صباغ زاده: فیلم را با کمتر از یک میلیارد تومان جمع کردیم
گزارش نشست مطبوعاتی فیلم «راه بهشت»؛
صباغ زاده: فیلم را با کمتر از یک میلیارد تومان جمع کردیم
مهدی صباغ زاده کارگردان فیلم«راه بهشت» گفت: من نگران سینمای ایران هستم و نگران فیلم خودم نیستم ومتأسفانه شاهد وبودیم که در نشست برخی از فیلمها با تهیه کنندگان و کارگردانان برخورد خوبی نشد.
 
تاريخ : يکشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۴۷
به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز ؛ نشست مطبوعاتی فیلم سینمایی «راه بهشت» با حضور « مهدی صباغ زاده» کارگردان فیلم،« حجت الاسلام محمد تقی انصاری» فیلمنامه نویس و تهیه کننده فیلم، «امین زندگانی»،«نسرین مقانلو» بازیگران فیلم،«بهزاد عبدی » آهنگساز ، «شهرام خرازی ها» منتقد سینما و«محمودگبرلو» مجری و منتقد سینما در برج میلاد برگزار شد.
دراین نشست انصاری اظهارداشت: از چند سال قبل داستان مصعب ابن عمیر مد نظر ما برای ساخت بود و ما طرحی را داشتیم و که در آن موقع ساخته نشد. تا اینکه سال ۸۸ من برنده یک جایزه ای از فارابی شدم که قرار بود ۵۰ درصد کار بعدی من را تهیه کنند .
وی افزود: بعد از کش وقوس های فراوان ما وارد ساخت قصه این فیلم شدیم و داستان فیلم درمکه اتفاق می افتد و به هر حال قصه زیبایی را دردوران حضرت محمد (ص) روایت می کند و معنویت خاصی داشت و من دوست داشتم کاری را برای پیامبر (ص) انجام دهیم و به آقای
زندگانی: من فکر می کنم کار در ایران و کار درسینما سخت است. کار تاریخی هم یک نوع سختی های دیگری دارد
صباغ زاده هم گفتم دستهای من برای ساخت فیلم خالی است و بدون کوچکترین حمایتی کارساخته شد و عدالت در حق کار ما رعایت نشد.
این تهیه کننده ادامه داد: ما در ۲ سال گذشته ذائقه مردم را خراب کردیم و الآن هم می گویند و ما باید با عقلانیت کار کنیم. سریالهای خوب در تلویزیون کم ساخته می شود و برخی سریال ها با ۱۵ صفحه تصویب می شود و یک سریال یا فیلم نامه ای کامل به کل رد می شود. چرا کسی نمی پرسد که فلانی باید پشت سرهم سریال بسازد و برخی ها نتوانند کار کنند. هر چند تلوزیون به تعهدات خودش در کار ما پایبند بود و از ما حمایت کرد.
مهدی صباغ زاده کارگردان فیلم هم در ادامه گفت: تهیه کنندگان سینما با گرفتاریها و ناعدالتی هایی که وجود دارد کار می کنند و خزاعی در نشست اتحادیه تهیه کنندگان به ما گفت که نقد آثار در جشنواره را نداریم. اما متأسفانه شاهدیم که در اینجا با برخی از تهیه کنندگان و کارگردانان برخورد خوبی نمی شود و به نوعی فیلم تهیه کننده ای که اکران خواهد شد چطور می تواند به اکران وفروش فیلم اش امیدوار باشد.
وی تصریح کرد: من نگران سینمای ایران هستم و نگران فیلم خودم نیستم. چون مدعی نیستم که کار خاصی کردم. این رفتارها غلط است و توهین به سینمای ایران است.
صباغ زاده خاطرنشان کرد: این فیلم فضای زندگی پیامبر (ص) و موقعیت ایشان در مکه را نشان می دهد من از فیلم نامه خوشم آمد و مثل تمام فیلم نامه هایی که یک سری نقاط ضعف و قوت دارند روی
مقانلو : ما با مطبوعات عجین هستم و شماها هستید که ما را بالاتر می برید.
فیلم نامه به لحاظ دراماتیک کار شد و با حجت الاسلام انصاری همکاری خوبی داشتیم و فیلم را با زیر یک میلیارد تومان جمع کردیم. چون فیلم هایی مثل فیلم محمدرسول الله (ص) چندین میلیون دلار برای ساخت دکورها و امکانات دیگر هزینه شده و ما در شهرستان ها مشکل سیاه لشکر داشتیم که از دانشگاه ها و دیگر جاها این افراد را تأمین می کردیم و تهیه کننده هم در حد توانش کمک کرد.
این کارگردان یاداورشد: یک سری چیزهایی در تاریخ تکرار می شوند و شباهتهای زیادی به همدیگر دارند. من سعی کردم با امکانات و شرایط خودم جنگ احد را بسازم و به فیلم محمدرسول الله (ص) شباهت نداشته باشد. انقلاب بزرگی که حضرت محمدرسول الله (ص) انجام دادند واقعاً انقلاب بود و امیدوارم جامعه ما به سوی عدالت طلبی برود و فاصله طبقانی را کم کنیم.
امین زندگانی بازیگر فیلم هم عنوان داشت: سختی های کار اذیت می کنند. من فکر می کنم کار در ایران و کار درسینما سخت است. کار تاریخی هم یک نوع سختی های دیگری دارد. فیلم ارتباط خوبی با مخاطب برقرار می کند. هم تهیه کننده خصوصی از شرایط می نالد و هم تهیه کننده کار تاریخی من نمی دانم چه اتفاقی برای سینمای ایران در حال افتادن است.
وی ادامه داد: امیدوارم از برخی دغدغه های بیهوده دست برداریم و به مشکلات سینمای ایران بپردازیم. امیدوارم
بهزاد عبدی : موسیقی فیلم در کشورما یک چیز مصرفی شده و تهیه کنندگان یک بودجه کمی را در اختیار آهنگساز قرار می دهند و آهنگساز هم با دستگاه الکترونیک کار می کنند و یک چیز سرهم بندی می شود و من احساس می کنم که موسیقی عمق نگاه نمی شود .
روزی برسد که هنرمندان جدید و قدیمی که در سینما کار نمی کنند و یا در کشورمان نیستند مجدداً شرایطی برای کار پیدا کنند و توهین به مخاطبان سینما هم که توسط برخی فیلم ها به دلیل محدودیت انجام می شود کم شود .
در ادامه نسرین مقانلو هم عنوان داشت: ما با مطبوعات عجین هستم و شماها هستید که ما را بالاتر می برید.
شهرام خرازی ها منتقد سینما هم درنقد فیلم ابرازداشت: ایران از معدود کشورهایی است که صنعت سینما دارد و امروزه سینما و تلوزیون ابزاری برای توسعه و صادرات فرهنگ شده است و من می دانم که فیلم راه بهشت از سوی دیگر کشورها خریداری خواهد شد و مخاطبان سراسری پیدا خواهند کرد.
وی یادآورشد: خیلی از فیلم های کمدی و تجاری برای اکران حمایت دارند و فیلم های تاریخی و سیاسی حمایت نمی شوند. راه بهشت به یک موضوع مذهبی اشاره دارد و طبعاً یک پشتوانه ای از سوی مردم خواهد داشت. برخی از صحنه ها محمد رسول الله (ص) را دیدید که دوباره تکرار می شوند و فیلم ضعف هایی مثل فیلم نامه دارد و یک سری اتفاق ها زمینه چینی و مقدمه چینین ندارد و به کار ضربه زدند.
درادامه نشست بهزاد عبدی آهنگساز فیلم هم گفت: موسیقی فیلم در کشورما یک چیز مصرفی شده و تهیه کنندگان یک بودجه کمی را در اختیار آهنگساز قرار می دهند و آهنگساز هم با دستگاه الکترونیک کار می کنند و یک چیز سرهم بندی می شود و من احساس می کنم که موسیقی عمق نگاه نمی شود و من با ارکستر موسیقی اوکراین موسیقی فیلم راه بهشت را ساختم و تلاش کردم موسیقی «موریس ژرار» را برای فیلم حضرت محمدرسول الله (ص) را تداعی کنمو از تهیه کنندگان خواهش می کنم که از آهنگساز بخواهند موسیقی فیلم را برای ارکستر بنویسد و با موسیقی الکترونیک کارنسازند.
درپایان این نشست حجت الااسلام انصاری خاطرنشان رد: طرح قصه را با حجت الاسلام کلانتری نوشتم، دوستان دیگری زحمت کشیده اند و به صورت سریالی یا فیلم نوشته بودند. به هر حال حمیدرضا لبافی زحمت کشیدند و به ما کمک کردند که بعد دنبال ساخت اثر خودشان رفتند و فیلم نامه که آماده شد ما به دوستان دیگر ارائه دادیم و آنها هم نظراتشان را دادند وتا فیلم ساخته شد.

کد خبر: 37114
Share/Save/Bookmark