حجتالاسلام احمدحسین شریفی استاد مؤسسه کلام امام صادق(ع) ضمن بیان این خبر گفت: این نوشتار در هفت فصل تدوین شده که فصل نخست آن به چیستی سبک زندگی و بحث تفاوت آن با آداب اخلاق و مؤلفههای تأثیرگذار از باورها، امیال، غرایز تا اوضاع جغرافیایی و اجتماعی اختصاص دارد.
وی درباره اهمیت بحث سبک زندگی و پرداختن بدان گفت: در کتاب حاضر به این پرسش که چرا مسأله سبک زندگی مورد توجه مقام معظم رهبری و فضای علمی جامعه قرار گرفته پاسخ داده میشود و وجوه کلام ایشان و دیگران در پنج یا شش بخش توضیح داده شده است.
حجتالاسلام شریفی درباره دیگر فصول کتاب توضیح داد: روش سبک دینداری و اهمیت آن در این کتاب بررسی شده است. رابطه دینداری و سبک زندگی حتی ورزش، نوع پوشش، مسائل تغذیه و خوراک نیز با سبک زندگی با اولویت است.
عضو هیأت علمی مؤسسه امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه چرایی اختلاف در سبک زندگی سؤال مهمی است که باید بدان پاسخ دهیم، گفت: چرا جوامع مختلف دارای سبکهای مختلف زندگی هستند ،به طور مثال جامعه ایرانی و اسلامی سبکهای متفاوتی با مثلاً کشورهای غربی، عربی و .. دارد در این اثر به اختلافات پرداخته شده است.
وی با اشاره به اهمیت آسیبشناسی وضعیت سبک زندگی ایرانیان گفت: در این کتاب مستندات آسیبها مدنظر قرار گرفته است با توجه به اینکه ۳۰ نمونه این آسیبها را مقام معظم رهبری طی سخنان خود بیان کردهاند به عنوان مثال یکی از آسیبها قانون گریزی و نظم گریزی است.
حجتالاسلام شریفی در پایان اظهار داشت: نقاط قوت سبک زندگی برای شناخت بیشتر و تقویت آنها و در نهایت راههای تغییر یا اصلاح سبک زندگی کنونی در انتهای کتاب مورد توجه قرار گرفته است.