نبود کارگردانان بزرگ در تلویزیون به کیفیت سریال ها لطمه زده است
علیرضا جعفری در گفتگو با هنرنیوز؛
نبود کارگردانان بزرگ در تلویزیون به کیفیت سریال ها لطمه زده است
علیرضا جعفری بازیگر تلویزیون گفت: نبود کارگردانان بزرگ در تلویزیون باعث ریزش مخاطب در تلویزیون شده ، تاجایی که یک سری بی تجربه ها مدام در حال ساخت تله فیلم و سریال های بی کیفیت هستند و ریزش مخاطب را رقم می زنند.
 
تاريخ : چهارشنبه ۵ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۱۶

علیرضا جعفری بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار تلویزیونی هنرنیوز اظهار داشت: صحبت هایی برای بازی دریک مجموعه تلویزیونی شده که هنوز قطعی نیست و درروزهای آینده مشخص خواهد شد.
جعفری در مورد ضعف مجموعه های تلویزیونی سیما هم افزود: متاسفانه مشکلی که این روزها تلویزیون با آن دست به گریبان است، بحث ممیزی بیش از اندازه آثار تلویزیونی است که باعث شده مخاطبان تلویزین به سمت شبکه های ماهواره ای پناه ببرند.
وی تصریح کرد: نبود مجموعه سازان بزرگ در تلویزیون یکی دیگر از مهمترین مشکلات تلویزیون در سال های اخیر است. مثل آقای حسن فتحی که نبود امثال ایشان در تلویزیون می تواند آسیب جدی به این حوزه وارد کند. شما دیدید که در سال گذشته مجموعه تلویزیونی «زمانه» توسط ایشان ساخته شدند و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفتند. تا جایی که در زمان پخش این سریال مخاطبان سیما تماشای شبکه های ماهواره ای را تعطیل می کردند.

سریال های شبکه های ماهواره ای به سمت افزایش تعداد قسمت های خود هستند

جعفری در ادامه اضافه کرد: نبود کارگردانان بزرگ در تلویزیون واقعا باعث ریزش مخاطب می شود. تا جایی که بزرگان در تلویزیون حضور ندارند و یک سری بی تجربه ها مدام در حال ساخت تله فیلم و سریال بی کیفیت هستند. آثاری که متاسفانه باعث ریزش شدید مخاطب شده و مردم ترجیح می دهند به جای تلف کردن وقت خود به پای سریال های ضعیف به سمت آثار شبکه های ماهواره ای جذب شوند.
وی عنوان داشت: دلیل سوم در خصوص ضعف مجموعه های تلویزیونی در کشور ما این است که سریال های شبکه های ماهواره ای به سمت افزایش تعداد قسمت های خود هستند. به عنوان مثال ما سریال خارجی هم اکنون بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ قسمت ساخته می شوند. اما در کشور ما سریال های ما به غیر از یک سری سریال های ۹۰ شبی که ساخته شدند، اکثر ۲۰ تا ۳۰ قسمتی هستند.
بازیگرفیلم سینمایی «چه خوبه که برگشتی» تاکید کرد: مخاطب تلویزیون اصولا دوست دارد که یک سریال در قسمت های بالایی ساخته شود. چرا که قصه اصلی و گره افکنی در آثار خارجی تازه از قسمت های ۶۰ یا ۷۰ آغاز می شود. مخاطب هم درپابه پای این گونه آثار پیش می رود و دوست دارد که بداند سرنوشت شخصیت ها در آینده چه خواهد شد.

سریال های ایرانی باید بالای صد قسمت ساخته شوند
وی خاطرنشان کرد: در همین سریال های ترکیه ای که این روزها از شبکه های ماهواره ای پخش می شوند و هم اکنون باعث جذب مخاطبان ما شده اند، می بینیم که این سریال ها هر کدام بالای ۱۵۰ قسمت هستند ، مخاطب هر شب به خاطر پیگری سرنوشت شخصیت ها و داستان مجموعه پیگیر آن است. در این گونه آثارمخاطب تا قسمت ۴۰ با شخصیت ها آشنا می شود و در ادامه سریال تا ۲۰۰ قسمت هم ادامه پیدا می کند. بنابراین در کشور ما هم سریال های تلویزیونی باید در تعداد قسمت های خود افزایش داشته باشند. مثلا اکثر سریال های ما در ۱۰۰ و بالای ۱۰۰ قسمت ساخته شوند. در این صورت است که می توان امیدوار بود سریال های وطنی مورد استقبال مخاطبان سیما قرار گیرند و مخاطب هم حفظ شود.
وی در پایان گفت: ما باید ساخت مینی سریال ها و سریال های ۳۰ قسمتی را متوقف کرده و به سمت ساخت سریال با تعداد قسمت های بالا برویم. چون نیاز شدیدی به حفظ مخاطب در تلویزیون داریم. اگر غافل شویم به راحتی مخاطبان باقی مانده تلویزیون را هم از دست خواهیم داد.

کد خبر: 60136
Share/Save/Bookmark