پوراحمد در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مجموعه تماشاخانه ایرانشهر با اشاره به اجرای نمایش «خرده خانوم» که سال گذشته در این مجموعه به صحنه رفت، یادآور شد: گروه نمایشی ما در شرایطی ایده آل مراحل تمرین و اجرای خود را سپری کرد و همه چیز راضی کننده بود که باعث شد خاطرات خوبی را از اجرای نمایش در ایرانشهر داشته باشیم و من معتقدم که مدیریت اینگونه تماشاخانه ها کارشان را به خوبی بلد هستند و توانسته اند این مجموعه ها را به درستی هدایت و مدیریت کنند.
این کارگردان پیشکسوت، اقدام تماشاخانه ایرانشهر در نام گذاری سالن ها را بنام اساتید تئاتر را امری ستودنی توصیف کرد و افزود: زمانی که در تماشاخانه ایرانشهر نمایش خرده خانوم را اجرا می کردم همواره این سوال در ذهن من وجود داشت که چرا نام یکی از سالن های آن بنام استاد سمندریان است و دیگری شماره یک، با خودم می گفتم که ای کاش آن سالن نیز بنام یکی از اساتید این هنر ارزشمند و مردمی مزین شود.
کیومرث پوراحمد ادامه داد: افراد موجه زیادی در تئاتر وجود دارند که می شود سالن های نمایشی را به اسم آن ها نامگذاری کرد که خوشبختانه یکی از این موارد در زمان حیات زنده یاد استاد حمید سمندریان محقق شد و سالنی بنام ایشان نامگذاری شد و چه خوب که این بزرگداشت ها و تقدیرها در زمان حیات هنرمندان و پیشکسوتان انجام شود.
وی ادامه داد: به نظر من باید سالن های دیگر از جمله سالن شماره یک ایرانشهر نیز بنام اساتید تئاتر نامگذاری شوند، زیرا این اقدام می تواند گامی باشد در جهت قدردانی از یک عمر فعالیت و رنجی که آن ها به خاطر ارتقاء سطح کیفی هنر نمایش این سرزمین متحمل شده اند.
کارگردان نمایش «خرده خانوم» در پایان با اشاره به نام گذاری سالن های نمایش بنام پژوهشگران تئاتر نیز خاطرنشان کرد: همه افرادی که در ارتقاء تئاتر ایران دخیل بوده و سهم داشته اند همچون پژوهشگران، بازیگران و ... شایسته این انتخاب و نام گذاری هستند.