میرشمسالدین فلاح هاشمی:
مساجد در دهه پنجاه و شصت پایگاه فرهنگی محلهها بودند
میرشمسالدین فلاح هاشمی گفت: نقش مساجد در دهه پنجاه و شصت با امروز متفاوت است، مساجد در آن دوره فقط محل عبادت نبودند و یک پایگاه مهم فرهنگی به شمار میرفتند.
تاريخ : شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۱۹
به گزارش هنرنیوز، فلاح هاشمی در گفتوگو با ستاد خبری جشنواره شهید حبیب غنیپور، این جشنواره را جریانساز خواند و گفت: این جشنواره توانست جای خود را در میان نویسندگان و جامعه ادبی کشور باز کند. رسانهها توجه ویژهای به منتخبان این جشنواره دارند و آثارشان بیشتر و بهتر معرفی میشود.
وی افزود: چند جشنواره ادبی دیگر سعی کردند راهی را که جشنواره شهید غنیپور آمده، دنبال کنند اما موفق نشدند و دیگر ادامه پیدا نکردند. برگزارکنندگان این جشنواره اهل ادبیات هستند و با دانش کافی و مدیریت صحیح توانستند جشنواره را به اینجا برسانند.
وی ادامه داد: آقای فردی دبیر سالهای گذشته جشنواره غنیپور از دل همان محفلی برخاست که شهید غنیپور هم در آن حضور داشت، همین موضوع به این جشنواره رنگ و بوی خاصی داد و باعث شد جشنواره همان راه فکری شهید غنیپور را ادامه دهد و موفق شود.
هاشمی درباره تاثیر جشنوارههای ادبی عنوان کرد: جشنوارهها انگیزه خوبی برای نویسندگان هستند؛ در کنار این کمک میکنند آثار بیشتر و بهتر معرفی شوند و میتواند در رونق فضای ادبی کشور مفید و موثر باشند. به طور کلی جشنوارهها اگر درست برگزار شوند به رشد ادبیات کشور کمک بزرگی میکنند.
این نویسنده مساجد را در دهه شصت پایگاه فرهنگی محلهها خواند و بیان کرد: نقش و تعریف مسجد در دهه شصت با امروز بسیار متفاوت است. در آن دوره مسجد تنها جای عبادت نبود، یک پایگاه مهم فرهنگی محسوب میشد و در بسیاری از زمینهها فعال بود. امروزه شاید نقش مسجد کمرنگ شده باشد اما محافل ادبی در جاهای دیگر شکل گرفتهاند و فعالیت خوبی در زمینه ادبیات دارند.