در آیین پایانی بیست و هشتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر:
3 پیشکسوت موسیقی ایران تقدیر خواهند شد
در مراسم اختتامیه این جشنواره از 3 پیشکسوت موسیقی ایران احمد علی راغب، امیر اشرف آریان پور و منصور نریمان تقدیر به عمل خواهد آمد.
تاريخ : جمعه ۲۷ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۲۸
به گزارش هنرنیوز به نقل از ستاد خبری بیست و هشتمین جشنواره موسیقی فجر احمدعلی راغب موسیقی را از کودکی نزد مادرش آموخت و فعالیت حرفهای خود را از سال 1342 آغاز کرد و در ارکستر فرهنگ و هنر گیلان و رادیو گیلان به فعالیت پرداخت. پس از چندى در اركستر ایرانى مفتاح، زیر نظر استاد مهدى مفتاح به عنوان آهنگساز و نوازنده عود شروع به کار کرد و قطعاتی نیز براى خوانندگان معروف و طراز اول ساخت. نغمه توحید، مارش حرکت، سرود خوشآمدی امام، آمریکا ننگ به نیرنگ تو و «بانگ آزادی»، از آثار ماندگار وی هستند. وی در حال حاضر عضو شورای نظارت و ارزیابی و شورای موسیقی استانهای مرکز موسیقی و سرود است.
دكتر امير اشرف آريانپور مدرك دكتراى خود را در ادبيات فارسى، روزنامه نگارى و علوم ادارى از دانشگاه تهران اخذ كرده و پس از چهار سال در هنرستان هاى موسيقى تهران و هفت سال در رشته موزيكولوژى (موسيقى شناسى) در وين مشغول به تحصيل بوده و پس از آن تحصيلات خود را در رشته تاريخ هنر دردانشگاه فرانكفورت پى گرفت. دكتر آريانپور پس از اتمام تحصيلات خود مدت زيادى در هنرستان ملى موسيقى تهران و در دانشگاههاى تهران، دانشگاه هنر، دانشگاه صدا و سيما، دانشگاه آزاد اسلامى، دانشگاه سوره و دانشگاه علمى كاربردى مشغول به تدريس بودهاست. همچنين وی مدتى به سردبيرى و رياست مجله موسيقى و انجمن فيلارمونيك ايران (انجمن دوستداران موسيقى ایران) منصوب شده و هم اكنون علاوه بر تدريس در دانشگاههاى مختلف موسيقى، مسؤوليت گروه پژوهش هنر، در دانشگاه آزاد اسلامى را برعهده دارد.
منصور نریمان نوازندگی سه تار ، تار و نی را از پدرش آموخته و در همان سنین نوجوانی شروع به کار در رادیو مشهد کرد. او پس از تسلط کافی بر شیوه نوازندگی عود، در بعضی برنامهها به اجرای موسیقی با این ساز پرداخت و به عنوان تکنواز رسمی رادیو در کنار اساتید دیگر نظیر جلیل شهناز، فرهنگ شریف، پرویز یاحقی و دیگر تک نوازان آن دوره به فعالیت خود در رادیو تهران ادامه داد. در سال ۱۳۴۱ از او برای تدریس تخصصی ساز عود در هنرستان موسیقی دعوت به عمل آمد. در این سالها تصمیم به نگاشتن کتابی برای تدریس این ساز گرفت. این کتاب با نام «شیوه بربت نوازی» در سال ۱۳۷۲ همراه با دوره عالی که شامل پنج اتود متنوع است به چاپ رسید. از تالیفات دیگر نریمان میتوان به کتاب «۴۲ قطعه برای عود» و «ردیف موسیقی ایرانی برای بربت» اشاره کرد.
آیین پایانی بیست و هشتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر اول اسفند ساعت 19 در تالار وحدت برگزار میشود.