بررسی حوادث کوی دانشگاه در یک مستند
به کارگردانی علی جمالی؛
بررسی حوادث کوی دانشگاه در یک مستند
قسمت دوم از فیلم مستند "مصاف" با بررسی حوادث کوی دانشگاه در سال ۱۳۷۸ تا انتخابات سال ۱۳۹۲ به کارگردانی علی جمالی جلوی دوربین می رود.
 
تاريخ : يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۰۰

مصطفی رضوانی معاون عرضه و تعاملات سفیر فیلم درباره ساخت قسمت دوم از مستند "مصاف" گفت: مجموعه مستندهای "مصاف" از ابتدا در دو قسمت طراحی شده بود که بخش نخست این مستند روایت مسایل سیاسی سال ۱۳۶۸ تا حوادث کوی دانشگاه در سال ۱۳۷۸ بود. در این بخش بررسی سیاسی ایران از بعد از فوت امام خمینی (ره) نشان داده شد و دولت های اکبر هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد خاتمی از لحاظ سیاست داخلی و خارجی مورد بحث قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: هدف از ساخت این مجموع مستندها بررسی ریشه های اتفاق های دولت های مختلف است که در بخش دوم این روایت از حادثه کوی دانشگاه در ۱۸ تیر سال ۱۳۷۸ شروع می‌شود و تا انتخابات ۱۳۹۲ ادامه دارد.
رضوانی در ادامه صحبت های خود با اشاره به حوادث سال ۱۳۸۸ و نوع نگاهی که در بخش دوم فیلم "مصاف" مطرح شده است، گفت: فیلمساز این فیلم مستند و به نوعی مجموع سفیر فیلم معتقد است که حادثه سال ۱۳۸۸ آتش زیر خاکستر بود که ریشه اش به بیست سال پیش برمی‌گشت و سعی شده در این راه از چهره های متفاوتی برای بررسی مسائل سیاسی این دوره استفاده کنیم.
وی با اشاره به برنامه های اکران فیلم متذکر شد: تا پایان سال فیلم "جای خالی" در حوزه بررسی فرهنگ عمومی و بیان رفتارهای اشتباه مردم و همچنین مستند "فاکتور صوری" درباره بانکداری اسلامی و نواقص موجود در این حوزه است که در فصل پاییز و زمستان اکران دانشگاهی این دو فیلم آغاز خواهد شد.
معاون عرضه و تعاملات سفیر فیلم در پایان صحبت هایش درباره فیلم های در دست تولید این مرکز سینمایی گفت: تحقیقات ساخت مستندی درباره اقتصاد وابسته به نفت به اتمام رسیده و تولید این فیلم مستند آغاز شده است. این فیلم "سیاه‌روی" نام دارد که وابستگی اقتصاد به نفت را مورد نقد و بررسی قرار می دهد. همچنین به تازگی تحقیقات ساخت یک مستند در ارتباط با حجاب نیز آغاز شده است.

کد خبر: 64790
Share/Save/Bookmark