آن به مخاطب می­باشد.
۳. مبتنی بر امر رهبر معزز انقلاب، می­ بایست ویژن (Vision) و چشم انداز اصلی سازمان صدا و سیما، گسترش دین و اخلاق و امید و آگاهی و ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی در میان آحاد ملّت فرض گردد؛ پس توجه داشته باشید که در دوران حاضر که می­توان به دوران نفوذ از آن یاد نمود؛ این چشم انداز با برخی تساهل و تسامحات مدیریت­ های میانی، به مرور با ادبیاتی همچون جذب حداکثری و ... در پیکره­ سانه­ ملی استحاله نگردد.
۴. میشن (Mission) و ماموریت اصلی سازمان مبتنی بر حکم حضرت آیت الله خامنه ­ای در مقطع کنونی، حفظ و ارتقای استقلال فرهنگی و هویت انقلاب ایران اسلامی فرض گردد که این همه در دوران نفوذ، بهره ­مندی و بکارگیری حداکثری توان مشورتی دلسوزان نظام و پیگیری ملاحظات علاقمندان به انقلاب اسلامی را به گونه­ ای ویژه و سازماندهی شده طلب می­نماید.
۵. برنامه‌ریزی عالمانه و دقیق جهت تحقق راهبردهای ابلاغی صداوسیما از سطحی استراتژیک برخوردار است که بعضاً نیازمند بکارگیری افرادی توانمند­تر از خیر الموجودین حاضر بالاخص در حوزه­ سیما می­باشد.
۶. برخورداری صداوسیما از تحلیل مبنایی به عنوان پایه‌ همه‌ی تولیدات و برنامه‌ها نیازمند شکل­ دهی و قواره­ مند­سازی مجموعه دفاتر متمرکز مطالعاتی ویژه­ ای می­باشد که در حوزه­ های مختلف اقتصادی، امنیتی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ورود نموده و با نگاهی استراتژیک و نه بخشی­ نگر، شناختی جامع از ظرفیت­های بالقوه و بالفعل رسانه در عصر حاضر ارایه نموده و به عنوان بازوان توانای رسانه­ ملی عمل نماید.
۷. هدف اصلی و نهایی جنگ نرم طراحی‌شده، انحلال درونی و استحاله‌ داخلی جمهوری اسلامی از طریق تغییر باورها و سست کردن ایمان مردم و به‌ویژه جوانان است؛ پس توجه داشته باشید که برخی دوستان نااطلاع در این مسیر شما برادر تا به امروز سرافراز را به بهانه­ هایی همچون مخاطب گیری و ... مجاب بر ساخت و ارایه­ محتوی­ هایی ننمایند که به صورتی غیر محسوس انحلال درونی و استحاله‌ داخلی جمهوری اسلامی را البته با امکانات و بودجه­ نظام موجب شود.
۸. در پایان با تبریک مجدد سرفرازی جناب دکتر سرافراز در عملکرد یکساله­ خود که با تحسین ولی امر مسلمین و توصیفات ویژه­ ۱۳ موردی ایشان همراه بود؛ استمرار سرافرازی ایشان در مدیریت رسانه­ ملی را به سبب حفظ این ویژگی‌ها بسیار باارزش و مورد تحسین که برای سازمان صداوسیما به‌عنوان یک سازمان فراقوه‌ای لازم و ضروری است، از خداوند منان مسالت می­نماییم.
کد خبر: 83618
Share/Save/Bookmark