عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي ؛
مصمم به حمايت از موسيقي هاي فاخر هستيم
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه مصمم به حمايت از موسيقي هاي فاخر هستيم، گفت: مجلس از موسيقي هايي كه در راستاي اعتلاي ارزش هاي ملي و عرفاني است؛ حمايت مي كند.
تاريخ : جمعه ۲۷ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۲۸
به گزارش هنرنیوز؛ «جمشيد جعفرپور» در گفت و گو با ستاد خبري بيست و هشتمين جشنواره موسيقي فجر اظهار داشت: معتقدم موسيقي از جمله هنرهايي است كه مي تواند، عامل ارتقا و پيشرفت فرهنگي و روحيه جامعه باشد.
وي افزود: متاسفانه سابقه اي كه موسيقي از قبل از انقلاب در كشور دارد، سبب شده كه يك ذهنيت منفي در مورد اين هنر در اذهان عمومي جامعه خصوصا قشرهاي متدين تر و مذهبي تر شكل بگيرد.
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي گفت: عموما كاربرد موسيقي قبل از انقلاب در مجامع و محافلي بود كه هيچ نسبتي با مسائل معنوي، عرفاني و حتي ملي نداشت.
وي ادامه داد: بر همين اساس بعد از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي يك نگاه منفي به اين هنر وجود داشت كه البته به مرور بخشي از اين ديدگاه به سبب وجود نمونه هايي مناسب و مطلوبي از موسيقي در شعر، آهنگ و اجرا اصلاح شد.
اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: بر همين اساس توانستيم رد پاي موسيقي را در سال هاي آتي در محافل ديني و انقلابي ببينيم.
جعفرپور در ادامه اظهار داشت: جشنواره هاي موسيقي فجر يكي از مكان هايي بود كه مي تواند ويترين موسيقي كشور در طول يك سال باشد.
وي تصريح كرد: البته مهم اين است كه سياست گذاري حاكم بر جشنواره هاي موسيقي فجر به گونه اي بشد كه بتواند دغدغه هاي ديني و ملي كشور را پاسخ دهد.
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي گفت: معتقدم اگر بتوانيم موسيقي هاي اصيل كشور را كه برگرفته از جهت گيري هاي ملي و مذهبي كشور باشد را ترويج كنيم، بطور حتم بيشتر مورد توجه مردم قرار مي گيرد.
وي تصريح كرد: هم اكنون بطور مثال موسيقي هاي محلي و بومي متاسفانه خيلي مهجور مانده است و آنگونه كه بايد مورد استقبال قرار نمي گيرد.
جعفرپور خاطرنشان كرد: اميدوارم به اين نوع از موسيقي در جشنواره هاي فجر بيش از گذشته توجه شود و مسوولان اهتمام جدي در تشويق و تقويت هنرمندان پيشكسوتي كه اغلب در شهرستان ها نيز هستند؛ داشته باشند.
وي گفت: متاسفانه هم اكنون بازار اين هنر در دست افرادي است كه موسيقي را صرفا در تهران توليد مي كنند و در اين بين هنرمندان شهرستاني جايگاهي ندارند.
اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: بر همين اساس معتقدم در جشنواره هاي موسيقي فجر بايد به گروه هاي شهرستاني توجهي ويژه داشته و از آنان حمايت كنند.
بیست و هشتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر 25 بهمن ماه لغایت 1 اسفندماه به دبیری حسن ریاحی برگزار می شود.