هیات موقت رسیدگی به امور صنفی جلوی انحصارگری را می گیرد
سید ناصرهاشم زاده در گفتگو با هنرنیوز؛
هیات موقت رسیدگی به امور صنفی جلوی انحصارگری را می گیرد
سید ناصرهاشم زاده فیلمنامه نویس سینما گفت: سینمای ایران به یک فصلی جدیدی نیاز داشت وبا انحلال خانه سینما این اتفاق افتاد چرا که خانه سینما یک سری مسائلی برای اهالی سینما ایجاد کرده بود با این کارجلوی انحصار گری درسینما گرفته شد.
 
تاريخ : يکشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۱۵

سیدناصر هاشم زاده نویسنده و فیلمنامه‌نویس سینما در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز اظهار داشت: تشکیل هیات موقت رسیدگی به امور صنفی سینما امری لازم است وتشکیل آن برای سینما وسینماگران وصنوف سینمای خوب است چرا که با این کار معاونت سینمایی می تواند چالش ها ومشکلات پیش روی خانه سینما را حل وفصل کند.
وی افزود: سینمای ایران به یک فصلی جدیدی نیاز داشت و با انحلال خانه سینما این اتفاق افتاد؛ چرا که خانه سینما یک سری مسائلی برای اهالی سینما ایجاد کرده بود، با این کار جلوی انحصارگری در سینما گرفته شد و انحلال آن برای اهالی سینما کاری خوب است. از طرفی تشکیل هیات موقت رسیدگی به امور صنفی کار خوبی خواهد بود و باعث می شود که در ادامه هیات مدیره خانه سینما توسط همه اعضای آن انتخاب شود و به صورت مستقل به کار خود ادامه دهد. من معتقدم تشکیل این هیات در شرایط کنونی لازم است.
هاشم زاده ادامه داد: با انحلال خانه سینما به هیچ وجهی فعالیت صنوف سینمایی متوقف یا منحل نمی‌شود چرا که صنوف ۲۹ گانه سینما جزء جدایی ناپذیر سینما هستند و باید به فعالیت خود ادامه دهند و با تشکیل هیات موقت رسیدگی به امور صنفی سینمایی مشکلات این صنوف به نظرم کمتر خواهد شد و این هیات به کاراصناف سینمایی رسیدگی خواهد کرد.
وی تصریح کرد: خانه سینما
با انحلال خانه سینما به هیچ وجهی فعالیت صنوف سینمایی متوقف یا منحل نمی شود چرا که صنوف ۲۹ گانه سینما جزء جدایی ناپذیر سینما هستند و باید به فعالیت خو ادامه دهند
برای یک عده‌ای دژی مستحکمی شده بود که توسط آن می خواستند از همه انتقام گیری کنند و اصلا برایشان مشکلات صنوف سینمایی در درجه اول مهم نبود واین خانه به مسائلی می پرداخت که اصلا ربطی به سینما نداشت وعده ای در این خانه دست به کارهایی می زدند که هنری نبود وتاثیری در پیشرفت سینمای ایران نداشت.
این فیلمنامه نویس خاطرنشان کرد: انحلال خانه سینما کاری بود که پیش از اینها باید انجام می شد و این خانه نیاز مبرمی به جراحی داشت و تا درمان شود و مسائل به وجود آمده این روزها نشان می دهد که تغییرات باید اتفاق می‌افتاد تا مشکلات صنوف سینمایی مثل: بیمه، بیکاری و... حل شود و تشکیل هیات رسیدگی نیاز این خانه برای درمان مسائل به وجود آمده است.
وی ابراز داشت: برخی ها فکر می‌کنند با تعطیل شدن خانه سینما؛ سینمای ایران تعطیل می شود؛ درصورتی که این گونه نیست ومتاسفانه عملکرد، ایستادگی، دعواهای بیهوده و تغییرات در اساسنامه خانه سینما در طول این سالها باعث شد که سینمای ایران به جای پیشرفت به سمت پسرفت حرکت کند و از مسیر اصلی خودش دور شود.
هاشم زاده تاکید کرد: حرکت برخی دوستان در خانه سینما به نفع جریان کلی سینمای ایران نبود و کسانی که هم که در راس آن بودند با لجبازیهای بیهوده باعث به وجود آمدن مشکلات کنونی شدند. ازطرفی شیوه مدیریتی این خانه هم در طول این چند سال به صورت چرخشی بین چند نفر در گردش بود و صنوف سینمایی تاثیر چندانی در انتخاب هیات مدیره اصلی نداشتند.
وی در پایان گفت: صنوف سینمایی هم در طول این چند سال درد و دل های فراوانی داشتند که هیچ کس واقعا به این درد و دلها گوش نداده بود. آنها به شرایط کنونی اداره خانه سینما هم نقد های زیادی داشتند و معتقد بودند که در طول این سالها خانه سینما به مشکلات انها توجه نداشته به جای آن محلی برای یک عده شکست خورده شده بود که با عملکردشان مدام باعث آشفتگی صنوف سینمایی می شدند. به هرحال به نظر من مسئولین باید در این خصوص برای افکار عمومی و صنوف سینمایی شفاف سازی کنند تا دلایل انحلال خانه سینما برای همه مشخص شود.
کد خبر: 35774
Share/Save/Bookmark