بزرگان دوبله سینمای ایران تقدیر شدند
گزارش هنرنیوز از آیین گشایش نخستین جشنواره فیلم ویدئویی تهران/۱/
بزرگان دوبله سینمای ایران تقدیر شدند
شب گذشته از دو دبلور توانای سینمای «امیر هوشنگ زند» و «زهره شکوفنده» در آیین گشایش نخستین جشنواره بین المللی فیلم های ویدئویی تهران تقدیر به عمل آمد.
 
تاريخ : دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۴۲

به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ شب گذشته آیین گشایش نخستین جشنواره بین المللی فیلم های ویدئویی تهران با حضور «سید محمد حسینی» وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی، «مهندس عزت الله ضرغامی» رئیس سازمان صدا وسیما ،«سید علی رضا سجادپور» رییس اداره ارزشیابی سازمان سینمایی،«محمد رضا عباسیان» رییس موسسه رسانه های تصویری ودبیر این جشنواره،«احمد میرعلایی» رییس بنیاد سینمایی فارابی، «هاشم میرزاخانی» مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، هیات داوران بخش های مختلف این جشنواره و جمعی از هنرمندان سینما و تلویزیون و اصحاب رسانه در تالار ایوان شمس تهران برگزار شد.
در این مراسم که اجرای آن برعهده «محمد سلوکی» مجری تلویزیون بود، محمدرضا عباسیان دبیر این جشنواره ضمن خوش آمدگويی به مدعوين و تبریک مبعث بزرگ پیامبر اکرم (ص) متنی را برای مدعوین قرائت کرد و اظهارداشت:
«خدايا از تو می خواهم كه اعلمی و می‌دانی كه ما نمی‌دانيم، خدايا مبارک كن اين نخستين جشنواره را كه به ياد تو و راه تو هموارش كرده‌ايم و اين شب كه رسالت را به فضيلت و كرامت برتر نمودی و به مقام شريفش برآوردی.
گزارش روز و ماه و همكاران را در اين بيان نمی‌گويم. فقط و فقط از خدا می‌گويم و می‌خواهم گوشه‌ای از هنرمندان سينمای اين مملكت را كه به امانت به من سپرده‌اند به مقصد رسانم و به تو توسل می‌كنم و برای تو می خواهم كه اگر نباشی چه سخت است هنر و چه سخت است حضور.
خدايا خادمم كن بر هنرمندان ميهنم و خادمم كن بر هر آنچه می‌پسندی و می‌خواهی. خدايا روشن كن راه من و اين نخستين جشنواره را كه لبريز ياس اش كرده‌ايم به يمن مبعث همان عامی مردی كه به غمزه، مسئله آموز صد مدرس شد.
ای كريمی كه بندگان را می بخشی و بندگانت نمی‌بخشند، ای وسيعی كه می‌گذری و بندگانت نمی ‌گذرند، بر ما و اين اولين، عنايتی كن كه نوپاست اما ماندگار. می‌دانيم كه ما باشيم يا نباشيم، سال‌های آتی، وسيع‌ تر و خدايی‌تر خواهد شد. از تو می‌خواهيم به بعثت شريف و آغاز پارسايی، رحمت فرستی بر روح و روان محمد و آل محمد.»
سپس درادامه با حضور اعضای هیات داوران بخش بهترین کیفیت عرضه و اتورینگ اهدا شد.
۱ - بخش بهترین کیفیت عرضه و اتورینگ:
یاس زرین برای «ابوالقاسم جُدِیری جبارزاده» مدیر موسسه هنرنمای پارسیان برای توزیع فیلم «برف روی شیروانی داغ»
دیپلم افتخاربه «فریبرز نیک ‌راد» مدیرموسسه «سینماهفت» برای فیلم «حیران»
۲ - بخش بهترین شرکت تولید لوح فشرده:
دیپلم افتخار برای «حسین طاهری» مدیر شرکت «ریز موج سیستم»
۳ - بهترین پخش کننده:
دیپلم افتخار به «جواد معماری» مدیر موسسه تصویر دنیای هنر
۴ - بهترین موسسه دهه ۸۰:
دیپلم افتخار به «محمد مهدی جعفری» مدیر موسسه قرن ۲۱
۵ - برترین موسسه سال ۹۱:
یاس زرین به «علی اكبر قائمی نجفی» مدیر «هنرنمای پارسیان» برای فیلم «جدایی نادر از سیمین» 

در ادامه این مراسم با حضور محمد رضا عباسیان، احمد میر علایی و علی رضا سجادپور از سردار ساجدی نیا برای مبارزه با قاچاق فیلم های غیرمجاز تجلیل وی در سالن حضور نداشت.
سپس از پخش نماهنگی اط زندگی وآثار «امیر هوشنگ زند» دوبلور سینمای ایران با حضور «علی معلم» منتقد و مدیر مسئول مجله دنیای تصویر از وی تقدیر شد.
زند درسخنانی کوتاه بعد از دریافت جایزه اش اظهارداشت: افتخار بزرگی نصیب من شد که در این شب مقدس در این مراسم حضور داشته باشم و خودم را شایسته این افتخار نمی دانم چون استادانی بزرگتری از من مثل استاد مدقالچی و دیگرانی که بهرحمت ایزدی پیوسته اند و جا دارد از برگزار کنندگان این مراسم تشکر کنم.
وی افزود: از موسسه قرن ۲۱ قدردانی می کنم که همیشه حامی و پشتیبانم بوده و امروز با دیدن این نماهنگ خیلی هیجان زده شدم تا جایی که حرفهایی که آماده کرده بودم را فراموش کردم. از سازندگان این نماهنگ نیز تشکر می کنم و از همه شما ممنونم.
در ادامه فیلم و نماهنگی از «زهره شکوفنده» دیگر دوبلورتوانای سینمای ایران پخش شد و از وی نیز با حضور علی معلم مدیر مسئول مجله دنیای تصویر تقدیر شد.
وی در هنگام دریافت جایزه اش اظهارداشت: خیلی خوشحال و ذوق زده ام که امشب در میان شما هستم. من تا کنون بالغ بر ۲۰ هزار فیلم سینمایی دوبله کردم. امیدوارم بتوانم تا زمانی که زنده هستم شما با شنیدن صدای من لذت ببرید.
علی معلم هم در ادامه سخنان شکوفنده تصریح کرد: همه فکر می کنند که همیشه بازیگران در ذهن ما می مانند اما امروز متوجه شدم که با شنیدن صدا پیشه ها چند بازیگر در ذهن ما می مانند. باعث تاسف است که در این حوزه استعدادهای شگرف جدیدی امروز متولد نشدند و این نشان می دهد که این کار با کلاس و مدرسه نمی شود.

کد خبر: 42370
Share/Save/Bookmark