مسعود اطیابی تهیه کننده و کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز اظهار داشت: این روزها آخرین مراحل فیلمبرداری فیلم سینمایی «خاک و مرجان» در حال انجام است و ما برای گرفتن چند سکانس باقی مانده فیلم قرار ایت سفری به افغانستان داشته باشیم و بعد از بازگشت نسخه نهایی فیلم را تحویل دفتر جشنواره خواهیم داد.
وی افزود: فیلم سینمایی «خاک و مرجان» اثری اجتماعی در خصوص زندگی یک خانواده افغانی است و روایت زندگی مردی افغانی است که همسرش را در انفجار طالبان از دست داده و پس از سالها که به همراه دو دخترش برای برپایی ازدواج دختر بزرگش به کابل برمی گردد و اتفاقات ناخواستهای برای اننها به وجود میآید. ضمن اینکه در کنار زندگی این خانواده تجاوزات نیروهای آمریکایی به این کشور و همچنین موضوع طالبان نیز مورد بررسی قرار میگیرد.
اطیابی تصریح کرد: فیلمی برداری این اثر سینمایی در افغانستان و ایران انجام شده و با توجه به شرایطی که کشور افغانستان وبه خصوص شهر کابل داشتهاند فکر میکنم کار سختی در نوع خود در سینما باشد. اما عوامل فیلم با همدلی و همفکری که داشتند توانستند این کار را انجام دهند. در واقع همه گروه تلاش کردند که فیلمی متفاوت و جذاب برای مخاطب ساخته شود. ضمن اینکه این فیلم فقط قشر خاصی از مخاطبان را در بر نمیگیرد ومی تواند مخاطب خاص و عام را با همدیگر داشته باشد.
وی اضافه کرد: همزمان با فیلمبرداری «مستانه مهاجر» تدوین فیلم را انجام دادهاند و بقیه مراحل فنی فیلم هم در حال انجام است و ما تلاش میکنیم که بتوانیم فیلم را به سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجرامسال برسانیم. اما در عین حال نیز تلاش میکنیم به کیفیت کار لطمهای نیز وارد نشود.
این کارگردان سینما خاطرنشان کرد: در این فیلم سینمایی هیچ بازیگر ایرانی حضور ندارد بازیگرانی چون: مارینا گلبهاری، رسول ایمان، ممنون مقصودی، لینا علم، قادر آریایی، فرزانه نوابی و پانته آ تاجبخش از بازیگران کشور افغانستان انتخاب شدهاند.
وی تاکید کرد: جشنواره بین المللی فیلم فجر در طول این سالها به عنوان یک جشنواره ملی برای سینمای ایران محسوب شده است. در واقع ویترین تولیدات سینمایی ایران در طول سال بوده ومحلی برای نمایش و عرضه فیلمها و همچنین کمکی برای بهتر دیده شدن آثار سینمایی بوده است. هر چند در طول این سالها فراز و فرودهایی زیادی داشته است اما تاثیرگذار بوده است. به هرحال فکر میکنم قرار گرفتن فیلم «خاک و مرجان» در بخش جنبش عدم تعهدهای سی و یکمین جشنواره فیلم فجر بتواند در جهت هرچه بهتر دیده شدن این فیلم کمک کند.