حسین سحرخیز بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز اظهار داشت: آخرین فعالیت من در سینمای ایران به عنوان بازیگر حضور در فیلم سینمایی «قلادههای طلا» به کارگردانی «ابوالقاسم طالبی» بود که امسال در سینماها اکران عمومی شد. اما امسال برای سینمای ایران در خصوص بازیگری فعالیتی نداشتم و عمده فعالیتهای من در بخش بازی و کارگردانی در خصوص تله فیلمها بود و نتوانستم در سینما حضور جدی داشته باشم.
وی افزود: در تلویزیون در مجموعه تلویزیونی «عملیات۱۲۵» به کارگردانی «بهروز افخمی» حضور داشتم که در حال حاضر از شبکه تهران در حال پخش است. در مجموعه تلویزیونی «هوش سیاه ۲» نیز به کارگردانی «مسعود آب پرور» حضور داشتم که هم اکنون تصویربرداری آن در حال انجام است. ضمن اینکه قرار است به زودی ساخت یک تله فیلم را با موضوعی اجتماعی و رئال شروع کنیم که در روزهای آینده عوامل فیلم مشخص خواهند شد و ما تله فیلم را برای عید نوروز آماده خواهیم کرد.
این بازیگر سینما و تلویزیون در ادامه تصریح کرد: امسال خیلیها در خصوص ریزش مخاطب در سینمای ایران گفتند و نوشتند که به نظر من بیش از هر چیز مشکلات ریزش مخاطب در سینمای ایران به مسائل مالی و اقتصادی مربوط میشود که در شرایط کنونی جامعه و مردم با آن دست به گریبان هستند و زیاد ربطی به سایر مسائل دیگری که مطرح شده، به نظرم ندارد. همچنان که این مشکلات اقتصادی باعث میشود خیلی از کالاهای اساسی مردم ازسبد غذایی آنها حذف شود، سینما هم کم کمک حذف میشود.
وی خاطرنشان کرد: مشکلات اقتصادی کنونی باعث شده که مردم کمتر پولی را داشته باشند تا در سبد فرهنگی خانوار خود خرج کنند. چون با مشکلات اقتصادی سینما در الویت خانوادههای ایرانی به عنوان یک نیاز، سرگرمی و تفریح روحی و روانی قرار نمیگیرد. ازطرفی مشکلات اقتصادی باعث میشود که فرهنگ کتاب خریدن، تئاتر و سینما رفتن و... واقعا در ردههای بعدی برای مردم مهم باشد. باید به آنها هم حق داد. بالاخره پرداخت کریاه خانه برای یک مستاجر در درجه اول اهمیت دارد تا اینکه به سینما برود.
بازیگر فیلمهای «قلادههای طلا» و «کارناوال مرگ» اضافه کرد: در کنار مشکلات اقتصادی باید از نبود فیلمهای خوب نیز یادی کرد، تجربه نشان داده که مخاطب ایرانی با وجود تمام مشکلاتی که میتواند در خصوص سینما رفتن داشته باشد اما اگر فیلمی خوبی اکران شود حتما مخاطب و مردم برای تماشای آن به سینما میروند. طبعا نمیتوان از این نکته مهم هم غافل شد که شاید فیلم خوبی اکران نمیشود که مردم به خاطر دیدن آن به سینماها بروند.