به گزارش خبرنگار هنرنیوز؛ آئين پايانی جشنوارههای رسانههای ديجيتال خانواده و رسانههای ديجتال مهدوی با حضور «سيدمحمد حسينی» وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی،«حسن عليزاده» رئيس مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای ديجيتال«سعيد شفيعی»دبير اولين جشنواره رسانه هاي ديجيتال مهدوی ، جمعی از فعالان رسانههای مجازی و خبرنگاران رسانه های گروهی در ساختمان فرهنگ برگزار شد.
در این مراسم سيدمحمد حسينی وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای ديجيتال تاکنون در برگزاری برنامههای مانند جشنوارهها، حمايت از بازیهای رايانهای و ساخت تيزرهای تبليغاتی فعال بوده است .
وی افزود: متاسفانه به دليل محدوديتهای اعتباری ادامه پخش تيزرهای تبليغاتی متوقف شد در حالی كه اين امر در نوبه خود تأثير بسزايی داشت كه اميدواريم اين حركت فرهنگساز استمرار داشته باشد. حوزه دیجیتال و فناوری عرصه بسیار وسعی است وارسال ۲۷۰ اثر به بخش رسانههای ديجيتال خانواده و ۳۹۰ اثر به بخش رسانههای ديجيتال مهدوی نشان دهنده رونقی این نوع جشنواره ها است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: دولت های نهم و دهم روحيه كمک به هم نوع و حمايت را ترویج دادند، تا جايی كه در سفر به استانها نامههای اهالی مناطق محروم، روستاها و شهرستانها جمعآوری و ترتيب اثر داده میشد. البته نه اينكه دولت صرفا به اين مسائل جزئی میپرداخت بلكه اقداماتی كلان مثل راهسازی ، سدسازی و مسكن هم میپرداخت اين روحيه با فرهنگ اسلامی ما سازگار است.و امیدوارم در آینده هم این گونه کارها در دولتها ادامه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: وبلاگها، وبگاهها، پايگاههای اينترنتی محتوای تلفن همراه، هنرهای ديجيتال و بازیهای رايانهای كاربران بسياری دارند تا جايی كه ضريب نفوذشان افزايش يافته است بنابراين اين حوزهها بايد مورد توجه قرار گيرند چرا كه تعداد كاربران فضای مجازی روز به روز افزايش میيابد و مركز توسعه فناوری اطلاعات رسانههای ديجيتال در دولت نهم شكل گرفت و در دولت دهم گستردتر شد و به اين حوزهها ساماندهی يافت.
حسینی در ادامه اضافه کرد: همه دنيا بحث مهدويت آينده بشريت را دارند كه تعداد فيلمهای ساخته درباره آخر الزمان، مصداق اين موضوع است آنها آسيبشناسی میكند تا همانطور كه امروزه بر جهان سلطه دارند بتوانند آينده راهم مديريت كنند در چنين شرايطی ما بايد از معارف ناب اسلامی، قرآن كريم، روايات بهره بگيريم و در قالب پر جاذبه، زيبا و قابل فهم برای همه كاربران ارائه دهيم. ازطرفی امروز بحث مهدويت، مسئلهای است كه سبب وفاق بين مسلمانان است هماكنون يک ميليارد و ۶۰۰ ميليون مسلمان و دو ميليارد و ۲۰۰ ميليون مسسيحی داريم.
وی عنوان داشت: با وجود يک ميليارد و ۶۰۰ ميليون مسلمان نمیتوان گفت اسلام بر كل جهان حاكم شده است. امام نشان میدهد كه در آينده تحولاتی رخ خواهد داد و نسلی از پيامبر اكرم(ص) پرچمدار اسلام ناب محمدی خواهد بود. بنابراین ما بايد با ظرافت مسائل را مطرح كنيم تا به ايجاد وحدت و همگرايی در جهان اسلام برسيم در شرايطی كه بر طبل نزاع و جدايی میكوبند.
حسینی ابرازداشت: خانواده همیشه از اهیمت بالایی برخودر بوده است و در جشنواره رسانههای ديجيتال نیز تلاش شده بود که به خانواده نگاه درستی شود. چرا که يكی از نقاط قوت موضوع تحكيم بنيان خانواده است. در غرب شاهد فروپاشی خانوادهها هستيم بنابر اين در فضای مجازی و رسانههای ديجيتال میتوان موضوع حجاب و پوشش الگوهای حجاب تربيت فرزندان و خانواده اسلامی ايرانی را گسترش داد.
وی یادآورشد: سياستگذاری و حمايت، وظيفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است كه بايد محقق شود و اگر بنياد، مؤسسه و مركزی وابسته به دولت شكل میگيرد به اين معنی نيست كه دولت همه چيز را در دست گرفته بلكه با اتكاء به بخش خصوصی مباحث را ادامه میدهد و از آنجا كه قرار است در هفته دو اثر مكتوب در حوزه رسانههای ديجيتال منتشر شود.
بناباین گزارش ؛ در پایان این مراسم از خالقان آثار برتر جشنواره های رسانه های ديجيتال مهدوی و خانواده با حضور«سيدمحمد حسينی» وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی و «حسن عليزاده» رئيس مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای ديجيتال تقدیر به عمل آمد. ضمن اینکه از سه کتاب« با فرزندان در اينترنت»، «حفاظت از كودكان برخط آنلاين» و «فناوریها و روشها ترجمه گزارش كميسيون حفاظت از كودكان برخط و بازی كاری»رونمایی شدند.