تجلیل از کامبیز روش روان ، تهمینه میلانی، میکائیل شهرستانی و سیمین غانم / حال امروز موسیقی زیاد جالب نیست
در اختتامیه دومین جشنواره تلویزیونی رمز موفقیت صورت گرفت
تجلیل از کامبیز روش روان ، تهمینه میلانی، میکائیل شهرستانی و سیمین غانم / حال امروز موسیقی زیاد جالب نیست
مراسم اختتامیه دومین جشنواره «رمز موفقیت» شب گذشته با حضور محمد فرهادی وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری، یلدا اسفندیاری تهیه کننده برنامه تلویزیونی «رمز موفقیت» چهره‌های برگزیده جشنواره و جمعی از هنرمندان در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد.
 
تاريخ : شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۵۸
به گزارش خبرنگار هنرنیوز، در این مراسم که بااجرای «محمد سلیمی» آغاز شد. محمد فرهادی وزیر علوم سخنانی درباره کارآفرینی و اشتغال و جایگاه ایران در دنیا اظهار داشت. پس از آن نیز فاطمه مقیمی (بانوی کارآفرین دنیای اسلام) در سخنان کوتاهی گفت: قطعا ما ان قدر عمر نمی‌کنیم که همه چیز را تجربه کنیم و در بسیاری از موارد جوانان باید به تجربه افراد موفق رجوع کنند. کارآفرینی، نوآوری و خلاقیت سرمایه دنیای امروز است و ما باید قوانین حمایتی از کارآفرینی داشته باشیم.

مقیمی: با قوانین خوب می‌توانیم معضل بی‌کاری را ریشه‌کن کنیم

وی ادامه داد: کارآفرینی امروزه به عنوان سرفصل اقتصاد هر کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و اینکه چگونه دانش آموختگان خود را برای توسعه داشته باشیم به این برمی‌گردد که قوانین خوبی داشته باشیم. از این طریق مطمئن باشید که می‌توانیم معضل بی‌کاری را برطرف کنیم.

حضور موفق زعفران ایرانی در دنیا

در ادامه مراسم نیز احمد حلت مدیرمسئول ماهنامه موفقیت درباره تاثیر مثبت اندیشی در زندگی سخن گفت و پس از آن نادر خطایی طنزپرداز به ارائه اشعاری در حوزه طنز پرداخت. سخنران بعدی مراسم نیز شریعت مقدم یکی از کارآفرینان برتر بود که در سخنانی گفت: ۲۵ سال است که با محصول نوین زعفران سعی کرده‌ایم کار نویی انجام دهیم و امروز بیش از ۹۵ درصد محصولات ما صادر می‌شود و اخیرا فعالیت داخلی خود را هم آغاز کرده‌ایم.

وی افزود: ما شرکتی را در اسپانیا ثبت کرده‌ایم و سال‌ها سختی را برای حضور در شرکت‌های زنجیره‌ای خارجس داشته‌ایم ولی امروز به جایی رسیده ایم که علی رغم اینکه می‌گویند زعفران ایران بسته‌بندی ندارد، حتی بسته‌بندی‌های ما نیز کپی‌برداری شده و از برند ما برای فروش محصولاتشان استفاده می‌کنند.

روشن‌روان: حال امروز موسیقی زیاد جالب نیست

تجلیل از «سیمین غانم» و «کامبیز روشن‌روان»(آهنگساز) و تهمینه میلانی (کارگردان) بخش دیگری از این مراسم بود که روشن روان پس از دریافت لوح تقدیر و تندیس جشنواره در سخنانی گفت: حال امروز موسیقی زیاد جالب نیست ولی ان‌شاءالله خوب می‌شود و خیلی بهتر می‌شود. چون نسل جوانی تربیت شده که می‌توان به آن دل بست ولی الان شرایط خوبی نداریم.

میلانی: تکریم جوانان را در اولویت قرار دهیم

تهمینه میلانی نیز عنوان داشت: من و همسرم کارآفرین هستیمو زمان ساخت هر فیلم شاید برای ۱۰۰ نفر به مدت چند ماه کار ایجاد می‌کنیم. اما من به عنوان فردی که ۳۰ سال در این حوزه فعالیت کرده‌ام، معتقدم که ما همواره یک نکته را فراموش می‌کنیم و آن این است که کرامت انسانی در جامعه ما از بین رفته است. وقتی جوانی را به همکاری دعوت می‌کنی، باید آن را تکریم کنی.

وی افزود: وزیر محترم علوم در سخنانشان به بحث مهاجرت جوانان و نخبگان اشاره کردند و این مهاجرت به این دلیل است که آنها دوباره مورد کرامت قرار می‌گیرند. اتفاق بد فرهنگی که این روزها افتاده این است که ما را به سمت فردگرایی سوق داده‌اند، برای ظاهر و لباس ما تصمیم گرفته‌اند ولی نتوانسته‌اند ما را با هم جمع کنند که کار موفق گروهی انجام دهیم. نتیجه آن هم این شده که الان کار گروهی ما با شکست منجر می‌شود.

شهرستانی: واحدهای صنعتی به فکر رونق فرهنگی باشند

میکائیل شهرستانی هم به سخنانی کوتاه بسنده کرد و گفت: من در تمام این سال‌ها سعی کرده‌ام که بی‌سروصدا کار کنم و هیچ توقعی هم از هیچکس ندارم. در کنار سال‌ها تولید برنامه‌های متفاوت در عرصه‌های گوناگون و از جمله تدریس در دانشگاه، همیشه نگران این پرسش دانشجویان خود بوده‌ام که آیا حالا که ما تعلیم دیده‌ایم، هنرپیشه هم شده‌ایم؟‌آیا در کنار کسانی که به عرصه سینما و تلویزیون راه پیدا می‌کنند، ما هم جایی داریم؟ این اتفاق خیلی کم می‌افتد که جوانان ما تعقیب و ترغیب شوند.

وی تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته بخشی از مالیات صنعتگران را در اختیار موسسات فرهنگی قرار می‌دهند که موجب پیشرفت و رونق کار می‌شود و همچنین واحدهای صنعتی در سال آینده از مالیات کمتری هم برخوردار می‌شوند. من هیچ خواسته‌ای ندارم اما برای نسلی که در حال فعالیت و ریاضت است، نگرانم. و این خطر آنها را تهدید می‌کند که از راه به در شود. اجازه ندهید که این اتفاق برای نسل جوان ما بیفتد.

اسفندیاری: باشگاه رمز موفقیت راه‌اندازی شد

پس از تجلیل از چهره‌های فرهنگی حاضر در مراسم اسفندیاری از راه‌اندازی باشگاه رمز موفقیت خبر داد و گفت: باشگاه رمز موفقیت را راه‌اندازی کرده‌ایم که محفلی باشد برای تعامل نسل جوان با نسل فرهیخته و موفق. محلی راه‌اندازی کرده ایم که جوانان علاقه‌مند بتوانند با چهره‌های موفق نشست و برخاست داشته‌ باشند و از تجربیات ایشان استفاده کنند.

حجت‌الاسلام زم: رمز موفقیت در راستگویی، امانتداری و وفای به عهد است

سخنران بعدی این مراسم حجت‌الاسلام محمدعلی زم معاون فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد کشور بود که در سخنانی گفت: توفیق از ماده وفق یعنی سازوار و سازگار گردانیدن موافق گردانیدن اسباب را با خواهش بندگان تا خواسته آنها برآورده شود است. استعمال این لفظ منحصراً در امور خیر است و نوشتن این لفظ از دسترس افراد شرور و اشرار به دور است، پس قراردادن اسباب موافق مطلوب و خیر مستلزم مسدود ساختن راه شر و برای تحقق توفیق و خیرخواهی است.

وی افزود: دست یابی به توفیق و موفقیت نیازند به شناخت و راز و رمز آن است و بدون دانستن رمز، قفل موفقیت گشوده نمی‌شود. برخی این رمز را در داشتن پول و پارتی، پشت و پناه و پشتیبان می‌جویند تا بتوانند با اتکای آنها، دوز و کلک و دروغ و بدعهدی و خیانت را پیشه کنند، اما از روح خداگرایی چنین به دست می‌آید که دستیابی این رمز در درجه نخست مستلزم ایجاد زیرساخت‌های سه‌گانه در شخصیت‌ آدمی است؛ اول اینکه از دروغ پرهیز شود و گرایش به راستی و صدق در همه امور تا جایی که در جامعه هیچ‌کس به تولید، سخن و کالای کسی تردید و شک نداشته باشد.

وی با بیان اینکه دوم، پرهیز از بدعهدی و گرایش به وفاداری، تا جایی که هیچ‌کس از بدعهدی و بدقولی احساس ناامنی و پنهان‌کاری نداشته باشد، اظهارداشت: سومین نکته نیز پرهیز از خیانت و گرایش به امانتداری است، تا جایی که هیچ‌کس در جامعه احساس دستبرد زدن به مال، جان و ناموسش را نداشته باشد و همگان از دارایی دیگران چون دارایی خود حراست و حفاظت کنند.

زم تاکید کرد: اگر این سه پدیده زیرساختی در شخصیت یک نفر هم متجلی شود و جهد و جهاد او در راه حفظ و قدردانی از صداقت، امانت و وفای به عهدش همراه گردد، ولو آنکه آن یک نفر در جامعه‌ای سراسر ظلم و سیاهی و تباهی بزیستند، آن یک نفر توفیق ابراهیم شدن، نوح شدن، الیاس و یونس و موسی و عیسی و محمد(ص) شدن پیدا می‌کند.همه برگزیدگان خداوندی پیش از برگزیده شدن توسط مردمان جامعه خود برگزیده می‌شوند و به راستگویی، امانتداری و وفای به عهد باید اشتهار بیابند.

وی در پایان گفت: پس از نگاه من، رمز موفقیت در این دو چیز است؛ اول، داشتن زیرساخت‌های سه‌گانه راستگویی، امانتداری و وفای به عهد و دوم، جهد و جهاد آدمی برای حفظ و رونق‌بخشی و کارآمدسازی این سه‌گانه زیرساختی بر حق دیگران.

پس از سخنان حجت‌الاسلام زم، «محمدرضا مقدم» به اجرای موسیقی زنده پرداخت و در پایان مراسم از محمد عطاردیان، علی اصغر گل‌سرخی، علی اکبر مقیمی آذری، علیرضا ناصر معدلی، مهدی فهیمی، پرفسور باهر، علی شریعت‌مقدم، مرجان آقازاده هشیار، جمشید کلانتر هرمزی، مهدی کریمی تفرشی، بهنام شکیبا، نیکی حدادی، علی رضایی و محسن خلیلی عراقی (کارآفرینان برتر حوزه اقتصاد) با اهدای لوح تقدیر و تندیش جشنواره تجلیل شد.
کد خبر: 92834
Share/Save/Bookmark