تیزر سینمایی "دختر شینا" آغاز راه امیدبخشی به بدنه ضعیف نشر
تیزر سینمایی "دختر شینا" آغاز راه امیدبخشی به بدنه ضعیف نشر
این روزها تیزر سینمایی کتاب "دختر شینا" دست به دست در فضای مجازی می‌چرخد و استقبال بسیار خوبی از آن شکل گرفته است / گام اول همراهی سینما و ادبیات در تولید تیزر می‌تواند امیدی برای بدنه ضعیف نشر باشد
 
تاريخ : چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۵
به گزارش هنرنیوز؛کتاب در دستش قرار دارد و می خواند، دوربین حرکت می کند و او همچنان در حال خواندن کتاب است؛ راه می رود و کتاب در دستش را می بینی که رویش حک شده است "دختر شینا" ...








این روزها تیزر سینمایی کتاب "دختر شینا" دست به دست در فضای مجازی می چرخد و استقبال بسیار خوبی از آن شکل گرفته است.

این تیزر در راستای سومین دوره مسابقه کتاب و زندگی با محوریت کتاب "دختر شینا" آماده شده است؛ تیزری که امین زندگانی و الیکا عبدالرزاقی در آن به ایفای نقش پرداخته اند و روایت‌گر زندگی سردار شهید ستار ابراهیمی هژیر و همسرش قدم خیر محمدی کنعان شده اند.






اینکه برای تبلیغ یک کتاب از مدیوم سینما استفاده شده است، نشان می دهد که این ظرفیت برای تبلیغ کتاب وجود دارد و استقبال مردم هم نشان دهنده این است که کانال سینما ظرفیت بسیار بالایی برای تبلیغ کتاب دارد.

ادبیات و سینما، دو رسانه ای است که هر یک دارای زبان و چهارچوب مخصوص به خود است؛ اما روند تصویری شدن یک اثر ادبی در نوع خود جالب و جذاب به نظر می رسد و مطمئنا در جلب مخاطب تاثیر فراوان دارند.

تیزر سینمایی "دختر شینا" گام اول تولید تصویری و همراهی سینما و هنرمندان برای معرفی کتاب و ادبیات است و قطعا با توجه به استقبال بعد از رونمایی از این تیزر می توان به درستی کار صحه گذاشت.

یکی از نکات مثبت تیزر سینمایی "دختر شینا"، بازی متفاوت و تاثیرگذار الیکا عبدالرزاقی و امین زندگانی است؛ امین زندگانی می گوید با خواندن "دختر شینا"، گذر زمان را حس نکردم و این یکی از ویژگی های مثبت این کتاب است که مخاطب با خواندن آن متوجه گذشت زمان نمی شود.








حس شاعرانگی در کل اثر به چشم می خورد که آن هم به فیلم‌نامه کار برمی گردد؛ فیلم نامه ای که محمدباقر مفیدی کیا براساس متن کتاب نوشته و کارگردانی آن را هم به عهده گرفته است.






الکیا عبدالرزاقی که بار اصلی این تیزر را به عهده دارد، می گوید زمانی که بخش های آخر کتاب را می خواندم، تنها بودم و وقتی به جملات پایانی کتاب رسیدم، آنها را بلند بلند می خواندم و گریه می کردم.

او معتقد است با خواندن جملات آخر کتاب دچار همان حس و حالی شده است که قدم خیر در این کتاب داشت و تاثیر کتاب را ساده و صادقانه می داند.

نسیم نوشت:کاری که مرکز رسانه ای شیرازه برای تبلیغ این کتاب شروع کرد می تواند گام مهمی برای ترویج کتاب‌خوانی در کشور باشد و نقطه آغازی برای شروع امیدبخشیدن به کتابخوانی در کشور.
کد خبر: 85436
Share/Save/Bookmark