تاریخ شفاهی مؤسس موزه و کتابخانه «ملک» مکتوب می‌شود
تاریخ شفاهی مؤسس موزه و کتابخانه «ملک» مکتوب می‌شود
مدیران فرهنگستان زبان و ادب فارسی و مسؤولان کتابخانه موزه ملی ملک درباره نحوه همکاری بیشتر میان دو کتابخانه طبق تفاهم‌نامه عقدشده به گفت‌وگو نشستند.
 
تاريخ : سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۰۵

روز گذشته فرهنگستان زبان و ادب فارسی میزبان مسئولان و مدیران کتابخانه و موزه ملی ملک بود تا درباره اجرایی شدن تفاهم‌نامه که میان دو کتابخانه عقد گردیده است، برنامه‌ریزی شود.
در ابتدا مسئولان و مدیران کتابخانه و موزه ملک از بخش‌های مختلف کتابخانه و مرکز اسناد فرهنگستان زبان و ادب فارسی به همراه غلامعلی حدادعادل رئیس فرهنگستان بازدید کردند.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در بخش‌هایی از سخنان خود درباره کتابخانه ملک گفت: حاج‌حسین ملک هم تمکن مالی داشت و هم اهل سواد و معرفت بود و ثروت خود را به درستی در راه امور خیر و فرهنگی صرف کرد.
وی افزود: مجموعه کتابخانه و موزه ملک از افتخارات ملی کشور محسوب می‌شود و مدیریت حسینی نمونه بسیار خوبی از مدیریت موفق در کشور است.
مجتبی حسینی مدیر کتابخانه و موزه ملک با ابراز خرسندی از بازدید کتابخانه و مرکز اسناد فرهنگستان زبان و ادب فارسی، عنوان کرد: ظرفیت‌های همکاری بین دو کتابخانه و موزه ملک و کتابخانه فرهنگستان زبان و ادب فارسی بسیار بالا است و این تفاهم‌نامه باعث غرور و افتخار موکد است.
ناهید نبی اقبال رئیس کتابخانه فرهنگستان زبان و ادب فارسی هم به معرفی گنجینه و کتاب‌های موجود در کتابخانه و مرکز اسناد فرهنگستان پرداخت و توضیحاتی درباره فعالیت‌های کتابخانه ارائه کرد.
وی در بخشی از سخنان خود گفت: کتابخانه فرهنگستان زبان و ادب فارسی کتابخانه تخصصی است و همواره سعی کرده تا نیازهای پژوهشگران را تامین کند. کتابخانه موزه ملی ملک هم کتابخانه تخصصی است که با عشق و علاقه تهیه شده است و امیدواریم با تفاهم نامه امضا شده شاهد همکاری‌های زیادی میان دو کتابخانه باشیم.
در این نشست مهدی یساولی مسئول آموزش و پژوهش موسسه و موزه ملک از طرح مستندسازی تاریخ شفاهی زندگی مرحوم حسین ملک خبر داد.
مهتا مصفا رئیس اداره کتابخانه ملک هم درباره گنجینه کتاب‌ها و نحوه استفاده از آنها در این کتابخانه توضیحاتی ارائه کرد.

کد خبر: 52423
Share/Save/Bookmark