این آلبوم در۳ دستگاه شور، همایون، سه گاه و آواز بیات ترک و با سنتور «علیرضا فلسفی» و ضرب «مرتضی آقاباقری» عرضه شده است .
منصور صارمي سال ۱۳۱۳ در رشت متولد شد و در ۲ سالگی پدرش را از دست داد و تحت توجهات و سرپرستي برادرش روزگار را سپري كرد. وی پس از چندي همچون بهمن رجبی همراه خانواده به تهران رفت و در دوران کودکی به شنیدن سنتور از رادیو علاقه مند شد و هرگاه برادرش ابوالقاسم صارمي سنتور می نواخت به وی نگاه می کرد. همين كه برادرش از خانه بيرون مي رفت ، منصور ساز او را برمی داشت و تمرين می کرد و به ساز زدن مي پرداخت. همين علاقه و پشتكار و تمرين هاي مكرر موجب شد كه پيشرفتي قابل تحسين در نواختن اين ساز بنمايد به طوري كه برادرش در نواختن از او عقب مي ماند. برادر منصور صارمي نزد شخصي بنام «مش سيف الله » كه در همدان، هم ساز مي ساخت و هم سنتور را به طور سينه به سينه آموخته بود تعليم مي گرفت اما وقتي استعداد شگرف و علاقه برادرش را در نواختن اين ساز مشاهده كرد، سنتور خود را به او بخشید و وي را جهت شاگردي و تعليم نزد «مش سيف الله» برد.
منصور صارمي به مدت ۴ سال نزد اين شخص به فرا گرفتن و نواختن سنتور ادامه مي دهد. چندي بعد با احمد ابراهيمي، كه شاگرد استاد «غلامحسين بنان» بود و در فرهنگ و هنر به هنر آموزان تعليم آواز مي داد آشنا گرديد و نواختن رديف هاي آواز موسيقي ايراني را نزد وي آموخت. ديري نگذشت كه احمد ابراهيمي، صارمي را به استاد «مرتضي خان محجوبي» معرفي کرد و چند سال زير نظر این استاد كار كرد و با صلاحديد و نظر استاد محجوبي، سنتور را طوري كوك مي كرد كه با پيانو پس از اين كوك روي سنتور پياده مي شد که در اين خصوص مي توان از چهار مضراب ها و ضربي ها نام برد .
منصور صارمي چندي بعد با استاد «نورعلي خان برومند» آشنا شد و مدت ۴ سال نيز از محضر این استاد بهره مند گرديد و در منزل وی چهار مضراب هاي مرحوم «حبیب سماعي» را به خوبي آموخت ولي دنبال «نت» نرفت مگر چند صباحي كه در اركستر ابراهيم منصوري همكاري داشت. منصور صارمي مدتي نيز تکنواز برنامه هاي كارگران بود و پس از مدتي توسط رهي معيري، شاعر و ترانه سرای معروف که در آن زمان مسئول برنامه «گلهاي جاويدان» بود ، براي شركت در این برنامه و ساير برنامه هاي مشابه، دعوت شد و شروع به همكاري نمود. اولين برنامه يي كه در «گلهاي جاويدان» اجرا كرد با استاد «حبيب الله بديعي» بود. صارمی به مدت ۱۰ سال و به طور مستمر در برنامه «گلها» بخصوص «گل های تازه» با ساير هنرمندان اين برنامه همكاري داشت.
قابل توجه است، منصور صارمی در این برنامه برای خوانندگانی چون: ایرج، گلپایگانی، قوامی، شهیدی، سیما بینا و محمودی خوانساری نوازندگی کرده است . سنتورنوازی منصور صارمی در آلبوم «همایون مثنوی» به همراهی صدای استاد «محمدرضا شجریان» یکی از زیباترین و ماندگارترین آثار او است. نا گفته نماند، منصور صارمي جهت اعتلا و شناساندن سنتور، اين ساز كهن ايراني، به كشورهاي: پاكستان، افغانستان، تركيه، دوبي، كويت و اردن مسافرت و برنامه هايي در راديوهاي اين ممالك اجرا كرد و در حد و توان خود در بداهه نوازي خدمت شاياني به موسيقي اصيل و سنتي نمود.
گفتنی است، آلبوم «به یاد استاد منصورصارمی» با نوازندگی سنتور «علیرضا فلسفی» و ضرب «مرتضی آقاباقری» با متنی وزین از سید «علیرضا میر علینقی» درباره اثر با مدیریت «رضا مهدوی» از سوی پخش «ایران گام» منتشر شده است.